Löpargatan 2C LANDSKRONA
LANDSKRONA

Löpargatan 2C

Stilrent renoverad 4:a i markplan med uteplats i söderläge!

Kommande

Stilrent renoverad 4:a i markplan med uteplats i söderläge!

SNABBFAKTA

  • Boarea: 101 kvm Föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 1 av 2
  • Avgift: 5 383 kr I månadsavgiften ingår: Uppvärmning Vatten varmvatten Kabel TV Bostadsrättstillägg
  • Förening: HSB Brf Springaren
  • Område: LANDSKRONA, Landskrona

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Löpargatan 2C

Välkomna till denna stilfulla fyra i markplan på ypperligt läge i området. Till lägenheten hör en inglasad balkong därifrån den fantastiska uteplatsen i söderläge nås. Uteplatsen har ett fint trädäck över hela och en liten häck som omringar uteplatsen. Interiört fördelas planlösningen på tre sovrum i alla väl tilltagna storlekar, en rymlig klädkammare, ett badrum, en separat wc och ett stort vardagsrum samt ett stilrent kök. Lägenheten är smakfullt renoverad med vita släta väggar och genomgående parkett i hela bostaden. Ett hem att trivas i länge med kort promenadavstånd till hav, hamn, skola, golfbana och restauranger. Dessutom i en stabil och välskött förening. Välkomna att höra av er för mer information!

(Bilder kommer inom kort)

Interiör

Med endast några fåtal meter från parkeringen nås entrén till detta fina och inflyttningsklara hem. Entrén välkomnar med en rymlig hall med stort utrymme för att hänga av sig ytterkläderna. I anslutning till hall finns ett sovrum beläget ut mot innergården, ett badrum med gråblå plastmatta på golv, ljusgrå väggar försett med badkar, tvättmaskin och fönster. Här finns även en separat wc i samma ton och stil med badrum.

Det stilrena köket renoverades för tre år sedan och är från Ikea, köket har vita över- och underskåp med handtag i polerad mässing, snygg bänkskiva och integrerad diskmaskin, kyl och frys samt rostfri ugn och micro. Matplatsen vid kök rymmer ca fyra personer och härifrån nås den inglasade balkongen som i sin tur leder ut till uteplatsen i söderläge. Trädäcket på uteplatsen är lagt sommaren 2021.

Vardagsrummet är väl tilltaget och har kontakt med kök. De stora fönsterna ger ett underbart ljusflöde och hela lägenheten har vita släta väggar och genomgående parkett på golv förutom i badrum och wc.

Lägenhetens två andra sovrum är även de väldigt rymliga och mellan sovrummen finns en rymlig klädkammare som binder samman rummen.

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 383 kr, I månadsavgiften ingår:
Uppvärmning
Vatten
varmvatten
Kabel TV
Bostadsrättstillägg
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m² Föreningens information
Våning
1 av 2
Andel i förening
0,5604 %
Andel av årsavgift
0,5604 %

Föreningen

Namn
HSB Brf Springaren
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
224 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
BRF Springaren är attraktivt belägen på Västra Fäladen nära Borstahusen med bad, golfbana och sköna rekreationsområden. Inom gångavstånd finns Västervångskolan årskurs 0-9, dagis, vårdcentral, apotek och köpcentrum. Närheten till busshållplatser med täta förbindelser bidrar också till områdets popularitet. Föreningen består av 224 lägenheter. Ljusa och välplanerade lägenheter av varierande storlek från 1-4 rum. Med undantag av ettorna så har alla lägenheter balkong varav de flesta är inglasade. Många på bottenvåningen har också valt att anlägga uteplats. Inom föreningen spelas boule, canasta och bridge för den som önskar deltaga.
Information om månadsavgiften
I månadsavgiften ingår:
Uppvärmning
Vatten
varmvatten
Kabel TV
Bostadsrättstillägg
FÖRENINGENS EKONOMI
HSB sköter den tekniska- och ekonomiska förvaltningen.
Engångsavgifter i samband med överlåtelse: Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp (1208kr år 2022). Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022)
Avgiften höjdes med 2 % vid årsskiftet. Inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget.
Tv och Bredband
ComHem, Bredbandsbolaget och Landskrona Stadsnät.
Gemensamma utrymmen
Två tvättstugor på varje gård, sammanlagt åtta tvättstugor i föreningen med nya tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp (2015). Tvättmaskinerna är självdoserande med tvätt- och sköljmedel.
Det finns en tvätthall för bilar som är belägen bredvid maskinhallen bakom gård A. Hallen är utrustad med både kall- och varmvatten samt vridmaskin. Ingen förbokning behövs.
På C-gården finns föreningens hobbylokal. Den kan man låna om man t ex behöver måla eller snickra.
Inom föreningen finns en bastu på B-gården, det finns även solarium på C-gården.
Fritidslokalen finns på D-gården. Lokalen bokas hos vicevärden och får endast hyras av lägenhetsinnehavare i föreningen till en kostnad av 300kr.
Övrigt är området och de gemensamma gårdarna väldigt välskötta och trivsamma. Föreningens nya lekplats invigdes i oktober 2016 och har på kort tid blivit en populär samlingsplats för alla barn i vårt bostadsområde.
Parkering
Till var lägenhet finns möjlighet att hyra en p-plats på föreningens mark. Dessutom finns möjlighet till garage. Separat kösystem tillämpas och föreningen bör kontaktas vid intresse eller för närmre information kring pris och kölista.
Inom föreningens område finns dessutom en del gästparkeringar.

Numrerade parkeringsplatser finns åt alla till en kostnad av 70 kr/månad, däremot inte garage. Om man önskar en parkeringsplats och/eller garage (315 kr/mån) så sätter man upp sig på en kölista hos vicevärden. För att kunna erhålla ett garage eller parkeringsplats ska man inneha ett fordon som är registrerat på den boende i BRF Springaren. Det är tillåtet att parkera sin elcykel i mopedgaraget till priset av en P-plats.

Det finns låsbara cykelförråd på varje gård och cykelställ utomhus. Mopedgarage finns på gavlarna på bilgaragen mitt på området.
Övrigt
Brf Springaren har tecknat en kollektiv försäkring med Länsförsäkringar avseende Bostadsrättstillägg. Medlemmar behöver alltså inte teckna tilläggsförsäkring i den privata hemförsäkringen.
Vid en överlåtelse genomförs en tillsyn av föreningen och vicevärden.

Uppgifterna är hämtad från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2012 - Relining och förbättring av tak
2016 - Anlades en ny lekplats, varmvatten och radiatorväxlarna renoverades i undercentraler.
2017 - Panel på garagelängor byttes, utemiljö sågs över med bland annat nytt tak på pergolan, anlagt innergårdar.
2018 - Slutfördes renovering av utemiljön på gårdarna.
2019 - Nya dörrstängare till ytterdörrar installerades.
2022 - Utbyte av värmesystem

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
5 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 400 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Energideklaration
Utförd 2020-03-19
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
171 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.