Parkgatan 8E Centrum
Centrum

Parkgatan 8E

Unikt läge med en av stadens mest iögonfallande utsikter!

Till salu

Unikt läge med en av stadens mest iögonfallande utsikter!

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 7 300 000 kr
  • Boarea: 159 kvm föreningens information
  • Antal rum: 5 rum
  • Våning: 4 av 5, hiss finns
  • Avgift: 7 227 kr Avgiften är exklusive varmvatten och värme. Detta bekostas genom ett schablon-tillägg på månadsavgiften om 1329 kr/mån. Detta tillägg är inkluderat i driftskostnaderna ovan.
  • Byggnadsår: 1938/2021
  • Område: Centrum, Landskrona
eller högstbjudande

7 300 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Parkgatan 8E

Välkommen till denna unika bostad om generösa 159 kvm. Bostäder av den här kalibern är svåra att hitta och med ett alldeles unikt läge med fönster som bjuder utsikt över Citadellet, konsthallen, vallgraven, Öresund och hamninloppet. Bostaden ligger inbäddad i grönska och några tavlor behövs knappast då trädtopparna blir som konst utanför ditt fönster. De sociala ytorna är ovanligt generösa och gör det lätt att umgås här. Det kvalitativa köket i tufft svart harmonierar fint med de svartmålade pelarna som minner om svunnen tid. Bostaden erbjuder tre sovrum där master bedroom har det där alldeles extra med walk-in closet och badrum en suite. Ett unikt tillfälle som inte går att missa. Välkommen att kontakta mig för en privat visning av detta underbara hem!

Interiör

Med hjälp av hissen från markplan tar du dig upp till fjärde våningen. Du välkomnas av en hall med avhängningsmöjligheter samt en väl tilltagen klädkammare intill. Vidare in i bostaden möts du av det som gör detta hem till någon alldeles unikt. De sociala ytorna och köket är ovanligt generösa och gör inte någon besviken. Här umgås man med lätthet, många och mer än gärna. Köket är socialt och bjuder in till mingel runt den stilfulla köksön med inbyggd vinkyl. Köket är från HTH med tuff inredning i svart. Köket är utrustat med hel kyl och frys, diskbänk av rostfritt stål och integrerad vask, induktionshäll samt fläkt och diskmaskin. Från köket och vardagsrummet har man en iögonfallande utsikt i tre väderstreck. Då bostaden är belägen längs hela gaveln så har man utsikt mot Köpenhamn i söder, Öresund och Citadellet i väster och konsthallen i norr. Från vardagsrummet och matplatsen har man dessutom utgång till bostadens härliga balkong som bjuder på utsikt över parken.

I bostaden finns totalt tre sovrum varav master bedroom bjuder på badrum en suite samt en walk-in closet. De två övriga sovrummen är i bra storlek och kan användas efter behov. Sovrummen görs privata genom de vackra skjutdörrarna i trä. I bostaden finns ytterligare ett badrum utöver det som ligger i direkt anslutning till master bedroom. Detta badrum är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Genomgående i hela bostaden är ett vitpigmenterat parkettgolv och rummen är stilfullt målade i olika behagliga toner som harmonierar fint med det tuffa och industriella som Tvålfabriken kännetecknar.

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
7 227 kr, Avgiften är exklusive varmvatten och värme. Detta bekostas genom ett schablon-tillägg på månadsavgiften om 1329 kr/mån. Detta tillägg är inkluderat i driftskostnaderna ovan.
Antal rum
5 rum
Boarea
159 m² föreningens information
Våning
4 av 5, hiss finns
Andel i förening
5,905 %
Andel av årsavgift
5,905 %
Bilplats
Parkeringsplats finns att hyra till en kostnad om 700 kr/mån

Föreningen

Information om månadsavgiften
Avgiften är exklusive varmvatten och värme. Detta bekostas genom ett schablon-tillägg på månadsavgiften om 1329 kr/mån. Detta tillägg är inkluderat i driftskostnaderna ovan.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1938/2021
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

eller högstbjudande
7 300 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,673%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Uppvärmning
1 329 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
1 329 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Omgivning

Allmänt om området

Landskronas arkitektoniskt vackra stadskärna erbjuder många kulturella upplevelser med museum, teater och konsthall. Stadslivet är rikt med restauranger, shopping och fina platser som Citadellet och Kaptensgårdens skulpturpark.

Här bor du granne med havet mitt i den expansiva Öresundsregionen. Staden gör långsiktiga satsningar på skola och skapar en attraktiv miljö för kreativa entreprenörer, näringar och företag som vill växa.

Från Landskrona är det nära till allt och till tågstationen kan man ta en av stadens karakteristiska trådbussar. Med tåget är man på bara 13 min i Helsingborg, 16 min i Lund och 28 min i Malmö. Närheten till E20 och E6 gör också bilpendling smidig. Dessutom ligger det tre flygplatser på mindre än en timmes resväg från Landskrona.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.