Rusthållsvägen 15 Härslöv
Härslöv

Rusthållsvägen 15

Hemmet för dig som vill njuta av livet

BUDGIVNING PÅGÅR

Hemmet för dig som vill njuta av livet

Perfekt 1-plans villa med 3-4 sovrum med egen pool.

Visa mer
inspected villa

Den här bostaden är besiktigad och försäkrad med SMH Tryggmärkt
Läs mer

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 3 595 000 kr
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 149 kvm + 32 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1967, Ombyggt 2008
  • Område: Härslöv, Landskrona
  • Besiktigad: Ja
  • Fastighetsbeteckning: Härslöv 35:29
budid-logotyp
Högsta BUD

3 801 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

21 Maj 11:00 - 12:00
Bokade visningar. Anmäl via vår hemsida eller smsa mig.
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Susanne Durgaram

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Rusthållsvägen 15

Vill du njuta av livet och ha det riktigt bra?

Letar du efter det perfekta boendet som du kan bo i många år, då har jag boendet till dig. Ett supertrevligt 1-plans hus med öppen planlösning och 3-4 sovrum. Ett hem som passar dig som söker lugn och ro och bara vill njuta av livet.

Huset har allt du kan tänka dig. Öppen planlösning, renoverat badrum, många sovrum, två wc, garage och trevligt uterum. Dessutom har du en pool på 6,5x3,5 m med ett exklusivt pooltak Nova Comfort från Gullberg & Jansson som uppfyller lagstadgade kravet med barnsäkerhet men även håller löv och smuts borta. När vädret är mindre gynnsamt badar du med taket på och när solen tittar fram skjuter du bort taket. En perfekt pool som uppfyller krav och du kan känna dig trygg.

Ett hem som har renoverats de senaste åren och som har ett modernt och fräscht kök med köksö och frihängande fläkt. En perfekt plats att låta dina gäster hänga när du lagar lite god mat eller varför låt inte barnen sätta sig ned och göra sina läxor. Sovrummen är fördelade med två i den befintliga delen och två i den nya tillbyggnaden. Perfekt när barnen växer.

Garaget är inbyggt med fastigheten och du kan komma direkt in i garaget från huvudbyggnaden. Investerar du i elektrisk port så slipper du gå ut!

Din absoluta favoritplats kommer att bli husets uterum. Ett jättemysigt rum med gott om plats. Här kan du njuta i många timmar och utanför finns ett nylagt trädäck och några trappor upp har du hemmets egna pool med trädäck runt om. Här kan ni njuta i timmar. Tänk att ta ett eget morgondopp eller när du kommer hem från jobb.

Huset ligger perfekt längst in på gatan och på en höjd med närhet till dagis och skola. Ett hem för dig som vill kunna komma hem och bara njuta och kanske ta dig ett dopp. Dessutom är huset förbesiktigat med vår tjänst SMH Tryggmärkt vilket gör att du vet vad du köper och dessutom får du en vitvaruförsäkring som köpare.

Välkommen till ditt nya hem.

Trevligt 1-plans hus som ligger perfekt längst in på gatan med en stor härlig tomt. På husets baksida har du ditt lystmäte - ett härligt uterum och din egna pool som uppfyller lagstadgade kraven på barnsäkerhet. Ett perfekt hem för dig som njuter av ditt hem.

Entré

Du välkomnas in " Fin hallen" med laminat på golvet och målade väggar. I väggen in till gäst wc finns en infälld garderob. På vägg mot kök finns sko-skåp som medföljer bostaden. Detta är ingången som du troligen kommer att använda till gästerna.

Visa mer

Kök

Ett stort trevligt kök med köksö och barsittning. Köket ligger i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Vita snygga luckor/lådor med en trevlig laminatbänkskiva med rostfrilook kant. Ett stort rymligt kök med mycket bänkyta. Vasken (underlimmad) har du mot gatan där du har full uppsikt genom de två stora fönstren som ger ett trevligt ljus in i bostaden. Du kan även från detta fönster se Landskrona Flygklubbs landningsbana och har du tur ser du små flygplan landa. Mitt emot finns den stora härliga köksön med häll, ugn och frihängande fläkt. En perfekt plats att hänga men även att kunna ha som servering på när man har gäster. Vitvaror finns helintegrerad diskmaskin - Electrolux, Kyl och Frys Samsung, vit, Ugn - Gorenje, vit, Fläkt - Siemens, rostfri.

Visa mer

Matplats

Mellan köksö och uterum finns en perfekt plats att ha ditt matbord. Parkett på golvet (troligen ask som är genomgående i kök och vardagsrum) och målade väggar.

Visa mer

Vardagsrum

Ett stort trevlig rum med mycket ljus och målade väggar. Från vardagsrummet kan du ta dig ut till uterummet. Ett rum med mycket yta som du kan möblera hur du vill.

Visa mer

Hall 2

Detta är hallen intill den nya avdelningen som byggdes ca 2008. Denna avdelning har vattenburen golvvärme. Trevligt klinker på golv och infällda spotlights i tak samt målade väggar. I denna hall finns ytterligare en fönsterdörr ut till uterummet som ger ett trevligt ljus in i hallen.

