Erikstorpsvägen 92 Borstahusen
Borstahusen

Erikstorpsvägen 92

Gatuhus på bästa läge i Borstahusen

Till salu

Gatuhus på bästa läge i Borstahusen

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 6 295 000 kr
  • Boarea: 131 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 1
  • Avgift: 5 858 kr Ingår värme, vatten och brf tillägg.
  • Förening: HSB Brf Brisen i Borstahusen
  • Byggnadsår: 2017
  • Område: Borstahusen, Landskrona
eller högstbjudande

6 295 000 kr

Visningar

19 Maj 12:00 - 13:00
Bokade visningar. Anmäl er via hemsida eller smsa mig.
Håll dig uppdaterad
22 Maj 11:30 - 12:10
Bokade visningar. Anmäl via vår hemsida eller skicka ett sms till mig
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Susanne Durgaram

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Erikstorpsvägen 92

Söker du en läcker bostad i Borstahusen med närhet till hav och natur?

Nu finns det möjlighet att förvärva en av Brf Brisens bästa bostäder. Ett nyproducerat hem av högsta kvalitet som blev inflyttningsklart våren 2018.
På Erikstorpsvägen 92 finns detta läckra gatuhus i 2 plan med en fantastisk balkong med sundsutsikt och en egen trädgård på baksidan. En stor 4 rok på hela 131 kvm.
Gatuhuset ligger på en hörntomt med angränsning till det gröna stråket som går mellan Bröderna Borstes gata och Alfredsvägen och som förlänger Ulkavallen ner mot stranden. På detta stråk finns inga hus.

När du kliver in i bostaden möts du av en öppen planlösning med kök och vardagsrum som ett stort rum. Köket är fräscht och modernt med vita luckor och svart granitbänkskiva av märket Nero Assoluto. Köksö med frihängande fläkt och induktionshäll och en mindre vask gör köket komplett. Vart hänger man inte när man har gäster? Oftast i köket!
Köksön är perfekt med sitt överskjut som gör att du både kan sitta eller stå runt den. För att göra köket ännu bättre finns en självrengörande ugn, helintegrerad diskmaskin med låg decibel och en extra ugn som är kombinerad med mikro.
Vardagsrummet är stort och här möblerar du efter tycke och smak. Du kan ha både soffgrupp och matbord om så önskas. Stora härliga fönster med mycket ljusinsläpp gör lägenheten ljus och utanför vardagsrummet finns trädgården som har staket runt om i underhållsfritt material. Stenlagd yta och gräsmatta samt ett eget förråd. Vill du laga mat ute och bara njuta av det vackra vädret så finns det ett eget utekök.

På andra våningen finns 3 rymliga sovrum som har gott om förvaring. Garderoberna ligger mellan rummen vilket gör att rummen känns som ännu större. Bra storlek på samtliga rum och överljus i dörrarna som skapar ett ljus i hemmet. Masterbedroom har en egen klädkammare/walk-in-closet. På denna våning når du den perfekta balkongen med den underbara utsikten. En supertrevlig balkong som du kan njuta av i timmar. Här blickar du ut över sundet och bara njuter. Blir det för varmt fäller du ut pergolan som ger ett skydd mot solen. Självklart är den elektrisk och styrs med en fjärrkontroll.

HSB Brf Brisen är en oerhörd påkostad förening med låg belåning. Bostäderna är byggda med Finjabetong och har betongbjälklag vilket gör dem tysta. Fasaden av tegel gör underhållet blir minimalt vilket är en viktigt faktor när du bor så nära havet som man gör. Husen är byggda med Miljöbyggnad Silver viket innebär att man höjer kraven på ljud, ljus och energi. Du upplever lägenheten tyst invändigt och de är energisnåla. Värme och vatten ingår i avgiften. Brf Brisen ligger precis sidan om Ulkavallen och med närhet till den Engelska skolan. Vill du bada når du stranden på ett par minuter. Golfklubb, restauranger, camping mm finns i din närhet. Ny matbutik har öppnats i området och bussar går kontinuerligt.

För dig som vill bo i ett kvalitetshus med närhet till bad och natur då är detta ett perfekt hem för dig.

Interiör

Välkommen till Erikstorpsvägen 92

Ett hem utöver det vanliga. Ligger perfekt med närhet till hav, strand och natur.
Är ett gatuhus i 2 plan som ligger på hörna med underbar utsikt över Öresund.

Öppen planlösning på bottenplan med kök och vardagsrum och på andra våningen finns 3 sovrum, klädkammare och en stor balkong med utsikt mot havet.

WC/Dusch på bottenplan och på våning 2 finns badrum med badkar/dusch och tvätt.

