Paphos / Limassol Cypern
Cypern

Paphos / Limassol

Till salu

Denna lägenhetsby är en vacker strandnära utveckling som erbjuder lägenheter med ett och två sovrum och takvåningar och fristående villor med tre sovrum.
Det finns två gemensamma pooler (varav den ena är uppvärmd under vintermånaderna), som ligger i vackra och rymliga anlagda trädgårdar. Projektet har också ett privat klubbhus för bostadsbruk. De traditionella stilarna, inventarierna och finishen har valts ut noggrant för att behålla regionens charm och autenticitet. Lägenheterna erbjuder exceptionellt värde för pengarna, särskilt för dem som vill investera i fastigheter som en primär, sekundär eller köp-till-uthyrningsinvestering som ligger nära golfbanor, hotell, bekvämligheter, tjänster, platser av intresse och centralt beläget mellan Pafos och Limassol.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 62 kvm
  • Pris: 135 000 EUR
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Cypern

135 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johanna Strand

Grekland + Södra Cypern

Välkommen till Paphos / Limassol

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²

Avstånd

Affärscentrum
17 000 m
Flygplats
8 000 m
Hav
1 000 m
Pool
150 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2022 

Ekonomi

Utgångspris
135 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.