Såld lägenhet på Holger Danskes Gata 6 i Råå
Råå

Holger Danskes Gata 6

Stilren och modern bostad i populär förening och område!

Såld

Stilren och modern bostad i populär förening och område!

Välkommen till detta charmiga trerumshem på Råå. Med 79,5 kvadratmeter och en totalrenoverad, modern design är detta boende perfekt för singlar, par och små familjer. Två sovrum, en rymlig matsal, kök, fräscht badrum och balkong erbjuder både komfort och stil. Lägenheten totalrenoverades för cirka fem år sedan med fokus på kvalitet och detaljer. Nu får du ett hem i toppskick där du kan flytta in och njuta av ett bekvämt och elegant boende.

Råå bär på en rik historia som går tillbaka århundraden. Beläget vid Rååns mynning har detta område behållit sin unika charm med gatuhus byggda av lokalt gult tegel. Närliggande butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer gör detta till en idealisk plats att bo.

Föreningen erbjuder en imponerande lista av gemensamma faciliteter, inklusive lägenhetsförråd, tvättstuga, cykelförråd och hobbyrum. Behöver du extra utrymme? Inga problem, extra förråd och lokaler finns att hyra. För små evenemang finns en lokal som rymmer upp till 25 personer.

Detta trerumshem kombinerar historisk charm med modern komfort och är en unik möjlighet. Kontakta oss för mer information och boka en visning idag!

Visa mer
Slutpris

2 075 000 kr

Ansvarig mäklare

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.