Lasarettet

Junigården 8D

4:a på andra våningen med stor balkong i väster på populära Junigården!

Till salu

4:a på andra våningen med stor balkong i väster på populära Junigården!

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 1 750 000 kr
  • Boarea: 81 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 2 av 2
  • Avgift: 5 591 kr
  • Förening: Brf BoKlok Årstiden
  • Byggnadsår: 2010
  • Område: Lasarettet, Landskrona
eller högstbjudande

1 750 000 kr

Visningar

29 Jan 12:00 - 12:30
Boka tid via hemsidan!
För din trygghet
Ansvarig mäklare

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Junigården 8D

Sällsynt chans att förvärva en trevlig fyra på andra våningen med stor balkong i västerläge!
Lägenhetens planlösning fördelas på tre sovrum, rymligt badrum med tvättmaskin & torktumlare samt en rymlig klädkammare i anslutning till hall. De sociala ytorna i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum har en trivsam atmosfär med utgång till den stora balkongen i västerläge. Här kan ni njuta av vacker och rogivande utsikt över del av föreningens innergård i en trivsam och lugn miljö. Brf Årstiden är en välskött förening där el, internet samt parkeringsplats ingår i månadsavgiften.
Söker ni ett boende i trevlig miljö med närhet till alla faciliteter är ni välkomna hem!

Interiör

Med trappan upp från markplan välkomnas man in i en stor och välkomnande hall. I hallen finns en rymlig klädkammare som sväljer mycket förvaring. Direkt i anslutning nås det rymliga badrummet vilket är inrett med dusch med duschvägg i glas, takdusch, plastmatta på golv, samt tvättmaskin (köpt ca 2017, 2018) och torktumlare.
Från hallen nås även ett av sovrummen, detta sovrummet är lite mindre och har fönster ut mot innergården. De grå väggarna är målade för ungefär ett år sedan.

Vidare in i lägenheten via hallen nås kök och vardagsrum vilket har öppen planlösning. Köket erbjuder god matlagningsyta samt mycket förvaring i form av över- och underskåp och en trevlig köksö där frukosten också kan avnjutas.
Nuvarande ägare har valt att ha matplats i vardagsrumsdelen. Härifrån nås den stora härliga balkongen vilken är utbyggd ca 1 meter (med föreningens godkännande). Från balkongen är det rogivande utsikt över bland annat föreningens gård.

I anslutning till vardagsrum finns två sovrum varav det ena är lite mindre och används idag som Tv rum och det andra rummet är ett väl tilltaget sovrum med dubbelsäng och garderober. Båda dessa sovrum har två fönster i två olika väderstreck. Dock går ej det ena fönstret i det största sovrummet förtillfälligt inte att öppna men det kommer att åtgärdas av nuvarande ägare.

Visa mer

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Våning
2 av 2
Andel i förening
3,84617 %

Föreningen

Namn
Brf BoKlok Årstiden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
FÖRENINGENS EKONOMI
Månadsavgiften har ej höjts på 6 år.

Internet 100/10 ingår i månadsavgiften.
Föreningen betalar även utökad bostadsrättsförsäkring.
Tv och Bredband
Fiber
Parkering
I månadsavgiften ingår en parkeringsplats. Gästparkeringar finns också.
Övrigt
Fjärrvärme
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Sommaren 2021 målades husen exteriört.
Soprummen har blivit uppfräschade

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2010
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Grönskande innergård med lekplatser och sittplatser för umgänge. Förråd för trädgårdsartiklar och redskap finns att nyttja för samtliga medlemmar. Gemensam städdag sker 2 gånger om året.

Ekonomi

eller högstbjudande
1 750 000 kr eller högstbjudande
KOMMUNALSKATT
31,673%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2014-02-12
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
106 kWh per kvm och år
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2014-02-12

Omgivning

Allmänt om området

Området kring Hyllingelyckan och Lasarettet är ett barnvänligt område med härliga grönytor i Landskronas östra stadsdel. Stadsarkitekten Frans Ekelund står för merparten av husen som är varierande en- och flerfamiljshus byggda på 1940-talet. I närheten finns den gröna oasen S:t Olovs sjö och koloniområdet S:t Olovs vång. I mitten på 2000-talet uppfördes ett nytt område med lägenheter som kommit att bli väldigt populärt bland barnfamiljer.

Landskrona station ligger mycket nära bostadsområdet, där det bland annat finns flera stora matbutiker. Landskrona centrum är knappt två kilometer bort med allt från restauranger, frisörer och djurbutiker till shopping. Busslinjerna 1, 2 och 3 samt regionalbuss linje 132 stannar alla i närheten av Hyllingelyckan. Skolor belägna i området är bland annat Seminarieskolan, GA-skolan och Vattentornets förskola.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.