Kommande försäljning lägenhet på Lövängsgränd 3 i Tyresö strand
Tyresö strand

Lövängsgränd 3

Fyra med en fantastisk uteplats!

Kommande

Fyra med en fantastisk uteplats!

Lövängsgränd 3 Lövängsgränd 3 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 95 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 1 av 2
  • Avgift: 5 500 kr
  • Förening: Brf Trädgårdshusen 4
  • Byggnadsår: 2016
  • Område: Tyresö strand, Tyresö

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Lövängsgränd 3

Snart finns en av dom populära fyrorna i familjära Strandängarna ute till salu med både uteplats och havsglimt!

- Radhuskänsla med stor uteplats
- Fantastisk havsutsikt
- Stor och rymlig bostad
- Belägen i populära Strandängarna
- Stabil förening med god ekonomi
- Goda kommunikationer och nära till skolor & natur

Äntligen finns en välplanerad fyrarummare med en trevlig uteplats och havsutsikt ute på marknaden! Denna trevliga bostad finner på belägen på Lövängsgränd 3 i populära Tyresö Strand endast 20 min från Stockholm City. Här bor du med både magnifik natur och skärgård inpå husknuten samtidigt som vardagens viktiga delar finns att nå på bekväma avstånd. Nyrenoverade Strandbadet endast någon minut från lägenheten samt Erstaviks naturreservat likaså.

Bostaden som i gott skick är mycket väldisponerad i sin planlösning med härliga färger i rummen vilken ger ett härligt lugn och harmoni i hela bostaden. De viktiga sociala ytorna som kök och vardagsrum är beläget i öppen planlösning vilket skapar fina möjligheter för den sociala familjen som vill ha generöst med plats. Från denna del når man även den härliga uteplatsen som erhåller solen från morgon hela vägen till sen kväll och här finns en elektrisk markis som kommer med köpet av lägenheten.

Sedan finns det tre rejäla sovrum att nyttja där två finns praktiskt belägna i ena delen medan det tredje finns beläget i den andra. Köket i L-form från Vedum är stilrent och fullt utrustat där gott om arbetsytor samt skåp och lådor finns att nyttja, perfekt för den hängivna kocken i familjen. Badrummet med golvvärme är helkaklat i stilrena färger och innehar en praktisk maskinpark med ovanstående arbetsbänk. Även en stilren gäst-wc finns att tillgå.

Föreningen Brf Trädgårdshusen 4 är en stabil förening som består av 36 lägenheter och föreningen har gått om parkeringsplatser och har i dagsläget sex laddstolpar för elbilar men har beslutat att installera några fler. Föreningen har inga större kommande renoveringar då byggnaderna är så pass nya men dom har en löpande underhållsplan som dom följer.

Området: Att Strandängarna i Tyresö är en av Stockholms alla vackraste platser känns direkt, här finns en känsla i naturen som är svårfunnen. Området ligger i det vackra landskapet i nordöstra Tyresö, invid Erstaviken och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett modernt och bekvämt boende vid havet och ändå ha närhet till skolor, matbutiker samt bra kommunikationer in till Stockholm. Området har över tid utvecklas till en havsnära mötesplats med havsbad, båtklubb och strandpromenad, samtidigt som områdets naturvärden tas tillvara. En tredjedel av Tyresö kommuns areal är skyddad som nationalpark eller naturreservat. Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden. I Tyresö bor du också nära badplatser, svampplockning, Waxholmsbåtar och det finns oändliga möjligheter till aktiviteter som ridning, sportfiske och golf. Ta chansen att skaffa guldkant på tillvaro!

Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Isabelle Björkstrand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 500 kr
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Våning
1 av 2
Andel i förening
0,003289 %
Andel av årsavgift
3,2892 %
Länkar

Föreningen

Namn
Brf Trädgårdshusen 4
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
36 lägenheter
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Välkommen till Brf Trädgårdshusen 4.
Husen ligger i ett fantastiskt läge i en grön, lugn miljö vid havet och naturen. Familjevänliga hem med radhuskaraktär.

Tillsammans ramar husen in en grön mysig innergård med spaljé, grillplats, häckar och en lekplats. I Trädgårdshusen hittar du ett småskaligt och tryggt boende, nära havet och strövområden.

