Såld lägenhet på Drottninggatan 96 i Centrum Helsingborg
Centrum Helsingborg

Drottninggatan 96

Renoverad citylägenhet med låg avgift

Såld

Renoverad citylägenhet med låg avgift

Vill du bo centralt med gångavstånd till havet, restauranger, affärer och dessutom ha en låg månadsavgift?

På sjätte våningen finns denna renoverade lägenhet på hela 118 kvm med en avgift på 3 681 kr. Lägenheten har 3 sovrum och ett stort vardagsrum med matplats med utsikt mot den vackra Landborgen. Ett stort härligt rum med många möbleringsmöjligheter.

Lägenheten renoverades under 2021 genom att öppna upp mellan kök och vardagsrum. Väggen mellan kök och vardagsrum togs ned och nytt kök installerades med en köksö mot matplats/vardagsrum. Lägenheten fick ett nytt snyggt golv, 1-stavs ek, i hall och kök som möter det klassiska fiskbensparketten i vardagsrummet. I samband med detta slätspacklades väggarna och ny el installerades.

Köket är vitt och modernt och en svart vägghängd kolfilterfläkt. Ett stort härligt kök med mycket skåp och arbetsyta och med en köksö ut mot vardagsrummet. En perfekt plats att ta sin frukost då bänkskivan har ett utskjut som passar till ett par barstolar.
Diskmaskinen är helintegrerad och kyl och frys är i rostfritt. Självklart finns spotlights i taket och under väggskåpen.

Vardagsrummet är stort och rymligt och är genomgående. På ena sidan ser du Drottninggatan och andra Landborgen. Ett stort rum som har plats med både ett större matbord för många gäster och soffgrupp. Från kök och matplats blickar du ut över landborgen och grannarnas vackra innergård och på andra sidan av rummet når du lägenhetens balkong som vetter ut mot Drottninggatan. En mysig balkong som du har full koll på vad som händer på Drottninggatan.

Sovrummen som är tre ligger i en egen avdelning med en hall utanför. Alla sovrummen har fönster mot Drottninggatan. Ett av rummen är större än de andra och är perfekt att ha som masterbedroom. Sidan om det största sovrummet finns lägenhetens badrum som har dusch och kommod samt ett extra högskåp till förvaring. I sovrumshallen finns även en extra klädkammare samt att det går skapa ännu mer förvaring då hallen är rymlig.

Lägenheten har också en egen tvättmaskin. I entré hallen till vänster i före detta gäst wc finns idag lägenhetens tvättstuga.

Detta är hemmet för dig som vill bo nära city, nära kommunikationer och affärer. En renoverad lägenhet med många möjligheter som som du kan flytta in i direkt. Ingen har bott i lägenheten sedan den renoverades. Det stora pluset är den låga avgiften som gör den väldigt prisvärd.

Välkommen till ditt nya drömboende.

Visa mer
Slutpris

4 795 000 SEK

Ansvarig mäklare

Susanne Durgaram

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Kök

Matplats

Vardagsrum

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Hall och klädkammare

Badrum

Närområdet

Mäklaren

Planlösning

Planlösning