Såld lägenhet på Källtorpsvägen 47 i Vendelsö
Vendelsö

Källtorpsvägen 47

Modern tvåa på lugn adress med soldränkt balkong!

Såld

Modern tvåa på lugn adress med soldränkt balkong!

Varmt välkomna till Källtorpsvägen och omåttligt populära BRF Lyckeby. När du promenerar in i bostadsområdet möts du av ett lugn och längs med de små gatorna finns flertalet väl omhändertagna tvåvåningshus, samtliga med radhuskänsla. En trappa upp på nr 47 ligger denna smakfulla tvåa med alla rätt! Lägenheten håller en genomgående hög standard och fördelar sig över 42 felfritt planerade kvadratmeter. Bostaden utmärker sig med en social planlösning där det moderna köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrum, fint ljusinsläpp via fönster i två väderstreck och en underbar balkong med sol från förmiddag fram till färgsprakande solnedgång. Vidare erbjuds ett bra sovrum, en välkomnande hall med klädhängare i direkt anslutning till entrén och ett helkaklat badrum. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett externt förråd och för den som önskar parkeringsplats finns det att tillgå med kort köttid. Brf Lyckeby är en välskött förening med god ekonomi som tagit väl hand om sina hus.

Här bor du naturnära utan att behöva tumma på goda kommunikationer och service. En kort promenad bort finner du badplatser vid Lycksjön och Ramsjön samt Tyresta naturreservat med sina 5000 hektar urskog och 55 kvm vandringsleder. I närhet går direktbussar som tar dig till Stockholm C, Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. På kort gångavstånd når du en matbutik, postombud och en pizzeria. Du har även gång- eller cykelavstånd till två stormarknader, Coop Forum och ICA MAXI stormarknad samt shopping i Port 73.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till förhandsvisning!

Visa mer
Slutpris

1 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Sjödin

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Cassandra Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.