Trädgårdsgatan 5A Centrum
Centrum

Trädgårdsgatan 5A

Det båsta av två världar i denna ljuvliga bostad med kakelugn och stuckatur!

Till salu

Det båsta av två världar i denna ljuvliga bostad med kakelugn och stuckatur!

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 3 195 000 kr
  • Boarea: 120 kvm föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 1 av 4, hiss finns
  • Avgift: 5 712 kr i månadsavgiften ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägg
  • Förening: Hsb Brf Järnvägstorget
  • Byggnadsår: 1890/2020
  • Område: Centrum, Landskrona
eller högstbjudande

3 195 000 kr

Visningar

22 Maj 11:45 - 12:45
Boka tid via hemsidan!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Trädgårdsgatan 5A

I början av 1800-talet uppfördes detta vackra hus alldeles intill den gamla järnvägsstationen i centrala Landskrona. Denna moderna bostad i perfekt harmoni med charmiga och vackra detaljer såsom stuckatur och kakelugnar från husets byggår i början av 1800-talet är nu möjligen ditt nästa hem. Bakom HSB Brf Järnvägstorgets pampiga fasad har denna lägenhet genomgått en totalrenovering där moderniteter såsom genomgående vattenburen golvvärme, nytt kök och badrum i perfekt sy,bios med den vackra kakelugnen och takstuckaturen som smyckar bostaden. Dessutom har man en fantastiskt uteplats i solsäkra väster att njuta av. Denna bostad erbjuder det bästa av två världar! Varmt välkommen på visning!

Interiör

Du blippar enkelt taggen och grindarna öppnar sig in till gården av det fantastiska huset på Järnvägstorget. Som enda lägenhet bjuds du välkommen av en terrass en trappa upp. Säkerhetsdörren i gammal stil är gedigen och rejäl och väl inne i hallen pryds golvet av klinker, goda förvaringsmöjligheter i form av en garderob samt vita släta väggar. I hallen finns en praktiskt gäst-wc.

Vidare in i bostaden möts du av en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Som en möbel pryder kakelugnen vardagsrummet och den är dessutom försedd med en etanolkassett för att på bästa sätt kunna återskapa en eld. Köket i ljust grått är från Ballingslöv och andas kvalitet. Bänkskivan är av kompositsten och köket är utrustat med hel kyl och frys, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin. Matplatsen är generös och rymmer gott och väl de stora sällskapen.

Bostaden erbjuder hela tre sovrum varav två är belägna i den östra delen av bostaden. De är mycket generösa och badar i ljus från de vackra fönstren. Här finns garderober för extra god förvaring. Intill dessa sovrum finns bostadens badrum som är helkaklat i stilfulla färger och utrustat med tvättmaskin och torktumlare som klätts in med bänkskiva av kompositsten. Här finns även en duschhörna med vikbara duschväggar, vägghängd wc samt ett tvättställ med tillhörande underskåp.

Bostadens sista sovrum fungerar utmärkt som kontor eller gästrum och är beläget i den västra delen, intill köket. Ett charmigt fönsterparti ger även detta rum ett härligt ljus.

Detta är en bostad med nyskick som dessutom kombinerar allt man kan önska av en sekelskiftesbostad. Genomgående ekparkett och vita släta väggar kombineras vackert med stuckatur och lamprosetter. Att värmen kommer från vattenburen golvvärme gör inte att komforten blir sämre i denna inflyttningsklara bostad som är så lätt att älska.

Visa mer

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 712 kr, i månadsavgiften ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägg
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m² föreningens information
Våning
1 av 4, hiss finns
Andel i förening
9,6882 %
Uteplats
Terrass i solsäkra väster
Bilplats
Inom föreningen finns sex carportsplatser till en kostnad om cirka 400 kr/mån

Föreningen

Namn
Hsb Brf Järnvägstorget
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
9 lägenheter
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Allmänt om föreningen
Moderna bostäder i perfekt harmoni med charmiga och vackra detaljer såsom stuckatur och kakelugnar från husets byggår i början av 1800-talet. Bakom HSB Brf Järnvägstorgets pampiga fasad har lägenheterna genomgått en totalrenovering. Det bästa av två världar! Fastigheten är mycket centralt belägen mittemot gamla järnvägsstationen och med 100 meter till handel och kommunikationer. Parkeringsmöjligheter finns i carport på innergård.

FÖNSTER
2+1 samt 3-glas

UPPVÄRMNING
Vattenburen golvvärme


VENTILATION
Typ av ventilation: FTX

PARKERING I OMRÅDET
Inom föreningen finns 6 carportsplatser för cirka 400 kr/mån
Information om månadsavgiften
i månadsavgiften ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägg
Tv och Bredband
Fiber
Gemensamma utrymmen
Cykelförråd på gården.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1890/2020
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburen golvvärme
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd i källaren samt cykelförråd på gården

Ekonomi

eller högstbjudande
3 195 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer

Omgivning

Allmänt om området

Landskronas arkitektoniskt vackra stadskärna erbjuder många kulturella upplevelser med museum, teater och konsthall. Stadslivet är rikt med restauranger, shopping och fina platser som Citadellet och Kaptensgårdens skulpturpark.

Här bor du granne med havet mitt i den expansiva Öresundsregionen. Staden gör långsiktiga satsningar på skola och skapar en attraktiv miljö för kreativa entreprenörer, näringar och företag som vill växa.

Från Landskrona är det nära till allt och till tågstationen kan man ta en av stadens karakteristiska trådbussar. Med tåget är man på bara 13 min i Helsingborg, 16 min i Lund och 28 min i Malmö. Närheten till E20 och E6 gör också bilpendling smidig. Dessutom ligger det tre flygplatser på mindre än en timmes resväg från Landskrona.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.