Såld lägenhet på Sikvägen 59 i Centrala Tyresö
Centrala Tyresö

Sikvägen 59

Superfin trea med en stor & insynsskyddad balkong som vetter mot skogen!

Såld

Superfin trea med en stor & insynsskyddad balkong som vetter mot skogen!

Snart finns en mycket fin trea med stor och insynsskyddad balkong mot grönska till salu i populära föreningen Brf Gäddan!

- Flexibelt tillträde
- Stor balkong med insynsskyddat och lummigt läge
- Genomgående renoverad lägenhet med fina ytskikt
- Renoverat badrum i samband med föreningens stambyte
- Möjlig att bygga om till en välplanerad 4:a
- Stort lägenhetsförråd tillhör lägenheten
- Stabil förening med god ekonomi
- Bra läge med närhet till allt dvs natur, centrum, kommunikationer, skolor mm

Detta är det perfekta boendet för dig som bara vill flytta in och trivas från första stund. Planritningen är välplanerad och det bästa med lägenheten är nog den härliga balkongen som är insynsskyddad och har öst-läge. På den stora balkongen kan man avnjuta en härlig frukost eller brunch i förmiddagssolen! I lägenheten finner du ett renoverat kök (2016), stort vardagsrum, stambytt badrum (2014) med tvättpelare, en stor klädkammare, två stora sovrum och en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör även ett källarförråd som är beläget på källarplan.

Ett stenkast från porten finner du bussen som går direkt in till stan dygnet runt, och du har även Tyresö Centrum inom 10 minuters promenad. Där finns allt från restauranger, matbutiker, klädbutiker, apotek, vårdcentral och mycket mer. I närområdet finns också paddel, gym, Tyresö golfbana samt mycket natur, sjöar, hav och härliga gångstråk för den som gillar långa promenader.

Här bor du i en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi. Gemenskapen är stor och föreningen erbjuder flertalet bekvämligheter samt anordnar årliga event och mötesplatser för sina innehavare. Det finns även ett gästlägenhet som går att hyra om man har bekanta eller familj som vill stanna över några nätter!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Visa mer
Slutpris

2 650 000 SEK

Ansvarig mäklare

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.