Vill du ha ett hem i närhet av hav och strand då är detta ett perfekt hem för dig. Nytt och fräscht även om det är några år gammalt. Ett hem som har allt du kan önska dig.
Välkommen till ditt drömhem.

Visa mer

Entré

Du välkomnas in i en hall med öppen planlösning med kök och vardagsrum. Till vänster finns en skjutdörrsgarderob med vita dörrar av märket Mirro Opal. På golvet finns ekparkett från Kährs i 3-stav. Detta golv har en skada och kommer att bytas. Du som kund har möjlighet att välja det golv som du önskar.

Visa mer

Matplats

Trevlig matplats ut mot Erikstorpsvägen där du blickar ut över sundet. På fönsterna finns elstyrda screen som kan fällas ner när solen står på.

Visa mer

Kök

Stort och modernt kök med köksö. Ett kök från Vedum med vitmålade luckor och rostfria handtag. Bänkskivan är granit Nero Assoluto och finns även på köksön. Vitvarorna är påkostade med helintegrerad diskmaskin, kombinerad ugn/mikro och ugn som är pyrolytisk dvs självrengörande.
Ett riktigt fint och funktionellt kök med fönster mellan väggskåp och bänkskåp samt att du kan sitta vid köksön vilket är perfekt både när man har gäster som gärna hänger vid "ön" eller barnen som gör sina läxor.

Visa mer

Vardagsrum

Ett stort rum som du får plats med både soffgrupp och matbord. Stora härliga fönster och utanför har du din trädgård och uteplats.

Visa mer

Trädgård

På husets baksida finns denna perfekta trädgård som ligger längst ut mot det fria området mellan HSB Brf Brisens båda etapper. Närmast huset finns en stor stenlagd yta och här har säljaren satsat på ett trevligt utekök. Det finns även stenlagd yta längst ner på tomten där du kan sitta och blicka ut över sundet. En mindre gräsmatta och grusad gång till förrådet finns. Perfekt för dig som vill ha trädgård av mindre format.

Visa mer

Förråd

Finns längst ner på tomten och här finns både el utdraget bredband. Vill du ladda din elbil finns en elcentral installerad med 3-fas. Förrådet är oisolerat.

Visa mer

WC/Dusch

Helkaklat med vita plattor på vägg och svart klinker på golv. Kommod med lådor och spegel av märket Vedum. I lådan finns el-uttag. Duschen har takdusch och duschväggarna är i klarglas från INR med Timeless vilket betyder att smutsen inte fastnar så lätt på väggarna och de är lättare att städa. I taket finns dimbara infällda spotlights.

Visa mer

Trappa

Trappan är i ek med vita sättsteg. En både snygg trappa och av starkt material som tål en del.

Visa mer

Sovrum 1

Det första rummet till vänster när du kommer upp på våning 2. Ett stort rum med förvaring mellan de både sovrummet. I detta rum finns en vit skjutdörrsgarderob. Från ditt fönster ser du ut över innerområdet.

Visa mer

Sovrum 2

Ligger sidan om sovrum 1 och har fönster både mot innergård och ett mindre fönster mot grönytan.
Förvaring är 2 garderober bakom innerdörren som

Visa mer

Sovrum 3

Masterbedroom. Det största sovrummet på våning 2 och som också har utgång till balkongen. Detta rum har även en egen klädkammare. Ett stort härligt rum med mycket ljus och gott om plats.

Visa mer

Klädkammare

Klädkammaren når du från masterbedroom. Ett stort rum med mycket plats för dina kläder.

Visa mer

Balkong

En stor härlig balkong med underbar utsikt mot sundet. Pergola är installerad som är elstyrd och som ger ett perfekt skydd vid soliga dagar.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med ett högt sittande fönster vid badkaret. Ett stort badrum som har ett badkar som även fungerar som dusch. Ett badkar som har takdusch och duschväggar i klarglas från INR. Perfekt för dig som gillar både badkar och dusch.
I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva ovan som du kan vika din tvätt på. Ovanför finns väggskåp. Även här finns infällda spotlights i tak.

Visa mer

Närområdet

Bostaden ligger perfekt med närhet till hav och strand samt en underbar natur. Fin grönyta sidan om bostaden vilket gör att du inte har någon granne på en sida av bostaden. Parkering är för nuvarande gratis vid grönområdet och på innerområdet finns carport, p-plats att hyra. Engelska skolan finns inom gångavstånd precis som golfklubben. Coop har nyligen öppnat en stor livsmedelsaffär och det finns både camping och trevliga restauranger i din närhet. Ett unikt boende med hög kvalitet nära havet.

