Segergatan 6D Västra Fäladen
Västra Fäladen

Segergatan 6D

Populär adress med havsutsikt!

Kommande

Populär adress med havsutsikt!

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 2 195 000 kr
  • Boarea: 81 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 5 av 8, hiss finns
  • Avgift: 4 338 kr Inkl. värme, vatten, kabel-tv
  • Förening: BRF Kungen
  • Byggnadsår: 1969-1971
  • Område: Västra Fäladen, Landskrona
eller högstbjudande

2 195 000 kr

Visningar

3 Jul 12:00 - 12:45
Boka tid via hemsidan!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Segergatan 6D

Högt upp i huset och med havsutsikt så finns denna otroligt ombonade och hemtrevliga lägenhet om tre rum och kök. Bostaden har löpande renoverats och är i väldigt fint skick. Vi erbjuds ett snyggt vitt kök från IKEA med rostfria detaljer. Renoverat badrum och gästtoalett i tidlösa kulörer i samband med stambytet samt genomgående ljusa och fräscha ytskikt i hela bostaden. Den tilltagna balkongen i solsäkert västerläge kan nyttjas året om men är till sin fördel under vår och höst. Flödet från fönsterpartierna i öster och väster är rikligt och oavsett var i bostaden du står har du prunkande vacker utsikt över Landskronas västra och östra delar. Välkomna till ett av Kungens bästa lägen!

Hall

Välkomnas in till en otroligt stor och luftig hall där ledordet är förvaring. Här finns ypperliga möjligheter till förvaring i garderober och en given avhängningsyta för alla ytterplagg och skor direkt till vänster. På golv ligger ett laminat i grå nyans och väggarna är vitmålade.

Kök

Direkt till höger i hallen når vi köket som är uppdaterat och renoverat med ett IKEA kök i vita kulörer. Stor matplats intill fönsterparti i österläge med utsikt över Karlslundsområdet. Här finns en kyl och frys med ismaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn i bra arbetshöjd, spishäll, snedställd fläktkåpa samt integrerad diskmaskin. Som stänkskydd fungerar en mörk kakelplatta och tillsammans med den mörka bänkskivan i laminat så gifter det sig väldigt fint.

Gäst-wc

Intill köket finns en gästtoalett, smart belägen i hallen och i anslutning till entrén. Denna renoverades i föreningens regi i samband med stambytet och här erbjuds kakel och klinker i vitt/grått, vägghängd wc-stol samt handfat med spegel och infälld hylla i väggen för förvaring.

Sovrum

Det första sovrummet bjuder på samma laminatgolv som i hallen och målade väggar i en behaglig ljus kulör. Här finns plats för sängmöbler och förvaringsmöbler och dessutom en mindre inbyggd garderob bakom dörren. Fönster i österläge med morgonsol och utsikt över Karlslundsparken.

Sovrum

Master bedroom är belägen längst ner i hallen och bjuder på goda ytor för det stora sängmöblemanget. Här får dubbelsängen enkelt plats med tillhörande sängbord och förvaringsmöbler där till. På golv ligger en bekväm heltäckningsmatta i grå nyans och väggarna är målade i en behaglig och lugn kulör. Här finns två garderober för förvaring men kan kompletterad med en garderob till vid behov.

Badrum

Badrummet renoverades i föreningen regi i samband med stambytet och bjuder på kakelplattor i blankt vitt och klinker i grå och matt. Här finns en dusch med glasvägg och takdusch, handfat med kommod och spegel, golvvärme, vägghängd wc-stol samt vardagslyx i form av tvättmaskin och torktumlare. Snyggt och tidlöst badrum som uppskattas av alla!

Vardagsrum

Detta rum är helt fantastiskt och bjuder på flertalet möbleringsmöjligheter. Här kan man som nuvarande ägare inreda med ett större matsalsbord och sitta med vacker utsikt över Öresund och soffmöbler därtill. Det finns gott om ytor för båda möblemangen och härifrån når vi den inglasade balkongen i härligt västerläge. Dörren står gärna på glänt och ytan förvandlas med enkelhet till en förlängd bostadsyta och ett extra rum.

Visa mer

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 338 kr, Inkl. värme, vatten, kabel-tv
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m² föreningens information
Våning
5 av 8, hiss finns
Andel i förening
0,2774 %
Andel av årsavgift
0,2774 %
Övrigt
Kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer information!

Föreningen

Namn
BRF Kungen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
392 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
483 kr
Pantsättningsavgift
1 208 kr
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Kungen är en privat och fristående förening som förvaltar fastigheterna Kungen,6,7,8 och Bonden 3. Föreningen äger marken och de fyra flerbostadshusen uppfördes mellan 1969 och 1971 med totalt 392 lägenheter. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats och utöver detta finns möjlighet till garage där kö-plats tillämpas.
Information om månadsavgiften
Inkl. värme, vatten, kabel-tv
FÖRENINGENS EKONOMI
Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse; Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (ca 1182kr år 2020). Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (ca 473kr år 2020).
2019 + 2%
2020 + 0%
För övrigt är föreningens ekonomi mycket god.
Tv och Bredband
Com-hem
Gemensamma utrymmen
Grönskande innergård med lekplatser och sittplatser för umgänge. Det finns en tvättstuga belägen i vardera hus. I föreningen finns festlokal, övernattningsrum, bastu och hobbylokal. Dessa kan fritt nyttjas av medlemmarna, kontakta expeditionen för närmre information.
Parkering
Föreningen tillhandahåller 133 st garageplatser med separat kölista. Kontakta styrelsen för mer information om lediga platser.
FÖRSÄKRING
BR-tillägget bekostas av föreningen
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan där man avsatt likvida medel för framtida renoveringar. Under 2016 renoverades balkongerna och under 2020 ska avlopp- och vattenstammarna renoveras. Samtidigt kommer även att fiber att dras in. För mer information gällande stambytet, vänligen se föreningens hemsida.

Uppgifterna är inhämtade från berörd förening den 30/3-2020. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1969-1971
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
Frånluft
Hiss
Ja

Ekonomi

eller högstbjudande
2 195 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Nej

DRIFT

DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
Denna uppgift är inhämtad från nuvarande ägare och kan variera beroende på val av leverantör och förbrukning.
Energideklaration
Utförd 2019-11-29
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
145 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Västra Fäladen är ett barnvänligt och mysigt område. Karlslundsparken ligger precis i närheten med lekplats och sin trevliga djurpark. Från Västra Fäladen är det också nära till idrottsplatsen och Karlslundsbadet. Det är promenadavstånd till Exercisfältet och med cykel är man på mindre än 10 minuter vid Borstahusen där man kan njuta av bad och det stora utbudet av restauranger och aktiviteter.

Här på Västra Fäladen hittar man bland annat vårdcentral, apotek, pizzeria, Friskis & Svettis samt Netto. Det finns förskola och skola här och bussförbindelserna till centrum och tågstationen är mycket bra. Med bara åtta minuters restid från Västra Fäladen till Landskrona station och täta avgångar är pendlingsmöjligheterna mycket goda.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.