Såld fritidshus på Kopparhögsvägen D8 - Kopparhögarnas Koloniområde i Landskrona
Landskrona

Kopparhögsvägen D8 - Kopparhögarnas Koloniområde

Njut i lugn i härlig miljö

Såld

Njut i lugn i härlig miljö

Letar du efter ett bonde där du kan hitta lugnet då har jag det perfekta boende för dig.

På Kopparhögarnas Koloniområde finns denna fina kolonilott som har en stor tomt i rätt solläge.
Du parkerar direkt utanför tomten och kliver sedan rakt in till detta fina fritidshus där du bara kan njuta och ha det riktigt bra.

Kök och vardagsrum finns i huvudbyggnaden och på både baksida och framsida finns uteplatser. På baksidan finns även en vedeldad badtunna där du kan sitta och njuta och titta på stjärnorna. Sidan om denna har du en mindre byggnad som har både badrum och förvaring. Ett perfekt utrymme som även kan fungerar som en extra sovplats.

Tomten är stor och idag finns det växthus och odlingslådor samt en stor gräsmatta. Här finns alla möjligheter att odla dina egna grönsaker. På husets framsida har man byggt ett större trädäck med väggar och fönster i plexi. En perfekt plats att ha som uterum och som extra boyta när vädret tillåter det.

Kopparhögarnas koloniområde är perfekt och är lugnt och skönt och har funnits sedan år 1962. Ligger perfekt i Norra delen av Landskrona och är som en egen grön oas. Ligger lantligt men är ändå nära stadens puls. I närområdena finns massor av aktiviteter för barn och barnbarn. Observera att du måste vara folkbokförd i Landskrona för att kunna köpa kolonin.

Välkommen till ett hem som du bara kan njuta av.

Visa mer
Slutpris

260 000 kr

Ansvarig mäklare

Susanne Durgaram

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Kök

Matplats

Vardagsrum

Uteplats

Stuga 2

Uterum

Trädgård

Mäklaren

Övriga bilder

Badrum med förbränningswc och bubbelbadkar