Karpstigen 2 Centrala Tyresö
Centrala Tyresö

Karpstigen 2

Välplanerat enplans radhus i hjärtat av Tyresö

BUDGIVNING PÅGÅR

Välplanerat enplans radhus i hjärtat av Tyresö

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 94 kvm taxeringsinformation
  • Pris: 4 995 000 kr
  • Byggnadsår: 1962
  • Område: Centrala Tyresö, Tyresö
  • Fastighetsbeteckning: Bollmora 2:25
Högsta BUD

5 200 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Isabelle Björkstrand

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Karpstigen 2

Välkommen till detta genomgående topp-renoverade radhus med ett hypercentralt läge i Tyresö med gångavstånd till Centrum med all service man kan tänkas önska sig. På krypavstånd finns även förskola och skola samt bra kommunikationer. En dröm att ha allt samlat på ett plan men inte behöva göra avkall på förvaring och sällskapsyta. Huset erbjuder en mysig känsla samt en omfamnade atrium-innergård, tack vare denna har du tillgång till ett behagligt och mysigt utomhusklimat året runt. Altanen rymmer för både stor loungegrupp samt möblemang för grillmaten. Ett externt (renoverat) förråd finns att tillgå med gott om förvaring och även ett garage för den bilburna.

- Stor mysig atrium-innergård samt hörntomt
- Fint kök och två renoverade duschrum
- Ljus och fräscht
- Enplans radhus med en av områdets största hörntomter
- Stenkast från Tyresö centrum med dess serviceutbud
- Flexibelt tillträde

Här omfamnas ni av en varm och hemtrevlig känsla direkt innanför dörren. Sällskapsytorna möjliggör med lätthet att samla familj och vänner för mysiga middagar och större tillställningar. Kök, matplats och vardagsrum hänger alla ihop. Fint kök från KVIK med fina vitvaror (Siemens) som sattes in under 2015/2016, här har man gott om förvaring men också praktisk arbetsyta. I anslutning till köket har ni ett praktiskt förråd där många grannar har gjort om till en ordentlig tvättstuga med full utrustning som tvättmaskin, torktumlare, vask och vägghängd torkställning. Men i dagsläget används detta som ett rum med extra förvaring och en tvättmaskin finns installerad.

Vidare in från köket når ni det trevliga vardagsrummet med gott om plats för de sociala sammanhangen, här får man plats med ett större soff-möblemang och kanske en läshörna. I detta rum flödar verkligen ljuset in, tack vare de stora fönsterpartierna. Bostaden erbjuder tre sovrum i rymliga storlekar. Sovrum 1 har inbyggd garderob och ligger bredvid sovrum 2. Sovrum 3 ligger i andra delen av huset, med eget duschrum i nära anslutning och separat ingång från gården.

Sist men inte minst har huset en underbar stor hörntomt som är full av möjligheter för den som önskar, perfekt för den som älskar trädgård, att odla eller bara vill njuta av grönskan! Även en stor fin altan utan insyn finns i anslutning till huset som ger plats åt både loungegrupper, matplatser och härliga grillkvällar med familjen! Bostaden erbjuder även ett garage i länga och ett nyrenoverat förråd med gott om förvaringsmöjligheter. I samfällighetsföreningen finns även en tvättstuga för bokning.

Dessa radhus är ytterst sällan till salu då planlösningen i kombination med läget passar de flesta familjekonstellationer!

I närområdet finns flertalet förskolor (Sagan och Gunghästen på ca 200-300m avstånd) och skolor (Stimmets skola, 150 m, och Fårdala skola inom 500m). Tyresö centrum med matbutiker, restauranger, apotek, klädbutiker, frisörsalonger, vårdcentral och bank ligger ett stenkast från bostaden och kommunikationerna är de bästa i kommunen.

Från Tyresö centrum nås Gullmarsplan på 17 min och Stockholm C i rusning på 30 minuter. För den natur och idrottsintresserade finns allt möjligt såsom inomhushall, padelbanor, fotbollsplaner, simhall och grönområden. Naturnära Tyresö erbjuder även friska skogspromenader samt rymliga badplatser. Till trevliga Tyresö Golfbana är det promenadavstånd och med bil bara ett par minuter från bostaden.

Varmt välkomna på visning!

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Isabelle Björkstrand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Bollmora 2:25
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea
94 m² taxeringsinformation
Tomtarea
294 kvm
BESIKTIGAD
Ja
Försäkrad mot dolda fel
Ja

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrvärme
BYGGNADSÅR
1962 
Byggnadstyp
1-plansradhus
Fasad
Tegel och trä
Fönster
3-glas
Tak
Papp
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betong
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Självdrag

Ekonomi

Utgångspris
4 995 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,841%
TAXERINGSVÄRDE
3 444 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 794 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
2 970 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
15 903 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
36 240 kr/år
Försäkring
5 000 kr/år
Kommentar
I samfällighets avgiften ingår: Uppvärmning, VA, D-Tv med basutbud via fibernät och SRV samt garageplats med el.

Beräknad årsförbrukning för hushållsel: 2 200 kWh/år.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
57 143 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2015-09-01
Energiförbrukning
188 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
F

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Samfällighet: Tyresö Bollmora S:7
Last: Officialnyttjanderätt Tele, 01-IM8-42/1929.2
Planbestämmelser
Stadsplan

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.