Äppelblomsgatan 3 Magasinhusen
Magasinhusen

Äppelblomsgatan 3

Marklägenhet med uteplats i söderläge!

Kommande

Marklägenhet med uteplats i söderläge!

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 2 800 000 kr
  • Boarea: 84 kvm Föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 1 av 6, hiss finns
  • Avgift: 4 796 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg.
  • Förening: Brf Magasinhusen 1
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Magasinhusen, Landskrona
eller högstbjudande

2 800 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Äppelblomsgatan 3

På ypperligt läge finns denna trevliga lägenhet i markplan med en härlig uteplats i söderläge. Bostaden bjuder på två sovrum varav ett är ett stort master bedroom. I anslutning till vardagsrum finns ytterligare rum vilket kan användas som sovrum men öppningen till rummet har gjorts bredare än normal standard och öppnats upp för att få en härlig samvaro med vardagsrum men samtidigt avgränsar ytan. Det väl tilltagna vardagsrummet har härligt ljusinsläpp från två väderstreck och härifrån nås uteplatsen i söderläge.
Köket finns i anslutning till vardagsrum och erbjuder stilrena tillval som push-open på luckorna, induktionshäll samt rostfria vitvaror. I bostaden finns även en rymlig klädkammare som sväljer mycket förvaring och ett väl tilltaget helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare.
På kort promenadavstånd nås Coop, gym, förskola, skola och en av Sveriges bästa golfbanor samt välrenommerade Erikstorp Kungsgård.
Varmt välkomna att höra av er för mer information!

Interiör

Genom entrén från trapphuset välkomnas man in i en hall med skjutgarderober med spegelglas. I anslutning till hall finns det rymliga helkaklade badrummet med vitt kakel på väggar och ljusgrått klinker på golv. I badrummet finns dusch med vikbara duschväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta och skåp ovanför.

Det första sovrummet som nås från hallen är bostadens största, här finns det gott om utrymme för dubbelsäng och det finns skjutdörrsgarderober längs den ena väggen. Därefter nås det andra sovrummet vilket är lite mindre till ytan.

Vidare in i bostaden nås det väl tilltagna vardagsrummet med fantastiskt ljusinsläpp från fönsterna i två väderstreck. Idag används denna yta som matplats och här dukas det upp långbord för middag i härlig atmosfär. Altandörren leder ut till den stenlagda uteplatsen i söderläge.
Rummet som angränsar till vardagsrum har en bred öppning för en naturlig samvaro med vardagsrum.

Det stilrena köket har vita skåpsluckor, både under- och överskåp. Underskåpen har små diskreta handtag och överskåpen push-open. Bänkskivan är grå laminat och vitvarorna är rostfria. Köket är utrustat med delad kyl och frys samt induktionshäll, fläkt och diskmaskin.

Lägenheten har även en rymlig klädkammare som sväljer mycket förvaring samt har genomgående parkett och vita släta väggar genom hela hemmet. Välkomna till ett välplanerat och smakfullt hem!

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 796 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg.
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m² Föreningens information
Våning
1 av 6, hiss finns
Andel i förening
0,03666 %
Andel av årsavgift
3,6662 %
Bilplats
Föreningen har 29 bilplatser. Separat kö tillämpas och kostnaden är 250 kr/mån.

Föreningen

Namn
Brf Magasinhusen 1
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
33 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 207 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Magasinhusen omfattar 33 lägenheter upplåtna som bostadsrätt. Bostäderna stod färdiga för inflytt i mars 2020. Tillsammans med Brf Magasinhusen 1 och 3 ingår man i en gemensamhetsanläggning som omfattar bilparkering, cykelparkering, miljöhus samt grönytor. Brf Magasinhusen uppfördes av Serneke och var ett populärt projekt redan från start. De tre punkhusen med stilfullt tegel och med generösa balkonger är vacker belägna och bjuder utsikt över såväl Öresund som fälten mot Glumslöv.
Information om månadsavgiften
I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg.
Tv och Bredband
Fiber via Landskrona Stadsnät.
Gårdsplats
Gården har grillplats, gräsytor och planteringar som delas av genom grusgångar.
Gemensamma utrymmen
Föreningens medlemmar har tillgång till ett låsbart cykelförråd under tak. Flera cykelställ finns att tillgå utomhus. I trapphuset finns ett rum för barnvagnar o dyl.
Parkering
Det finns 29 parkeringsplatser i föreningen. Till dessa är det separat kö. 250 kr/månad.
FÖRSÄKRING
Föreningen bekostar bostadsrättstillägget.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
Mekanisk frånluft med återvinning
Hiss
Ja

Ekonomi

eller högstbjudande
2 800 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
5 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 400 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Energideklaration
Utförd 2021-03-25
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
81 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Stilfulla Magasinhusen, belägna i Norra Borstahusen, bjuder på närhet till det pittoreska fiskeläget Borstahusen där det finns färsk fisk och sköna bad. I denna pittoreska miljö finns ett stort utbud av aktiviteter bl. a hittar man en av Sveriges bästa golfbanor, utegym, motionsslingor, spa och konsthall. Hamnens restauranger står för både god mat och underhållning. Erikstorp Kungsgård serverar mat av hög kvalitet året runt.

Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala skolor och friskolor. Inom kort avstånd finns både Coop och gym. Med cykel är man i Landskrona centrum på drygt tio minuter och där finns all service man kan behöva.

Bussen tar ca 10 minuter till tågstationen och ungefär lika lång tid till centrala Landskrona. Med bil är man snabbt ute på motorvägen och når Malmö på under 40 min och Helsingborg på ca 20 minuter. Du kan även ta bussen till Helsingborg och den är inom kort gångavstånd.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.