Visa mer

Mäklaren

Susanne Durgaram heter jag och är din mäklare i detta objekt. Är en engagerad och påläst mäklare med många års erfarenhet av nyproduktion. Vill du har mer information om - tveka inte ta kontakt med mig.
Skall du sälja eller vill veta ditt bostadvärde - ring mig så bokar vi ett möte.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 858 kr, Ingår värme, vatten och brf tillägg.
Antal rum
4 rum + Vedum
Boarea
131 m²
Våning
1
Andel i förening
2,89081 %
Andel av årsavgift
2,89081 %
Uteplats
Uteplats på huset baksida med staket Organowood
Allmänt om lägenheten
Bostaden är byggd enligt Miljöbyggnad Silver vilket innebär att samtliga minimikrav på miljöfaktorer är förfinade och verifierade. Gäller bland annat energi-, ljud- och ljuskvalitetskrav.
Övrigt
Hemsida föreningen: https://www.hsb.se/landskrona/brf/brisen/valkommen-till-hsb-brf-brisen/

- Installerat Markis med Screen fönster mot Erikstorpsvägen som styrs av Somfy
- Ny cylinder till fönsterdörr vardagsrum. Du kan öppna från båda sidor med nyckel
- Installerat elcentral i förrådet med 3-fas. Kyl och frys ingår ej i förrådet dock möjliggör detta installation av jacuzzi.
- Övervakningskameror finns i trädgården - Verisure (ingår ej i köpet)
- Bredbrand utdraget till förrådet
- Förberett för laddare för el-bil på baksidan av förrådet (grind/miljöhus)

Föreningen

Namn
HSB Brf Brisen i Borstahusen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
54 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
486 kr
Allmänt om föreningen
HSB Brf Brisen i Borstahusen är en bostadsrättsförening som består av punkthus, gathus och radhus. Föreningens mark är friköpt och består av 9 fastigheter och ligger 175 meter från strandpromenaden vid Öresund. Föreningen har 54 lägenheter. Inflyttningen skedde sent 2017 och våren 2018. Föreningens fastigheter är uppförda med betongstomme och uppfyller kraven för miljöbyggnad silver. Fastigheterna är byggda för ljudklass C men med en strävan mot ljudklass B.

Brf Brisen är en äkta bostadsrättsförening.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår ett tilläggsavtal för bostadsrätter hos försäkringsbolaget Länsförsäkringar omfattande samtliga lägenheter.
Information om månadsavgiften
Ingår värme, vatten och brf tillägg.
Tv och Bredband
Alla föreningens lägenheter är försedda med bredband och TV via fiber.
I varje lägenhet finns ett kopplingsskåp med möjlighet att koppla ut nätverkskabel till vardagsrum och varje sovrum. Du har två RJ-45 kontakter i dessa rum för anslutning av TV eller datatrafik. Du kopplar själv förbindelsen från korskopplingsskåpet till respektive rum.
Fibern är ansluten till Landskrona Energi Stadsnät. Du tecknar själv abonnemang för bredband och TV.

Bredband och TV ingår för närvarande inte i månadsavgiften utan skall tecknas av varje bostadsrättshavare.
Föreningen kommer att teckna avtal om gruppanslutning för bredband och TV och målsättningen är att detta kommer att vara inkopplat och klart senast under kvartal 2, 2022.
Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gästlägenhet för uthyrning till medlemmar.
Parkering
Parkeringsplatser finns för uthyrning, p-plats 200 kr/mån, p-plats i carport 400 kr/mån och p-plats i garage 674 kr/mån. (Avser 2021)
Föreningen kommer att skapa p-platser med möjlighet till laddning av elbil. Mer information kommer längre fram.
FÖRSÄKRING
I föreningens fastighetsförsäkring ingår ett tilläggsavtal för bostadsrätter hos försäkringsbolaget Länsförsäkringar omfattande samtliga lägenheter.
Övrigt
Brf Brisen ligger alldeles invid det anrika fiskeläget Borstahusen som grundades av bröderna Andersson Borste på 1700-talet. Området har varit boplats sedan äldre bronsåldern. Här ligger småbåtshamnen, badbryggan och de vackra kuststräckorna med all sin mångfald som väcker en underbar känsla. Strandpromenaden ligger ett stenkast bort och går till Ålabodarna via naturreservatet Hilleshögs dalar med sina unika rasbranter som löper ut i Öresund. Något 100-tal meter bort ligger Landskrona golfklubb magiskt inbäddad i grönskan med sina 36 hål, med fantastisk utsikt över Öresund och Ven. Detta är en av Sveriges vackraste golfbanor.
Brf Brisen är ritat och formgivet av prisbelönta JAIS Arkitekter och erbjuder vackra fastigheter, genomtänkta planlösningar och genererösa allmänna ytor med detaljer som inspirerats av den äldre bebyggelsen i Borstahusen. Föreningen har ett garage under mark samt parkeringsplatser utomhus och i carport som kan hyras av boende.