Visa mer

Teknikrum

Ligger till vänster från hallen och på vänster sida finns bänkskåp med bänkskiva ovanpå vilket gör att du har gott om förvaring. Vill du ha ännu mer förvaring kan du sätta väggskåp på väggarna. Klinker på golvet och vitmålade väggar. På höger sida CTC Värmepump (luft/vatten) aggregatet till den ventilerade grunden.

Visa mer

Grovkök

Husets tvättstuga ligger innanför teknikrummet. Samma klinker på golvet och målade väggar. Tvättmaskin och torktumlare som står ovanpå varandra av märket Cylinda. Sidan om finns en vask och bänkskåp.

Visa mer

Hall 3

Detta är hallen som finns sidan om garaget. Skulle tro att detta blir er vardagsingång. Klinker på golvet och vitmålade väggar. Direkt till vänster finns en klädhängare och därefter flera garderober som blir kvar.

Visa mer

Sovrum 1

Masterbedroom ligger längst in i den nya delen. Laminat på golvet och vitmålade väggar I taket finns infällda spotlights. Ett stort härligt rum med utsikt mot trädgården.

Visa mer

Sovrum 2

Barnrum som ligger sidan om uterummet. Trevlig ljust rum med infällda spotlights i tak. Taket i den nya delen är som ett ryggåstak dvs lite högre del på en sida. Parkett på golvet och målade väggar. Ett mycket trevligt rum med utsikt mot trädgården.

Visa mer

Sovrum 3

Detta sovrum ligger sidan om vardagsrummet och har garderober på hela väggen mot vardagsrummet. Parkett på golvet och målade väggar. Ett stort rum som funkar mer än väl att ha både till sovrum, tv-rum mm. Fönster mot trädgården.

Visa mer

Förråd

Klädkammare eller förråd. Finns hyllor uppsatta på den vänstra sidan. Ett perfekt utrymme till förvaring och då det är väldigt högt i tak kan man nyttja höjden. Klinker på golv och målad vägg. Finns sidan om masterbedroom

Visa mer

Sovrum 4

Sovrum nr 4 som idag används walk-in-closet men går mycket väl att använda som ett sovrum. Det är lite mindre men funkar bra som barnrum eller lekrum om du inte vill ha den som klädkammare. Stommarna som finns idag följer med huset.

Visa mer

Badrum

Ett modernt och fräscht badrum som renoverades år 2016. Snygga klinker och kakel på golv och vägg. Takdusch med duschväggar i klarglas. Trevlig kommod med ovanpåliggande vask och spegel som är dimmbar i sin belysning. Även en snygg handdukstork finns.

Visa mer

Gäst wc

Gäst wc ligger till höger i hall 1. Klinker på golvet och målade väggar och mosaik vid spegeln. Kommod och spegel finns.

Visa mer

Uterum

Uterummet kommer att bli din favoritplats. Ett stort härligt rum som är inglasat. Ett stort trevligt rum med har högtalare till både inomhus och utomhus, infravärme och belysning. Här finns gott om plats till både lounge grupp och bord. Utanför har du din vackra trädgård och din egna pool. Uterummet har söderläge och lamellgardinerna installerades även förra året.

Visa mer

Uteplats

Utanför uterummet finns trädäck och flertalet olika möjligheter till sittplatser. Här sitter man nedanför poolen och bara njuter i härligt solläge. Vill du kan du duka långbord och sitta ute och höra fåglarna kvittra. Under förrå året skapade man all trädäck utanför och trapporna upp till poolen. Här finns gott om plats att bara sitta och njuta i lugn och ro. Poolen är några trappor upp och nergrävd viket gör att den håller värmen. Pooltaket håller hög klass och uppfyller kravet på barnsäkerhet vilket gör att du kan känna dig trygg. I poolhuset finns det förberett för utekök.

Visa mer

Trädgård

En stor härlig trädgård med sjösten runt hela fasaden och mycket stenläggning. Ett hem som du kan skapa efter tycke och behov. Här finns alla möjligheter. Älskar du fläder så finns det gott om detta. På kvällstid tänds hela huset upp och även trädgården. Det finns bara ett ord - supermysigt. En som kommer bli din borg och du kommer att njuta i fulla drag.

Visa mer

Närområdet

Härliga omgivningar finns runt omkring. Rapsfälten blommar just nu för fullt.