Brf Trädgårdshusen 4 består av 36 lägenheter fördelade på 9 hus i storlekarna 2-4 rok. Husen ligger på två olika gårdar, varav fem hus på gård 4 respektive fyra hus på gård 5.
Information om månadsavgiften
I månadsavgiften ingår Internet, Basutbud med Tv-kanaler från Telia, Kallvatten och Bostadsrättstillägg.
FÖRENINGENS EKONOMI
Detta ingår inte i avgiften och betalas av varje bostadsrättshavare:
Hemförsäkring, Uppvärmning av lägenhet och varmvatten – Avtal tecknas av varje bostadsrättshavare med Vattenfall, El, Vid hyra av parkering.

Föreningen har inte några inplanerade avgiftshöjningar (kontrollerat 2023-01-20).
Tv och Bredband
Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia för TV, bredband och telefoni. Detta ingår i avgiften och ger ett grundutbud av TV-kanaler, 100/10 Mbit bredband och IP-telefoni. Vill man ha fler TV-kanaler eller snabbare bredband går det bra att beställa av Telia men då får man stå för den extra kostnaden själv.
Gemensamma utrymmen
Föreningen har två soprum för hushållsavfall samt återvinningssopor. Dom har också två cykelrum, ett barnvagnsrum samt två UC (är endast tillgängliga för styrelsen).
Parkering
Varje hushåll har rätt till en ordinarie parkeringsplats. Hushåll med två eller fler boende kan ansöka om en ordinarie parkeringsplats till. Minst två parkeringsplatser ska vara besöksparkeringar. För närvarande märkta med skylt (Besök). Parkeringsavgiften ingår inte i avgiften utan ett separat avtal tecknas mellan föreningen och medlemmen. En parkering kostar 250 kr/mån
FÖRSÄKRING
Föreningen har försäkring på fastigheterna via Brandkontoret.
Övrigt
I Trädgårdshusen hittar du ett fint boende i lägenheter med radhuskaraktär i bostadsrättsform. Lägenheterna är fördelade på mindre flerfamiljshus, med fyra lägenheter i varje hus.

I lägenheterna är ljusa och välplanerade med väl utvalda material såsom genomgående ekparkett och helkaklade badrum. Köket har goda utrymmen för förvaring och bra arbetsytor.

Här hittar du flera typer av boenden i flera olika storlekar. Lägenheter om 2-4 rok ca 60-95 kvm. Ena typen är ett boende i markplan, med egen uteplats och en liten trädgård som omger lägenheten.

Här finns möjlighet att sitta ute långt in på de varma sommarkvällarna medan barnen springer mellan gårdarna. Den andra typen av boende ligger en trappa upp med mysig balkong mot den grönskande innergården. Vissa lägenheter har havsutsikt.

Balkongen eller uteplatsen kan möbleras med både matgrupp och solstolar. Med väl placerade krukor kan här odlas både kryddor och sommarens alla blomster. Här nås även lägenhetens förråd för att enkelt kunna förvara utemöbler, dynor och krukor.

Husen ramar tillsammans in en grön mysig innergård med spaljé, grillplats, häckar och en lekplats. I Trädgårdshusen hittar du ett småskaligt och tryggt boende, nära havet och strövområden.

Att Strandängarna i Tyresö är en av Stockholms alla vackraste platser känns direkt – här finns en känsla i naturen som är svårfunnen. Området ligger i det vackra landskapet i nordöstra Tyresö, invid Erstaviken och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett nytt och bekvämt boende vid havet och ändå har bra kommuniationer in till Stockholm.

I Strandängarna kan du kliva rätt ut i naturen från din lägenhet. Området utvecklas till en havsnära mötesplats med bad, båtklubb och strandpromenad, samtidigt som områdets naturvärden tas tillvara. En tredjedel av Tyresö kommuns areal är skyddad som nationalpark eller naturreservat. Nackareservatet är endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och Sörmlandsleden. Här bor du också nära badplatser, svampplockning, waxholmsbåtar och det finns oändliga möjligheter till aktiviteter som ridning, sportfiske och golf.

Skärgårdskommunen Tyresö är en attraktiv bostadsort med närheten till havet, naturen och storstaden. Du tar dig in till centrala Stockholm på ca 20 minuter med bil och det finns flera busslinjer som trafikerar Tyresö mot Gullmarsplan och Stockholm. I Tyresö centrum som ligger ca 4 km bort, hittar du allt från bibliotek och konsthall till matvarubutiker, apotek, systembolag, biograf och vårdcentral. Här finns även ett flertal mindre butiker.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,841%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
7 224 kr/år
vatten
3 012 kr/år
Försäkring
1 260 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
11 496 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Energideklaration
Utförd 2019-05-14
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
99 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder