Segergatan 6A Västra Fäladen
Västra Fäladen

Segergatan 6A

Smakfullt renoverad trea högst upp i huset!

BUDGIVNING PÅGÅR

Smakfullt renoverad trea högst upp i huset!

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 2 200 000 kr
  • Boarea: 81 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 8 av 8, hiss finns
  • Avgift: 4 426 kr I månadsavgiften ingår Brf-tillägg, parkeringsplats, Kabel TV (grundutbudet) och värme.
  • Förening: BRF Kungen
  • Område: Västra Fäladen, Landskrona
Högsta BUD

2 200 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Segergatan 6A

Högst upp i huset på 8e våningen finns denna smakfullt renoverade trea med inglasad balkong som bjuder på fantastisk vy både i både norr som söder.
Lägenhetens planlösning fördelas på två rymliga sovrum, varav ett med walk in closet i anslutning, stort kök med matplats, ett badrum och en separat toalett vilket det nyligen är utfört stambyte av.
Ett helt inflyttningsklart hem i jordnära toner och trevlig genomgående planlösning.
Brf Kungen är en stabil och välskött förening med hiss från markplan och matbutik, gym och vackra promenadstråk runt knuten.
Välkomna på visning!

Interiör

Med hissen upp från markplan upp till 8e våningen välkomnas vi in en rymlig hall med snygg förvaring för att dölja de vardagliga ytterplaggen. Från hallen nås det stilrena köket från Ikea med förvaring i form av underskåp med grå luckor tillsammans med matta svarta vitvaror som ugn och mikro. Från diskbänk hela vägen upp till tak finns vitt kakel.
Köket har även utrymme för matplats som rymmer ca fyra personer och intill matplats finns svart kyl och frys i fullhöjd från Bosch.

Det första sovrummet nås via walk in closet och är rymligt med garderober även i sovrummet utan att det känns det minsta trångt.
I lägenhetens andra sovrum finns även här utrymme för dubbelsäng om så önskas eller barnrum som nuvarande ägare använder det som idag med enkelsängar intill väggen för en luftigare känsla och mer utrymme för lek på golv.
Badrummet och den separata gäst wc är båda helkaklade och har precis genomgått ett stambyte. Den separata toaletten har ett underskåp i grå nyans under vask som är extra tillval. Likaså i badrummet är kommod och överskåp med spegelglas samt vägghängt skåp i beige nyans extra tillval samt även duschväggar i glas.

Det väl tilltagna och härliga vardagsrummet har jordnära toner tillsammans med wood on wall vid TV-väggen och härifrån nås den inglasade balkongen i västerläge med fin vy i norr som söder.

Lägenheten har den stora lyxen att vara belägen högst upp i huset på gaveln då endast sovrumsväggen angränsar till grannens lägenhet. Ett ostört hem på ypperligt läge!

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 426 kr, I månadsavgiften ingår Brf-tillägg, parkeringsplats, Kabel TV (grundutbudet) och värme.
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Våning
8 av 8, hiss finns
Andel i förening
0,28157 %
Andel av årsavgift
0,28157 %

Föreningen

Namn
BRF Kungen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
392 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
483 kr
Pantsättningsavgift
1 208 kr
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Kungen är en privat och fristående förening som förvaltar fastigheterna Kungen,6,7,8 och Bonden 3. Föreningen äger marken och de fyra flerbostadshusen uppfördes mellan 1969 och 1971 med totalt 392 lägenheter. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats och utöver detta finns möjlighet till garage där kö-plats tillämpas.
Information om månadsavgiften
I månadsavgiften ingår Brf-tillägg, parkeringsplats, Kabel TV (grundutbudet) och värme.
FÖRENINGENS EKONOMI
Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse; Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (ca 1182kr år 2020). Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (ca 473kr år 2020).
2019 + 2%
2020 + 0%
För övrigt är föreningens ekonomi mycket god.
Tv och Bredband
Com-hem
Gemensamma utrymmen
Grönskande innergård med lekplatser och sittplatser för umgänge. Det finns en tvättstuga belägen i vardera hus. I föreningen finns festlokal, övernattningsrum, bastu och hobbylokal. Dessa kan fritt nyttjas av medlemmarna, kontakta expeditionen för närmre information.
Parkering
Föreningen tillhandahåller 133 st garageplatser med separat kölista. Kontakta styrelsen för mer information om lediga platser.
FÖRSÄKRING
BR-tillägget bekostas av föreningen
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan där man avsatt likvida medel för framtida renoveringar. Under 2016 renoverades balkongerna och under 2020 ska avlopp- och vattenstammarna renoveras. Samtidigt kommer även att fiber att dras in. För mer information gällande stambytet, vänligen se föreningens hemsida.

Uppgifterna är inhämtade från berörd förening den 30/3-2020. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Ja

Ekonomi

eller högstbjudande
2 200 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
5 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 400 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer

Allmänt om området

Västra Fäladen är ett barnvänligt och mysigt område. Karlslundsparken ligger precis i närheten med lekplats och sin trevliga djurpark. Från Västra Fäladen är det också nära till idrottsplatsen och Karlslundsbadet. Det är promenadavstånd till Exercisfältet och med cykel är man på mindre än 10 minuter vid Borstahusen där man kan njuta av bad och det stora utbudet av restauranger och aktiviteter.

Här på Västra Fäladen hittar man bland annat vårdcentral, apotek, pizzeria, Friskis & Svettis samt Netto. Det finns förskola och skola här och bussförbindelserna till centrum och tågstationen är mycket bra. Med bara åtta minuters restid från Västra Fäladen till Landskrona station och täta avgångar är pendlingsmöjligheterna mycket goda.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.