Visa mer

Tomtkarta

Huset placering och tomtgräns

Visa mer

Mäklaren

Susanne Durgaram heter jag och är din mäklare i detta objekt. Är en engagerad och påläst mäklare med många års erfarenhet av nyproduktion men har även byggt två egna hus. Har varit mäklare sedan 2019 och är kompetent och vill alltid sätta kunden i centrum. Vill du ha mer information om objektet - tveka inte ta kontakt med mig.
Går du i säljtankar och vill veta ditt bostadvärde - ring mig så bokar vi ett möte.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Härslöv 35:29
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
5 rum, varav 4 - 5 sovrum
Boarea
149 m² + 32 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
1 333 kvm
Tomttyp
Stor hörntomt med mycket belysning
Uteplats
Trevliga uteplatser finns både som uterum, trädäck utanför uterummet och runt poolen med flera möjligheter att sitta. Utöver detta stor trädgård med gräsmatta.
Bilplats
Stenglagd yta framför huset
BESIKTIGAD
Ja
Försäkrad mot dolda fel
Ja

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Värmepump luft/vatten och värmegrund ½ huset
BYGGNADSÅR
1967, Ombyggt 2008 
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fasad
Puts på befintlig fasad eternit/puts lättbetong
Fönster
3-glas
Tak
Plåt
Stomme
Trä/lättbetong
Grundläggning
Krypgrund ventilerad/betongplatta mark
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekanisk ventilation
RENOVERINGAR MM.
2008 - Nytt plåttak (ovan befintligt tak eternit)
2016 - Badrum renoverat (våtrumsintyg finns), stenglagt runt hus och uppfart, mur runt pool
2017 - Värmepump installerad, tvättstuga renoverad, fasaden ommålad.
2020 - Radonmätning, ommålning av kök och sovrum, nytt golv masterbedroom, ny spisfläkt och kyl och frys
2021 - Pooltak Nova Comfort från Gullberg & Jansson, induktionshäll, nytt trädäck på husets baksida
Övriga byggnader
Tillbyggnaden är platta på mark med vattenburen golvväme, även garaget som tidigare var sovrum har golvvärme. Huvudbyggnad är ventilerad värmegrund. Fiber finns, Poolen har separat el-central. Poolvärmare finns.

Ekonomi

eller högstbjudande
3 595 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,681%
TAXERINGSVÄRDE
2 178 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 672 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
2 448 000 kr

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
25 028 kr/år
VA
5 516 kr/år
Renhållning
2 928 kr/år
Försäkring
8 631 kr/år
Kommentar
Elen är inkl pool som är igång runt april-november samt värme 17 371 kWh. Fiber finns.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
42 103 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2018-09-07
Energiförbrukning
78 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
E

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Byggnadsplan

Omgivning

Allmänt om området

I Härslöv bor det drygt 400 invånare och med en aktiv byaförening upprätthåller vi en fin bygemenskap. Alla uppskattar vi närheten till hav och natur, aktiviteter och större orter i Öresundsregionen. På de högre punktera i byn ser du ut över sundet. Ungdomarna har möjlighet till en rad aktiviteter och skolan i byn har samarbeten med flera olika aktörer. I Härslöv finns även en Pickleballklubb (Pickleball uppfanns på 1960-talet på Bainbridge Island, Washington, USA. Det är en paddelsport som kombinerar element från tennis, bordtennis och badminton. nätet är placerat på samma sätt som ett tennisnät. Pickleball kan spelas både som singel och dubbel).
Visste du att Härslöv var en egen kommun där Vadensjö, Glumslöv, Säby och Örja tillhörde fram till 1973. Landskommunen Härslöv inrättades i Härslövs socken, Rönneberga härad 1862.

Kommunikation

Buss linje 260

Närservice

Stora Coop i Borstahusen och ICA Kvantum Landskrona (9 min med bil). Tomatens Hus, Enkla Ting, Wallåkra Stenkärlsfabrik. Gårdsbutiken Nylanders Rött o Grönt. Pizzeria Glumslöv eller Tågarp samt Landskrona.

Parkering

Gratis parkering

Packa din väska och parkera i Härslöv – staka ut din runda och du har en hel eller halvdagstur framför dig i en oerhört vacker omgivning. På de smala asfalterade vägarna tar du dig lätt fram. På vägen mellan Vadensjö och Härslöv kan du stanna till och köpa färska jordgubbar eller sparris. I sommartid rör du dig mellan böljande åkrar och ängar.
För dig som är intresserad av kyrkor och gamla byggnader finns åtskilliga att se. Var och en med sin historia. När du rör dig i trakterna upptäcker du byggnader som tidigare varit skolor, bageri, bank, smedjor med mera.

Övrigt

Skola finns från F-6 Härslöv skola.

Under sommaren kan du besöka Härslövsbadet. En perfekt dagsutflykt för hela familjen. Packa picknickkorgen och spendera dagen vid poolen. På detta smultronställe hittar du en pool för alla åldrar och ett fräscht omklädningsrum med dusch. Bassängerna är uppvärmda och den största är 25 meter lång. Vill du kombinera bad med träning finns det dessutom alla möjligheter. I anslutning till badet finns ett utegym och en rollerpark.

Är ni är några stycken finns det platser att spela brännboll, kasta frisbee eller liknande på. I anslutning till badet finns även en lekplats för de små.

Om du tycker om att cykla finns det fina cykelvägar runt Härslöv som du kan nyttja. Bra asfalt för dig som gillar att åka rollerblades. Avsluta gärna din tur med en glass eller en kopp kaffe vid kiosken inne på Härslövsbadet.

Se mer på: https://ilandskrona.se/flytta-hit/mitt-landskrona/caroline-i-harslov/

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.