Bollmorabacken 19 Centrala Tyresö
Centrala Tyresö

Bollmorabacken 19

Stor tvåa belägen på sjätte våningen!

Till salu

Stor tvåa belägen på sjätte våningen!

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 395 000 kr
  • Boarea: 47 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 6 av 7, hiss finns
  • Avgift: 2 980 kr
  • Byggnadsår: 2023
  • Område: Centrala Tyresö, Tyresö

2 395 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Isabelle Björkstrand

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Bollmorabacken 19

Varmt välkomna till ett fint projekt med genomgående hög standard på nyproducerade lägenheter i hjärtat av Centrala Tyresö. Tillträde till dessa fina bostäder kommer ske Q1 2023 och Q3 2023!

-Låg avgift
-Kvadratsmarta och genomtänkta lösningar
-Stora balkonger
-Hiss finns
-Varmgarage
-Otroligt trevliga innergårdar
-Förening med god ekonomisk plan
-Närhet till centrum och goda kommunikationer

Här bor du i en av Stockholms mest omtyckta kommuner. Här har du nära till både service, kommunikationer och natur. På bara några hundra meters avstånd har du Tyresö Centrum med butiker, restauranger och service och vill du vara aktiv så finns allt ifrån padel, tennis, golf, bowling och gym till härliga löp- och cykelspår i den kringliggande naturen. Det kommer även finnas ett utegym på en utav gårdarna i Almandinen.

Dessa nya urbana bostäder med livet nära! Lägenheterna är välplanerade och kvadratsmarta med väl tilltagna bostadsgårdar. Almandinens fyra lamellhus byggs i två par, med varsin grön gård mellan sig. Här har tomtens nivåskillnader ställt krav på arkitekten att tänka till. Resultatet är en smart lösning som utnyttjar den befintliga markens nivåer effektivt, med ett större garage i botten och själva bostadslängorna med sina nedsänkta gårdar ovanpå. En fördel med det stora garaget är att det minskar onödig ytparkering i området, som i stället därför kan fyllas med grönska och socialt liv. I utformningen av Almandinen har arkitekten valt att jobba dels med tegel, dels med ett shingelliknande material som skapar en sömlös övergång mellan tak och fasad.

Storlek på lägenheterna är ettor, tvåor, treor och fyror, några har även exklusiva loft. Alla lägenheter kommer att ha balkong, franskbalkong eller uteplats. Hiss kommer finnas i alla huskroppar. Det går att köpa lägenheter som juridisk person i Almandinen vilket betyder att exempelvis företag kan ordna bostad åt anställda.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info eller gå in på vår hemsida för mer info:

https://atlasityreso.se/

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Isabelle Björkstrand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 980 kr
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Våning
6 av 7, hiss finns
Uteplats
Fransk balkong

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2023
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
2 395 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,841%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
150 kr/år
Försäkring
100 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
250 kr/år

Allmänt om området

En kort promenad från projektet når ni busshållplatser Bollmoraberg, Nyboda skola och Bergfotens Skola som snabbt och smidigt tar er åt både Norr som Söder. Några minuter bort når ni även Tyresö Centrum, med kommunikationer mot Haninge, Nacka och Stockholm, samt apotek, systembolag, stora matbutiker, diverse affärer och restauranger. På några minuters gångavstånd ligger Wättinge gårdsväg med promenadstråk, natur och utegym. För den idrottsintresserade ligger simhall, ishall, golfbana, flertalet gym och fotbollsplaner i närheten.

Området präglas av ett avskilt lugn men har ändå en direkt närhet till allt man kan önska sig. Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på fina promenader i vacker omgivning eller joggingturer i grönskan kring Nyfors och Alby Friluftsgård. Det är cykelavstånd till badmöjligheter både inomhus och utomhus. Under vinterhalvåret finns det skidspår och skridskoåkning att nyttja vid Alby friluftsgård.
Flertalet förskolor och skolor finns också inom promenadavstånd utan att behöva korsa stora vägar.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.