Kopparhögsvägen D8 - Kopparhögarnas Koloniområde Landskrona
Landskrona

Kopparhögsvägen D8 - Kopparhögarnas Koloniområde

Njut i lugn i härlig miljö

BUDGIVNING PÅGÅR

Njut i lugn i härlig miljö

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 1 rum
  • Boarea: 50 kvm
  • eller högstbjudande: 250 000 kr
  • Område: Landskrona, Landskrona
  • Fastighetsbeteckning: Kopparhögarna Gång D-8
Högsta BUD

250 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

18 Maj 17:00 - 17:30
Bokade visningar. Anmäl via vår hemsida eller skicka ett sms till mig.
Håll dig uppdaterad
22 Maj 10:30 - 11:00
Bokade visningar. Anmäl via vår hemsida eller skicka ett sms till mig
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Susanne Durgaram

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kopparhögsvägen D8 - Kopparhögarnas Koloniområde

Letar du efter ett bonde där du kan hitta lugnet då har jag det perfekta boende för dig.

På Kopparhögarnas Koloniområde finns denna fina kolonilott som har en stor tomt i rätt solläge.
Du parkerar direkt utanför tomten och kliver sedan rakt in till detta fina fritidshus där du bara kan njuta och ha det riktigt bra.

Kök och vardagsrum finns i huvudbyggnaden och på både baksida och framsida finns uteplatser. På baksidan finns även en vedeldad badtunna där du kan sitta och njuta och titta på stjärnorna. Sidan om denna har du en mindre byggnad som har både badrum och förvaring. Ett perfekt utrymme som även kan fungerar som en extra sovplats.

Tomten är stor och idag finns det växthus och odlingslådor samt en stor gräsmatta. Här finns alla möjligheter att odla dina egna grönsaker. På husets framsida har man byggt ett större trädäck med väggar och fönster i plexi. En perfekt plats att ha som uterum och som extra boyta när vädret tillåter det.

Kopparhögarnas koloniområde är perfekt och är lugnt och skönt och har funnits sedan år 1962. Ligger perfekt i Norra delen av Landskrona och är som en egen grön oas. Ligger lantligt men är ändå nära stadens puls. I närområdena finns massor av aktiviteter för barn och barnbarn. Observera att du måste vara folkbokförd i Landskrona för att kunna köpa kolonin.

Välkommen till ett hem som du bara kan njuta av.

Vinterbonat med en touch av lite lyx. Trevligt kök med mycket skåp, bra badrum med badkar, luftkonditionering och mycket yta utomhus. Till sommaren njuter du av hallon, blåbär, svart/röda vinbär, rabarber och ett nyplanterat plommonträd. Bostaden säljs utan möbler. Bostaden består av 2 byggnader med kök och vardagsrum i stuga 1 och badrum och förråd/gästrum i stuga 2.

Hall

Du välkomnas in hallen via det tillbyggda uterummet. Laminat på golvet och vitmålad panel på väggarna. Garderob finns samt ett utrymme som idag används som städ.

Visa mer

Kök

Stort trevligt kök som går längst med hela husets långsida. Vita moderna luckor/lådor och laminatbänkskiva. Vägghängd fläkt, inbyggnadshäll, ugn och en side-by-side kyl och frys från LG med ismaskin.

Visa mer

Matplats

Trevlig matplats som finns sidan om vardagsrummet. En avgränsande vägg finns. Här finns plats vid fönstret för ett matbord. Från matplatsen finns även en fönsterdörr ut till uteplatsen.

Visa mer

Vardagsrum

Trevligt rum med en takhöjd på hela 2,59 m på den högsta höjden i rummet. Laminat på golvet och vitmålad panel på väggarna. Trevligt rum som idag används som vardagsrum/sovrum. I detta rum finns också bostadens värmepump.

Visa mer

Uteplats

Uteplatsen anlades förra sommaren och ligger på husets baksida. Fina träplank som golv på en del och marksten på en annan. Här finns plats för sittgrupp och sidan om står dina nya favorit. En vedeldade badtunna som du kan bada och njuta i när andan faller på. Tänk att sitta där på kvällen och titta på stjärnorna. Badtunnan är hybrid och du kan elda med briketter. Askan samlas i ett kärl. Hur mysigt som helst att kunna sitta och njuta och bara ha det skönt. För dig som älskar att odla finns det också ett stormsäkert växthus. Perfekt att kunna odla sina egna grönsaker.

Visa mer

Stuga 2

Wc och badrum ligger separat i egen byggnad som är ca 17 kvm. Badrummet har wc (förbränning), kommod, spegelskåp och ett jacuzzi badkar duschmunstycke. Sidan om badrummet finns ytterligare ett rum som funkar som förvaring eller varför inte gästrum. Garderoberna i hallen blir kvar.

Visa mer

Uterum

Ett stort uterum som har väggar och fönster samt en uteplats utanför. Som tak finns presenning (tak ej tillåtet) som går att ta bort när du vill njuta av solen. Ett perfekt utrymme som kan användas när man är många.

Visa mer

Trädgård

En stor härlig trädgård med odlingslådor som har bevattning. Gräsmatta, svarta och röda vinbär, plommon träd och mycket mer. På huset baksida finns ett stormsäkert växthus och den fantastiska badtunnan. En trädgård som går att skapa efter tycke och behov. Du har även p-platser precis utanför din tomt.

Visa mer

Mäklaren

Susanne Durgaram heter jag och har varit mäklare sedan hösten 2019. Tidigare arbetade jag med nyproduktion i 13 år. Jag är en påläst och engagerad mäklare som som alltid vill göra det lilla extra. Hittar du inte svar på dina frågor - tveka inte att höra av dig till mig.
Vill du sälja din bostad eller veta marknadsvärdet - ring mig så bokar vi ett möte.
Våra värdeord är - Professionell - Nytänkande och Personlig - Vi ger aldrig upp.

Visa mer

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.