Rimfrostgränd 1 Centrala Tyresö
Centrala Tyresö

Rimfrostgränd 1

Nyproducerad fyra i centrala tyresö!

Till salu

Nyproducerad fyra i centrala tyresö!

SNABBFAKTA

  • Pris: 4 495 000 kr
  • Boarea: 97 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 4 av 5, hiss finns
  • Avgift: 5 522 kr Obligatoriskt tillägg för Tripel play tillkommer (231,00 kr/mån)
  • Förening: BRF Grönskan
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Centrala Tyresö, Tyresö

4 495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Isabelle Björkstrand

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Rimfrostgränd 1

Accepterat pris: 4 495 000kr! Först till kvarn gäller! Kontakta ansvarig mäklare för att boka privatvisning!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet om fyra rum och kök belägen mitt i hjärtat av Tyresö. Lägenheten är både påkostad och nyproducerad där varje kvadratmeter har nyttjats till max och lägenheten har även ett fantastiskt läge högt upp i huset vilket ger ett fantastisk ljusinsläpp.

I ett supercentralt läge erbjuds nu möjlighet att bo i denna ljuvliga bostad nybyggd 2019 som andas exklusivitet och lyx. Lägenheten innehar en stor härlig balkong som blickar in mot den fina innergården, stora sociala ytor, ett helkaklat badrum, en separat wc, rymligt master bedroom samt två extra rum som kan nyttjas som sovrum, kontor eller stor walk in closet. Utöver detta finns även gott om förvaring i en klädkammare i anslutning till ett av sovrummen och ett lägenhetsförråd i källaren som är ca 5 kvm.

Garage nås från hiss och Tyresö centrums portar finns runt hörnet med tillgång till allt man kan önska sig i vardagen.

- Belägen högt upp i huset
- Stor balkong i soligt läge
- Välplanerad planritning
- Duschrum och wc
- Nyproduktion (2019)
- Stabil förening med god ekonomi
- Garage i huset nås från hiss
- Centrums portar 1 min bort
- Närhet till natur och komunikationer

Väl inne i bostaden möts vi av en ljus och öppen hall med fint 3-stav parkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. Direkt till höger finns en wc och rakt in i bostaden finner vi det öppna och rymliga köket med fina materialval. I köket finner vi gott om avlastningsytor samt arbetsytor som passar perfekt för den hängivna hemmakocken. Här finns det även plats för matplats med utsikt över innergården såväl som utgång till den trevliga balkongen.

Lägenheten har en öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet nås från både hallen och köket. Vardagsrummet som går i ljusa toner och tillsammans med stora de fönsterna skapas fina ljusflöden i bostaden. Här finns det gott om plats för större soffgrupp samt möblemang efter tycke och smak. Från vardagsrummet nås en innerhall som i sin tur leder er till master bedroom, duschrum och ett av de mindre sovrummen.

Det eleganta helkakalade duschrummet har tvättdel med torktumlare såväl som tvättmaskin. I övrigt finns även dusch och handfat med kommod under för extra förvaring. Master bedrom är det största sovrummet med fina stora fönster och här finns gott om plats för en dubbelsäng och sedan finns även en stor inbyggd garderob för gott om förvaring. Det andra sovrummet används idag som ett kombinerat gäst- och arbetsrum.

Det sista sovrummet är beläget i andra delen av lägenheten och kan nyttjas som ett extra sovrum eller gästrum. I anslutning till detta rum finns en stor klädkammare om ca fem kvadratmeter.

Lägenheten är optimal planerad och här är det bara att flytta in och njuta från första sekund!

Rimfrostgränd 1 ligger i den nya stadsdelen Norra Tyresö centrum, där man bygger för en hållbar livsstil genom bland annat miljöklassificerade bostäder samt gator med gående och cyklar i fokus. Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial. Det finns bil- och cykelpool, grön fjärrvärme och laddstolpar. Brf Grönskan uppfört av SMÅA ligger i ett perfekt läge vid centrum med bostäder på våningar som mixas med butikslokaler i bottenvåning.

På den grönskande innergården finns lekhus i trä för barnen, gräsyta och flertalet sittplatser för fika eller middag. Innergården fylls även av grönska i form av olika perenner, träd, buskar och planteringar samt ett trevlig fågelbad. För de med gröna fingrar finns odlingslådor att påta i. Från trapphuset kan man ta hissen direkt ner till garaget. I garaget finns det även parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar. I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum.

Här har ni endast 1 min gång till Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel. I närområdet finns flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, rackethall, populära skolor, vårdcentraler samt bankkontor. Kommunikationerna från Tyresö Centrum är suveräna med täta avgångar till Stockholm City, Nacka, Haninge såväl som resterande delar av Tyresö.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Isabelle Björkstrand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 522 kr, Obligatoriskt tillägg för Tripel play tillkommer (231,00 kr/mån)
Antal rum
4 rum
Boarea
97 m²
Våning
4 av 5, hiss finns
Andel i förening
0,027118 %
Andel av årsavgift
2,71166 %

Föreningen

Namn
BRF Grönskan
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
47 lägenheter, 3 lokaler
Allmänt om föreningen
I den nya stadsdelen Norra Tyresö Centrum uppför SMÅA Brf Grönskan. Här byggs lägenheter med butikslokaler i bottenvåningen som bidrar till ett livfullt kvarter. Ovanför butikerna ligger fem våningsplan med totalt 47 lägenheter. På våningsplanen högs upp ligger 9 exklusiva radhus. Husen byggs i tegel och färgerna varierar för varje trapphus. Från varje trapphus kan du ta hissen direkt ner i garaget, här finns även platser med laddstolpar för elbilar. I anslutning till garaget finns flera stora cykelrum, miljörum samt lägenhetsförråd.
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår Värme, vatten, förråd.
Obligatoriskt tillägg 231 kr för Telia Tripple Play ( bredband, tv, ip-telefoni )
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande prisbasbelopp. Föreningen debiterar låntagaren en pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp.
Tv och Bredband
Telia Triple Play i föreningen. Obligatorisk kostnad om 231 kr/månad. Innehåller bredband, digital-TV kanaler, digitalbox och abonnemang för IP-telefoni (samtalskostnad tillkommer). (Inräknad i månadsavgiften)
Gemensamma utrymmen
3 st cykelrum, 2 rum med plats för barnvagnar och rullstolar och miljörum/sopsug utanför trapphus 2. Det finns även en gemensam innergård med bland annat sittplatser, odlingslotter, lekhus, träd, buskar och planteringar.
Parkering
Garage finns i två plan. 29 platser finns att hyra för ca 1 250 kr/ månad. 4 platser med laddstolpar för elbilar finns för en hyra om ca 1250 kr/månad. Lediga platser finns.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga kommande rennoveringar inom 5 års tid.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
4 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,841%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 600 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 600 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2022-06-02
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
79 kWh per kvm och år

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.