Centralvägen 11A Trollbäcken
Trollbäcken

Centralvägen 11A

Ett av Trollbäckens största hus fullt av potential!

Kommande

Ett av Trollbäckens största hus fullt av potential!

SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Område: Trollbäcken, Tyresö
  • Besiktigad: Ja
  • Fastighetsbeteckning: Kumla 69:16

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Isabelle Björkstrand

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Centralvägen 11A

Välkomna till Centralvägen 11A och detta mycket rymliga hem om totalt ca 400 kvm beläget i hjärtat av familjära Trollbäcken.

Här finns ett stort boende i tre plan med stor potential att användas som man önskar. Här kan man skapa ett familjehem, en villa med uthyrningsdel eller kanske till och med bygga till fler lägenheter i huset och ha hela fastigheten som en investering. Huset har ett praktiskt beläget med bekväma avstånd till skolor, idrottsplats, matbutiker, badsjöar, naturområden och bussar.

Många stora renoveringar och ”måsten” som är gjort av nuvarande ägare:
- Lagt om taket (2006)
- Installerat 54 solpaneler (2018)
- Målat fasad (2011)
- Två badrum är renoverade och det stora köket
- Byggt en separat uthyrningslägenhet på nedre plan som är avskild från övriga huset och går att hyra ut direkt

Huset har i dagsläget en öppen planlösning med ett stort allrum på plan ett om ca hela 100 kvm. På samma plan finns ett stort och renoverat kök, två duschrum och två sovrum. På markplan nedanför köket finns en groventré och tvättstuga, två sovrum som idag hyrs ut och ett duschrum med bastu. Andra delen av markplan är idag en separat lägenhet (4 rok) med egen ingång och uteplats. Husets loft består av två sovrum.

Utomhus finner vi en stor och plan trädgårdstomt i trevligt solläge. Trädgården är insynsskyddad och uppvuxen med gräsytor för spring och lek. Mot bilvägen finns en grön häck som avgränsar för insyn och skapar en lummig och mysig atmosfär på tomten. Det finns till två infarter till tomten, vilket gör att det finns parkeringsplatser för upp till 4-6 bilar.

Området Trollbäcken erbjuder ett praktiskt boende för familjen. På korta gångavstånd finner ni Alléplan med matbutiker, florist, café, restauranger, vårdcentral och apotek. Vi når även populära Norrby handelsträdgård med ett supermysigt café samt köttboden och Bageriet. Populära skolor som Kumla skola (åk F-9), Sofiebergsskolan (åk F-3), Fornuddens skola (åk F-6) och flertalet förskolor finns på kort gångavstånd. Busshållplats ligger endast någon minuts promenad från huset. På kort avstånd når ni Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana, familjefavoriten Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym samt sjön Drevviken som erbjuder fina badplatser under sommarmånaderna och plogad skridskobana under dom kallare vintermånaderna. En kort promenad bort så finner ni Barnsjön och leden emot Nyfors som tar er antingen till Tyresta naturreservat eller till Alby Friluftsområde. På det stora hela ett mycket rymligt och flexibelt boende en kort resa från innerstan!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Isabelle Björkstrand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Kumla 69:16
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Tomtarea
1 162 kvm
Länkar
BESIKTIGAD
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,841%
UTTAGNA PANTBREV
4 097 000 kr

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-03-18
Energiprestanda primärenergital
114 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
63 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
D

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Byggnadsplan

Allmänt om området

SKOLOR OCH FÖRSKOLOR
Närmaste skolor är Fornuddens, Kumla skola och Sofieberg. Närmaste kommunala förskola är Sofibergs förskola, Sofiebergsvägen 36 A, tel. 08-5782 73 50 (expeditionen). Närmaste enskilda förskola är Kryddan på Klintvägen 17, tel. 742 33 08. Deras hemsida är www.forskolankryddan.se.

KULTUR OCH FRITID
Inom gångavstånd finns en fotbollsplan. Lite längre bort finns Trollbäckshallen där det utövas olika bollsporter men även budosporter. Det finns även badmöjligheter i sjön Drevviken. Det närmaste är Stenbadet som finns ca 10 minuters gångväg från huset.

Kommunikation

Buss 807 från Trollbäckens centrum. På ca 19 min är du framme vid Gullmarsplan.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.