Äppelblomsgatan 5 Magasinhusen
Magasinhusen

Äppelblomsgatan 5

Välplanerad och smakfull trea med hörnläge och söderbalkong!

Till salu

Välplanerad och smakfull trea med hörnläge och söderbalkong!

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 2 395 000 kr
  • Boarea: 68 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 5 av 6, hiss finns, Hiss från markplan
  • Avgift: 4 072 kr i månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg
  • Förening: Brf Magasinhusen 2
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Magasinhusen, Landskrona
eller högstbjudande

2 395 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Äppelblomsgatan 5

Välkommen hem till detta stilfulla hem på våning 5/6 i populära Magasinhusen. Projektet sålde snabbt slut och ni har nu möjligheten att förvärva denna välplanerade trea på 68 kvm. Man välkomnas av en hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutgarderob med spegeldörrar, två sovrum, badrum med takdusch och goda tvättmöjligheter. Köket i stilfullt vitt har en social och öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrum och kök har man utgång till den generösa balkongen. Balkongen är belägen i söder och bjuder på flertalet soltimmar! I Magasinhusen bor man i ett stilfullt boende med närhet till vacker natur och goda kommunikationer. Inom kort avstånd finns både Coop samt gym. I området finns dessutom ett stort utbud av aktiviteter bl. a hittar man en av Sveriges bästa golfbanor, utegym, motionsslingor, spa och konsthall. Välkommen hem!

Interiör

Med hiss från markplan tar du dig med lätthet upp till våning 5/6. Man välkomnas av en hall med praktisk förvaring i form av skjutgarderober med spegelglas. Intill hallen finns bostadens generösa badrum med duschhörna med vikbara duschväggar av glas samt härlig takdusch som gjordes som tillval. Golvet i stilfullt grått och väggarna är vitkaklade. Här finns tvättmaskin och torktumlare och avlastningsytor samt skåp för förvaring. Tvättstället går i vitt med tillhörande underskåp med lådor. Ovan tvättstället sitter en spegel med belysning. Vidare in i bostaden möts vi av det första sovrummet. Det är ljust och beläget i söder. Här finns två garderober för förvaring. I sovrummet ryms en dubbelsäng om så önskas.

Köket med inredning i vitt är byggt med en social och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det är ett ljust och härligt kök och vardagsrum som binds ihop med utgång till den rymliga och härliga balkongen i söder. Intill vardagsrummet finns bostadens största sovrum med målade väggar och med en mysig heltäckningsmatta på golvet för extra komfort. Intill sovrummet finns bostadens förråd som är utrustat med hyllor för bästa möjliga förvaring. Genomgående i bostaden är parkett och släta väggar.

Detta är ett hem som är inbjudande vid första anblick! Här bor du härligt högt upp i huset och med balkong i soligt söderläge. Välkommen på visning!

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 072 kr, i månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m² föreningens information
Våning
5 av 6, hiss finns
Andel i förening
3,11215 %
Andel av årsavgift
3,11215 %
Uteplats
Balkong i söderläge. För inglasning kontakta förening och Sjölands som utfört inglasningarna i området.
Bilplats
Föreningen har 29 bilplatser. Separat kö tillämpas och kostnaden är 250 kr/mån.

Föreningen

Namn
Brf Magasinhusen 2
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
33 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Magasinhusen omfattar 33 lägenheter upplåtna som bostadsrätt. Bostäderna stod färdiga för inflytt i mars 2020. Tillsammans med Brf Magasinhusen 1 och 3 ingår man i en gemensamhetsanläggning som omfattar bilparkering, cykelparkering, miljöhus samt grönytor. Brf Magasinhusen uppfördes av Serneke och var ett populärt projekt redan från start. De tre punkhusen med stilfullt tegel och med generösa balkonger är vacker belägna och bjuder utsikt över såväl Öresund som fälten mot Glumslöv.
Information om månadsavgiften
i månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg
Tv och Bredband
Fiber via Landskrona Stadsnät
Gårdsplats
Gården har grillplats, gräsytor och planteringar som delas av genom grusgångar.
Gemensamma utrymmen
Föreningens medlemmar har tillgång till ett låsbart cykelförråd under tak. Flera cykelställ finns att tillgå utomhus.
I trapphuset finns ett rum för barnvagnar o dyl.
Parkering
Det finns 30 parkeringsplatser i föreningen. Till dessa är det separat kö. 250 kr/månad.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
Mekanisk frånluft med återvinning
Hiss
Ja, Hiss från markplan

Ekonomi

eller högstbjudande
2 395 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person

Omgivning

Allmänt om området

Allmänt
Stilfulla Magasinhusen, belägna i Norra Borstahusen, bjuder på närhet till det pittoreska fiskeläget Borstahusen där det finns färsk fisk och sköna bad. I denna pittoreska miljö finns ett stort utbud av aktiviteter bl. a hittar man en av Sveriges bästa golfbanor, utegym, motionsslingor, spa och konsthall. Hamnens restauranger står för både god mat och underhållning. Erikstorps Kungsgård serverar mat av hög kvalitet året runt.

Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala skolor och friskolor. Inom kort avstånd finns både Coop och gym. Med cykel är man i Landskrona centrum på drygt tio minuter och där finns all service man kan behöva.

Bussen tar ca 10 minuter till tågstationen och ungefär lika lång tid till centrala Landskrona. Med bil är man snabbt ute på motorvägen och når Malmö på under 40 min och Helsingborg på ca 20 minuter. Du kan även ta bussen till Helsingborg och den är inom kort gångavstånd.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.