Enoch thulins väg 30C Hyllingelyckan
Hyllingelyckan

Enoch thulins väg 30C

Högt upp i huset med fina vyer över vackra Landskrona!

Till salu

Högt upp i huset med fina vyer över vackra Landskrona!

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 350 000 kr
  • Boarea: 60 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 5 av 8, hiss finns
  • Avgift: 3 713 kr
  • Förening: Brf Tegskiftet
  • Byggnadsår: 1965
  • Område: Hyllingelyckan, Landskrona

1 350 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Enoch thulins väg 30C

Det här är ett bekvämt boende för dig som vill bo med närhet till Landskronas olika stadsdelar och med gångavstånd till station, välsorterade matbutiker och bra bussförbindelser. En otroligt inbjudande bostad som är belägen på femte våningen med en balkong med inglasning i härliga väster. Här kan du sitta och njuta av vackra solnedgångar över Landskronas horisont under hela året. Bostaden är löpande renoverad sedan 2016 med snyggt kök i klassiskt vitt, helkaklat badrum samt nya fräscha ytskikt från 2018. Här bor du i lummiga omgivningar med koloniområdet S:t Olov vång som närmsta granne och som bjuder på rekreation och odlingsglädje under sommarens praktfulla månader. Välkomna att anmäla er till visningen!

Hall

Plats för ytterplagg till vänster och en väl tilltagen garderob med skjutbara dörrar för ytterligare förvaring. Grå laminat på golv och vitmålade väggar.

Kök

Snyggt och fräscht kök med ljus och tidlös inredning med plats för matplats intill fönster i västerläge. Här finns en kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt och förvaring i skafferi och skåp. Bänkskiva av laminat och kakelmosaik i vitt som stänkskydd. En avskiljande vägg mot hallen har tagits bort och inredningen har förflyttats för att skapa mer rymd i hall och kök.

Sovrum

Samma laminatgolv även här och väggarna är målade i en grå behaglig ton som ger en dämpande och rofylld känsla. Här finns en garderob för förvaring och utgång till den inglasade balkongen.

Balkong

Som en förlängning av sovrummet kliver vi ut på balkongen på snygg parkett och med en magisk utsikt över Lasarett-området, gamla vattentornet och Landskronas centrala delar. Sol från efter lunch och som försvinner ner mot kvällning bakom grannfasaden. Inglasningen gör att balkongen kan nyttjas stora delar om året och här finns plats för en mindre soffgrupp och fina blomsterarrangemang.

Badrum

Renoverat badrum i samband med stambytet 2016. Snygg och tidlös inredning i grå/vita toner. Dusch, handfat med kommod, wc-stol och spegelskåp. Dessutom ett fönster för extra ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

Vardagsrum

Vardagsrummet är otroligt stort och lämnar många möbleringsmöjligheter för den som önskar ha en större matsalsgrupp eller soffmöblemang. Låt det egna behovet få styra och med tilltagna fönsterpartier i väster ges ett rikligt ljusinsläpp från efter lunch fram till kväll. Samma laminatgolv i grå nyans och väggarna har en härligt grön ton som ger en ombonad känsla till rummet.

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 713 kr
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m² föreningens information
Våning
5 av 8, hiss finns
Andel i förening
0,45514 %
Kommentar till andelstal
Föreningen har enbart tillhandahållit ett andelstal för bostadsrättslägenheten.

Föreningen

Namn
Brf Tegskiftet
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag som bildades 1963. Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheten Tegskiftet 1 med adress Enoch Thulins väg 28A-C, 30A-C och 32A-C. Fastigheten innehåller 192 lägenheter med bostadsrätt och fyra lokaler med hyresrätt med en total yta av 14 131 kvm samt 134 bilplatser.
FÖRENINGENS EKONOMI
Månadsavgiften förblev oförändrad i år och det finns inga planerade eller beslutade höjningar i dagsläget.
Tv och Bredband
Ansluten till kabel-TV-nät. Grundutbudet från Com Hem ingår i månadsavgiften.
Det är valfritt att välja om man vill ha bredband från stadsnätet eller från Com Hem.
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns festlokal, gym med bastu, gästlägenhet, källarförråd, matkällare och två nyrenoverade tvättstugor varav en grovtvätt.
Parkering
Gratis parkeringsplatser finns längs med gatan och till föreningens parkeringsplatser är det separat kö. Kontakta styrelsen för mer information kring priser och köplats.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Fastigheten är väl underhållen genom åren och har uppgraderats med bland annat fjärrvärme, bredband och Com Hem. De senaste åren har man stängt sopnedkasten och byggt nya moderna miljöstationer, reelinat avlopp och nya vattenledningar samt gjort om gångytor, infarter och planteringar. Samtliga tvättstugor har renoverats med nya maskiner samt gångar ut till parkeringar och korridorer/tvättstugor. Senast har samtliga bostäder fått nya dörrar i form av säkerhetsdörrar.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1965
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Frånluft
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
1 350 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 600 kr/år
Försäkring
1 448 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 048 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Denna kostnad är baserad på nuvarande ägares uppgifter och kan variera beroende på val av leverantör och förbrukning.

Allmänt om området

Hyllingelyckan är ett barnvänligt område med härliga grönytor i Landskronas östra stadsdel. Stadsarkitekten Frans Ekelund står för merparten av husen som är varierande en- och flerfamiljshus byggda på 1940-talet. I närheten finns den gröna oasen S:t Olovs sjö och koloniområdet S:t Olovs vång. Landskrona centrum är knappt två kilometer bort med allt från restauranger, frisörer och djurbutiker till shopping. Busslinjerna 1, 2 och 3 samt regionalbuss linje 132 stannar alla i närheten av Hyllingelyckan.

Kommunikation

Tågstationen ligger ett stenkast ifrån bostaden.

Närservice

Ica Kvantum, Pressbyrån och Lidl några minuter bort.

Parkering

Gratis parkering längs med Enoch Thulins väg.

Övrigt

Mikis Pizzeria, vårdcentral, Lasarettet allt inom 5 minuters gångavstånd.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.