Löpargatan 62B Västra Fäladen
Västra Fäladen

Löpargatan 62B

Inflyttningsklar 2:a med balkong i väster!

Kommande

Inflyttningsklar 2:a med balkong i väster!

SNABBFAKTA

  • Boarea: 66 kvm Föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 2
  • Avgift: 3 916 kr I månadsavgiften ingår: Uppvärmning, el, vatten, parkeringsplats och bostadsrättstillägg
  • Förening: HSB Brf Löparen
  • Område: Västra Fäladen, Landskrona

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Löpargatan 62B

På ypperligt läge i omåttligt populära Brf Löparen finns denna stilrena 2:a på andra våningen. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad med följsamma och sobra toner i alla rum. Öppning till vardagsrum samt kök har breddats för att få en fin social samvaro sinsemellan och hela lägenheten badar i ljus från de stora fönstren. Från köket nås den inglasade balkongen med fin vy över den trevliga innergården. Förvaring är det gott om i den rymliga klädkammaren och badrummet är försett med badkar samt tvättmaskin och torktumlare för extra komfort.
Lägenheten är optimalt belägen i området med närhet till parkering samt gång och cykelbana som leder såväl till Borstahusens hamn med badplats, restauranger och golfbana som centrum och dess utbud.
Välkomna att höra av er för mer information!

Interiör

Den rymliga hallen välkomnar med en luftig känsla och den är försedd med en praktisk garderob för ytterkläder. På golvet ligger grått klinker som både är snyggt och praktiskt.
I anslutning till hallen finns det rymliga badrummet vilket är försett med handfat, badkar, tvättmaskin och torktumlare för extra komfort samt ett fönster för lite extra ljusinsläpp. Badrummet har vitt kakel på väggar och klinker i beige nyans samt spotlights i tak.

Det smakfullt renoverade köket från Ikea har vita skåpsluckor med både under-och överskåp tillsammans med rostfria vitvaror som fläkt, hel kyl och frys, upphöjd ugn samt mikro.
I köket finns även plats för matbord som rymmer ca fyra sittplatser och från matplatsen nås den mysiga inglasade balkongen med vy över den välskötta innergården.

Sovrummet är väl tilltaget och inrymmer en dubbelsäng med extra garderober längs den ena väggen. I anslutning till sovrum finns en rymlig klädkammare som sväljer mycket förvaring.

Vardagsrummet har en stor yta med utrymme för stort vardagsrumsmöblemang och badar i ljus från det stora fönsterpartiet. En stor fördel är att det är parkering utanför vilket innebär att vardagsrummet inte har någon granne nära inpå.

Lägenheten är renoverade i stilrena och följsamma toner genom alla rum samt genomgående golv och vita väggar med undantag för den blå harmoniska väggen i sovrummet. Till bostaden hör ett väldigt rymligt förråd som ligger i direkt anslutning till lägenheten.

Visa mer

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 916 kr, I månadsavgiften ingår: Uppvärmning, el, vatten, parkeringsplats och bostadsrättstillägg
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m² Föreningens information
Våning
2 av 2
Andel i förening
0,44444 %
Bilplats
Gratis parkering i området.

Föreningen

Namn
HSB Brf Löparen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
206 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 207 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
HSB Brf Löparen bildades 1972 och bostäderna stod klara 1973 på fastigheten Löparen 1. Adresserna är Löpargatan 34-62 och i föreningen finns totalt 206 bostäder.
Information om månadsavgiften
I månadsavgiften ingår: Uppvärmning, el, vatten, parkeringsplats och bostadsrättstillägg
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har en stabil och god ekonomi och avgiften höjdes i år med 1%.
Tv och Bredband
Com Hem, Fiber via Landskrona Stadsnät
Gemensamma utrymmen
Det finns trevliga gemensamma utemiljöer, miljöhus, tvättstugor som renoverats samt ett fritidshus. Det finns också gemensamma aktiviteter i föreningen som uppskattas av de boende, däribland boule.
Parkering
Gratis parkeringsplatser i området samt även gästparkeringar. Garage finns att hyra för 210 eller 263 kr/mån och för dessa finns ett separat kösystem. Vänligen kontakta styrelsen för att ställa er i kö för en garageplats. Årlig höjning om 2,5%.
FÖRSÄKRING
Föreningen bekostar bostadsrättstillägget i samband med tecknande av hemförsäkring och behövs därför inte tecknas av bostadsrättsinnehavaren.
Övrigt
Ekonomisk förvaltare är HSB Landskrona.
Köparen/köparna måste vara godkända medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och en engångssumma tas ut första året om 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på https://blimedlem.hsb.se/index.html?rId=62
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har nyligen dragit in fiber till alla lägenheter samt renoverat samtliga tvättstugor med självdoserande maskiner. Lekplatserna på föreningens olika gårdar har även dessa renoverats och man har även bytt garageportarna.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2021-04-26
Energiklass
G
PRIMÄRENERGITAL
221 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Västra Fäladen är ett barnvänligt och mysigt område. Karlslundsparken ligger precis i närheten med lekplats och sin trevliga djurpark. Från Västra Fäladen är det också nära till idrottsplatsen och Karlslundsbadet. Det är promenadavstånd till Exercisfältet och med cykel är man på mindre än 10 minuter vid Borstahusen där man kan njuta av bad och det stora utbudet av restauranger och aktiviteter.

Här på Västra Fäladen hittar man bland annat vårdcentral, apotek, pizzeria, Friskis & Svettis samt Netto. Det finns förskola och skola här och bussförbindelserna till centrum och tågstationen är mycket bra. Med bara åtta minuters restid från Västra Fäladen till Landskrona station och täta avgångar är pendlingsmöjligheterna mycket goda.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.