MÖBLERAD PENTHOUSE I FANTASTISKA AQUA MARINE Turkiet
Turkiet

MÖBLERAD PENTHOUSE I FANTASTISKA AQUA MARINE

MÖBLERAD PENTHOUSE MED 3 SOVRUM PÅ HÄRLIGA KYRENIAKUSTEN

Till salu

MÖBLERAD PENTHOUSE MED 3 SOVRUM PÅ HÄRLIGA KYRENIAKUSTEN

Kyreniakusten är en av de absolut mest populära platserna på Cypern. Här bor du i ett naturskönt område med bergen i bakgrunden och havet intill, med Europas renaste vatten.
Norra Cypern är listat som absolut bästa platsen att investera i strandboende och bland de bästa länder att bo i efter pension. Dels beror det helt naturligt på klimatet, men även för den fantastiska naturen och att det är väldigt billiga levnadskostnader.

Här på denna kusten byggs endast låga hus i harmoni med naturen och den känslan är genomsyrande i hela området.
Det finns gott om vandringsstråk och man kan ta sig långa sträcker längs kusten på olika sätt, promenera, cykla eller kör bil.

Dessa lägenheter, som blev inflyttningsklara under 2020 är byggda direkt vid stranden, med fantastisk utsikt över Medelhavet och bergskedjan Toros.
De har byggts i två plan med marklägenheter och takvåningar. Har öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och otroliga takterrasser med magisk utsikt.
Denna möblerade lägenhet är 125 kvm, har 3 sovrum och 3 badrum och en fantastisk takterrass på 105 kvm. Härifrån har du sol från den går upp till den går ner och du kan njuta av den magiska solnedgången.
Lägenheten säljs möblerad.

I området finns en stor pool med barnpool, gym och bastu. Boende här har även tillgång till inomhuspool och spa i grannområdet.
På gångavstånd finns flera restauranger, minimarket och en sportbar.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 125 kvm
  • Våning: 2 av 2
  • Område: Turkiet

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Annette Persson

Annette Persson

Kontorsägare

Välkommen till MÖBLERAD PENTHOUSE I FANTASTISKA AQUA MARINE

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.