Drottninggården 63 Drottningen
Drottningen

Drottninggården 63

Inflyttningsklar och rymlig trea i ett plan och med nybyggt uterum!

Kommande

Inflyttningsklar och rymlig trea i ett plan och med nybyggt uterum!

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande!: 3 000 000 kr
  • Boarea: 90 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 1
  • Avgift: 5 400 kr i månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Föreningen är ansluten till Sydantenns kabelnät och grundutbudet ingår i månadsavgiften.
  • Förening: HSB Brf Drottningen
  • Byggnadsår: 1979
  • Område: Drottningen, Landskrona
eller högstbjudande!

3 000 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Drottninggården 63

I detta fantastiska hem om 90 kvm bor du med alla tänkbara bekvämligheter. Bostaden har genomgått en omfattande renovering där samtliga ytor renoverats och man har dessutom försett bostaden med ett nytt kök och ett härligt uterum. Här bor du i ett lättskött hem med väl tilltagna ytor och en smart planlösning. De sociala ytorna är generösa såväl ute som inne vilket gör det lätt att umgås här. Bostaden har en utmärkt placering i området med tomt i söder. Trädgården är dessutom ätt att tillgå eftersom bostaden är byggd som ett parhus med ingång till trädgården via den västra sidan. Det är en bostad att trivas i alla dagar om året. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Interiör

I början av området finns denna bostad om 90 kvm i ett plan. Man välkomnas av en entrésida som är väl i ordning, stenlagd och med en trevlig bänk att sitta på om så önskas. Hela bostaden har genomgått en totalrenovering där samtliga ytor renoverades och redan i entrén känner du hur denna bostaden är inflyttningsklar. I hallen är det parkett och väggarna är vita och bredspacklade. Intill hallen finns bostadens badrum som renoverades 2016. Badrummet är helkaklat och utrustat med duschhörna med vikbara duschväggar, tvättställ med tillhörande underskåp i vitt samt överskåp med spegel. I badrummet finns dessutom handdukstork och golvvärme för extra komfort. Intill badrummet finns en praktisk klädkammare och dessutom bostadens tvättrum som även det är renoverat. Här är golvet kaklat och här finns både tvättmaskin, torktumlare samt ett extra tvättställ. Via hallen har man förmånen att kunna gå ut till det härliga uterummet som byggdes 2021.

Från hallen kommer man in i de sociala ytorna i bostaden. Här möts kök, matplats och vardagsrum i en härlig öppen planlösning. Köket renoverades 2019 med inredning i vitt och matchande kakel som stänkskydd. Bänkskivan är av laminat och köket är utrustat med extra bred induktionshäll, fläkt, delad kyl/frys, diskmaskin samt ho.

Bostadens två sovrum är rymliga och praktiskt placerade i vars en ende av vardagsrummet. Barnrummet är målat och tapetserat i en vackert mönstrad tapet och på golvet är det parkett. Det andra sovrummet har även det parkettgolv och här är väggarna slätmålade och vita.

Vardagsrummet är rymligt och ljust och har plats för såväl soffmöblemang som matrumsmöblemang. Från vardagsrummet finns ytterligare en utgång till uterummet och trädgården.

2021 bygges uterummet och i samband med detta la man nya plattor och byggde trädäck. Detta är ett fantastisk extra utrymme som förlänger utesäsongen och dessutom är det öppningsbart för extra varma dagar. Utvändigt har man också försett bostaden med ny belysning samt isolerat och renoverat förrådet och satt in ett el-element.

Detta är verkligen ett hem att trivas i och erbjuder alla de bekvämligheter man kan önska sig. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visa mer

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 400 kr, i månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Föreningen är ansluten till Sydantenns kabelnät och grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m² föreningens information
Våning
1 av 1
Andel i förening
0,37795 %
Uteplats
Uteplats i söder med härligt uterum och trädäck
Bilplats
Garageplats ingår

Föreningen

Namn
HSB Brf Drottningen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
227 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Hsb Brf Drottninggården i Landskrona är en välskött förening som bildades 1979 och omfattar förvaltning av fastigheten Drottninggården 1 med adress Drottninggården 1-244. Fastigheten består 227 lägenheter som uppfördes 1979. Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och bostadsrättsinnehavarna bekostar själva hemförsäkring och bostadsrättstillägget bekostas gemensamt av föreningen.
Information om månadsavgiften
i månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Föreningen är ansluten till Sydantenns kabelnät och grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Tv och Bredband
Föreningen är ansluten till Sydantenns kabelnät och grundutbudet ingår i månadsavgiften. Fiber finns indraget till bostaden och levereras av Landskrona Stadsnät. Kostnaden för abonnemanget står bostadsrättsinnehavaren själv för.
Gemensamma utrymmen
I föreningen välutrustade tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Det finns en festlokal, idrottshall samt bastu i föreningen. Det finns även biltvätt som föreningens medlemmar numera kan nyttja gratis. Det finns även trevliga gemensamma utemiljöer i området med bland annat lekplats.
Parkering
Till bostaden hö ett garage. I området finns även gott om gästparkeringar och uppställningsplatser.
Övrigt
Föreningen undersöker just nu möjligheten för laddstolpar för elbilar.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Tvättstugorna moderniserades med nya maskiner. Det infördes även ett digitalt bokningssystem för tvättstugorna, idrottshallen och bastun.
Biltvätten blev kostnadsfri för de boende i Drottningen.
Ny belysning utvändigt på såväl väggar som stolpar.
Asfaltering av gångar.
Upprustning av utemiljön.
Utbyte av träpanel.
2021:
Kvarterslokalen renoverades.
Utbyte av ventilation i lägenheterna planeras.
Förstärkning av brandskydd på och mellan fastigheterna.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
BYGGNADSÅR
1979
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Isolerat förråd samt garage

Ekonomi

eller högstbjudande!
3 000 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
6 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Energideklaration
Utförd 2021-05-11
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
162 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Området med bostadsrättsradhus uppfördes i slutet på 70-talet och är beläget mellan Borstahusen och Västra Fäladen. Här bor man med närhet till det mesta och vackra Borstahusen som bjuder på färsk fisk och sköna bad är endast några hjulsnurr bort. I denna pittoreska miljö finns ett stort utbud av aktiviteter bl. a hittar man golfbanor, utegym, motionsslingor, spa och konsthall. Hamnens restauranger står för både god mat och underhållning. Kvarteret Erikstorp serverar god och kvalitativ mat och från småbåtshamnen når du Ven inom en kvart.

Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan – både kommunala skolor och friskolor. Endast några få minuter från området ligger Västervångsskolan och Engelska skolan. I Borstahusens hamn ligger matbutiken Ankaret och två fiskaffärer och beger man sig österut finns även Coop, apotek och träningsmöjligheter hos Friskis och Svettis. Med cykel är man i Landskrona centrum på drygt tio minuter och där finns all service man kan behöva. Nyligen öppnade även ett större Coop i de nordöstra delarna och här finns även ett gym samt djuraffär.

Bussen tar ca 10 minuter till tågstationen och ungefär lika lång tid till centrala Landskrona. Med bil är man snabbt ute på motorvägen och når Malmö på under 40 min och Helsingborg på ca 20 minuter.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.