Fågelvägen 14B Väster
Väster

Fågelvägen 14B

Renoverad etta på centralt men samtidigt lugnt & mysigt läge!

Till salu

Renoverad etta på centralt men samtidigt lugnt & mysigt läge!

SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 875 000 kr
  • Boarea: 42 kvm Föreningens information
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 3 av 4
  • Avgift: 2 684 kr I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel TV (grundutbudet)
  • Förening: HSB Brf Gunnaregården
  • Område: Väster, Landskrona
eller högstbjudande

875 000 kr

Visningar

10 Jul 10:30 - 11:00
Boka tid via hemsidan!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare
Louise Tygård

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Fågelvägen 14B

Nu finns chans att förvärva denna trevliga etta perfekt för dig som är på jakt efter din första bostad eller kanske för dig som är i behov av övernattningslägenhet. Lägenheten är belägen på tredje våningen och är helt inflyttningsklar med fräscha ytskikt, stort kök med flera faciliteter som städskåp, skafferi, diskmaskin och en bra matlagningsyta samt utrymme för matbord. I vardagsrummet finns en vägg som skärmar av sängen från vardagsrummet vilket gör det lätt att möblera trivsamt med soffa och mediamöbler.
I anslutning till den rymliga hallen med skjutdörrsgarderober finns det stilrena badrummet med dusch vilket det är utfört stambyte av 2019.
Brf Gunnaregården är en välskött förening med låga månadsavgifter samt är optimalt belägen med närhet till allmänna kommunikationer, centrum, hav och trevligt villakvarter utanför dörren.
Välkomna på visning!

Interiör

På tredje våningen genom mittendörren välkomnas man in till denna mysiga och välplanerade etta!

Hallen är rymlig med skjutdörrsgarderober längs vänstra sidan som sväljer mycket förvaring. Från hallen nås badrummet viket är stambytt 2019 och har stilrena materialval så som vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Badrummet är försett med dusch, handfat, handdukstork för extra komfort samt vägghängd wc.

Vidare in i lägenheten nås vardagsrummet med stora fönsterpartier ut mot Norra Infartsgatan som släpper in härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet har det satts upp en vägg för att skärma av sängen från vardagsrummet. I väggen till sovalkoven finns två öppningar som blir en snygg detalj och samtidigt släpper in ljus till sovrumsdelen. Vid sovalkoven finns även integrerade garderober.
I vardagsrummet finns det gott om plats att inreda med soffa, mediamöbler och skrivbord. På golvet i vardagsrummet är det 2017 lagt ett ljusgrått golv från Tarkett. Den ena väggen i vardagsrum samt en vägg i hall är spacklad och målad under våren 2021.

Från vardagsrummet nås köket med snygga stora grå klinkerplattor på golv och köket är snyggt samt välutrustat med utrymme även för matplats vilken rymmer ett köksbord för ca fyra personer. Köket har en bra matlagningsyta på den svarta stilrena bänkskivan, mycket förvaring på båda sidor av kök med rejält skafferi, städskåp, delad kyl & frys, spishäll, fläkt samt rostfri diskmaskin som är inköpt för ca 2,5 år sedan.

En välplanerad etta med mycket förvaring optimalt belägen i lugnt och mysigt område!

Visa mer

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 684 kr, I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel TV (grundutbudet)
Antal rum
1 rum
Boarea
42 m² Föreningens information
Våning
3 av 4
Andel i förening
3,35799 %

Föreningen

Namn
HSB Brf Gunnaregården
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
18 lägenheter, 6 lokaler
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag som bildades 1966. Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheten Milano 26 med adress Fågelvägen 14 A-B, vilken innehåller 18 lägenheter varav föreningen äger en 1-rumslägenhet som hyrs ut och 6 lokaler med hyresrätt med en total yta av 1 519 kvm.
Information om månadsavgiften
I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel TV (grundutbudet)
Tv och Bredband
ComHem och Bredbandsbolaget
Gemensamma utrymmen
Liten gårdsplan.
Tvättstuga på markplan med två tvättmaskiner, centrifug, en torktumlare samt tillhörande torkskåp och strykbräde.
Avfallshantering för papper och restavfall.
Förråd till cyklar finns i källaren
Parkering
Föreningen har tillgång till 14 parkeringsplatser. Till dessa finns ett kösystem. Kostnaden är ca 63 kr/ månad.
FÖRSÄKRING
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar samt försäkring mot hyra. I försäkringen ingår ven bostadsrättstillägg.
Övrigt
Ett vindsförråd tillhör lägenheten.

Spekulanter uppmanas att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har de senaste åren gjort stora förändringar som innefattat målning av fastigheten invändigt, byte av lägenhetsdörrar samt byte av entrédörrarna.
Alla asfalterade ytor har förnyats för bättre helhetsintryck.
I övrigt är det utfört:
- Stadgeenlig besiktning av fastigheten
- Stambyte utfört enligt stämmoprotokoll (2019)
- All el är bytt samt ny undercentral (2019)

dokument

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrrvärme
Hiss
Nej

Ekonomi

eller högstbjudande
875 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 600 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 600 kr/år
Energideklaration
Utförd 2022-05-11
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
121 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Väster är en mycket trevlig och populär stadsdel i Landskrona som kantas av gröna omgivningar med närhet till blått hav och parker. Stadsdelen består till största del av flerfamiljshus och praktiskt belägna skolor som Albanoskolan och Svarvarens förskola. Ett stenkast ifrån väster nås även koloniområdet Larvi och Citadellet med sina natursköna omgivningar.

Det är nära till havet och vackra promenadstråk. Mot havet till går Strandvägen, med sin blandning av vackra gamla villor och moderna radhus. Borstahusen med populär badstrand och trevliga restauranger ligger mindre än tio minuter bort med cykel. På samma tid når man Landskrona centrum och tågstationen. Både i centrum och vid stationen finns stora matbutiker. Centrum erbjuder också ett stort utbud av restauranger, shopping, service och skolor.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.