Såld villa på Grenvägen 20 i Fornudden/Persudde
Fornudden/Persudde

Grenvägen 20

Ett boende utöver det vanliga!

Såld

Ett boende utöver det vanliga!

Varmt välkomna till Grenvägen 20 och denna moderna villa med enastående läge på eftertraktade Fornudden. Huset utmärker sig med en genomgående hög standard och extremt låga driftkostnader tack vare modern frånluftsvärmepump i kombination med solceller. Här lever du smidigt på ett våningsplan med väl tilltagna sociala ytor, en välskött tomt i bästa solläge, ett nyligen renoverat garage, ett gästhus, spabad och växthus. En väldisponerad helhet som inte lämnar mycket övrigt att önska!

- Otroligt låga driftkostnader
- Hög modern standard rakt igenom
- Generös takhöjd ända upp till nock
- Vacker öppen spis som både skänker värme och mysfaktor
- Stora sociala ytor
- Nytt inglasat uterum från 2015
- Välskött tomt om 1254 kvm i bästa solläge
- Garage med elektrisk port samt uppfart med plats för flera bilar
- Laddbox för elbil
- Gästhus, spabad och växthus
- Badrocksavstånd till Drevvikens glittrande vatten

Husets 120 kvm fördelar sig felfritt och erbjuder ett stort kök i direkt anslutning till vardagsrum, ett fint inglasat uterum, tre bra sovrum, modernt badrum och gäst-wc samt en praktisk tvättstuga. Kombinationen av tak upp till nock och de stora fönsterpartierna skapar en härlig rymd och låter ljuset flöda fritt. En vacker öppen spis skänker inte bara mysfaktor utan även värme under vinterhalvåret. Välskött trädgård med växthus för rekreation och odling, flertalet uteplatser samt gräsmatta för lek och spring. Fornudden/Persudde är ett av Tyresös mest attraktiva områden som på korta avstånd erbjuder goda kommunikationer, skolor, bad, naturområden, promenadstråk, idrottsanläggningar, dagligvaruhandel samt Trollbäcken Centrum.

Sammanfattningsvis ett bekymmerfritt boende för den som önskar sätta guldkant på tillvaron!

Visa mer
Slutpris

8 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Sjödin

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.