Föreningen ligger på bekvämt gångavstånd från golfbanan. Med cirka 300 meter till första tee erbjuder Landskrona Golfklubb en av de mest populära och prisvärda golfbanorna. Landskrona Golfklubb består av två 18 hålsbanor med en slående vy över Öresunds blanka hav och Hildesborgs backar.
Den populära Erikstorpsbanan, som är par 71 erbjuder en spännande kombination mellan park- och seaside bana. Hildesborgsbanan som är par 70, ställer krav på spelstrategin. Från säsongen 2021 finns en nyrenoverad driving range med riktiga greenområden vilket höjer kvaliteten på din träning. Till detta finns också ett träningsområde med stor övningsgreen och sex kortare hål med avstånd mellan 50 och 80 meter.

I närområdet finns förutom golfklubben, restauranger och badplats. Lill-Olas badplats har förutom mysiga grillplatser även utegym och ett elljusspår på 3,8 km. Grillplatserna kan användas hela året. Vid pumphuset finns restauranger, fiskaffär och badplatsen Cement med sin långa pir och småbåtshamn.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har fortfarande en del pågående garantiärenden kopplade till tvåårsbesiktningen. Underhållsplan skall upprättas.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plans gatuhus
BYGGNADSÅR
2017
Uppvärmning
Värmeväxlaren Swegon Casa R3.
Fönster
3-glas högsta kvalitet och täthet
VENTILATION
Värmeväxklare Swegon Casa R3 Smart
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
Föreningen har fortfarande en del pågående garantiärenden kopplade till tvåårsbesiktningen. Underhållsplan skall upprättas.
Övriga byggnader/utrymmen
Gästlägenhet finns att för de boende. Se föreningens hemsida.

Ekonomi

eller högstbjudande
6 295 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,673%
Pantsatt
Nej

DRIFT

DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Nätbolag
Landskrona Energi
Energideklaration
Utförd 2021-07-31
Energiklass
B
PRIMÄRENERGITAL
64 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Brf Brisen ligger alldeles invid det anrika fiskeläget Borstahusen som grundades av bröderna Andersson Borste på 1700-talet. Området har varit boplats sedan äldre bronsåldern. Här ligger småbåtshamnen, badbryggan och de vackra kuststräckorna med all sin mångfald som väcker en underbar känsla. Strandpromenaden ligger ett stenkast bort och går till Ålabodarna via naturreservatet Hilleshögs dalar med sina unika rasbranter som löper ut i Öresund. Något 100-tal meter bort ligger Landskrona golfklubb magiskt inbäddad i grönskan med sina 36 hål, med fantastisk utsikt över Öresund och Ven. Detta är en av Sveriges vackraste golfbanor.
Brf Brisen är ritat och formgivet av prisbelönta JAIS Arkitekter och erbjuder vackra fastigheter, genomtänkta planlösningar och genererösa allmänna ytor med detaljer som inspirerats av den äldre bebyggelsen i Borstahusen. Föreningen har ett garage under mark samt parkeringsplatser utomhus och i carport som kan hyras av boende.

Föreningen ligger på bekvämt gångavstånd från golfbanan. Med cirka 300 meter till första tee erbjuder Landskrona Golfklubb en av de mest populära och prisvärda golfbanorna. Landskrona Golfklubb består av två 18 hålsbanor med en slående vy över Öresunds blanka hav och Hildesborgs backar.
Den populära Erikstorpsbanan, som är par 71 erbjuder en spännande kombination mellan park- och seaside bana. Hildesborgsbanan som är par 70, ställer krav på spelstrategin. Från säsongen 2021 finns en nyrenoverad driving range med riktiga greenområden vilket höjer kvaliteten på din träning. Till detta finns också ett träningsområde med stor övningsgreen och sex kortare hål med avstånd mellan 50 och 80 meter.

I närområdet finns förutom golfklubben, restauranger och badplats. Lill-Olas badplats har förutom mysiga grillplatser även utegym och ett elljusspår på 3,8 km. Grillplatserna kan användas hela året. Vid pumphuset finns restauranger, fiskaffär och badplatsen Cement med sin långa pir och småbåtshamn.

Kommunikation

Buss utanför

Närservice

Nybyggd Coop butik

Parkering

Garage under punkthuset med 31 platser 650 kr/mån 14 parkeringsplatser 200 kr/mån 9 carportar 400 kr/mån 2 Laddningssplatser. Uthyrning av garageplatser sker genom separat aktiebolag och separat kö tillämpas.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.