Domaregatan 6B Elineberg
Elineberg

Domaregatan 6B

Varmt välkomna hem!

Till salu

Varmt välkomna hem!

På uppskattat läge på trivsamma Elineberg har vi nu möjlighet att presentera denna hemtrevliga bostad med tre rogivande sovrum, inbjudande kök, socialt vardagsrum och en underbar balkong i underbart solläge. Här bor ni i välskött förening i en fin bostad med utmärkt planlösning. Anmäl er till visning redan idag!

Visa mer
Domaregatan 6B Domaregatan 6B [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • eller högstbjudande: 1 695 000 kr
 • Boarea: 79 kvm föreningens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 3 av 3
 • Avgift: 4 757 kr I avgiften (4757 kr) ingår bostadsrättstillägg, värme och kabel-TV. Avgift för kall- och varmvatten tillkommer och debiteras per månad efter förbrukning. Senast tillkom 68 kr i fast avgift och 82 kr i rörlig avgift plus mom s på 38 kr. Totalt 4907 kr.
 • Förening: HSB BRF Huslyckan i Helsingborg
 • Byggnadsår: 1961
 • Område: Elineberg, Helsingborg
eller högstbjudande

1 695 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Domaregatan 6B

Attraktiv fyra på kanonläge på Domaregatan! Här bor Ni billigt och bekvämt med genomgående ljusinsläpp, hemtrevligt och trivsam planlösning. Addera optimalt sydvästläge på den soldränkta, stora balkongen och Ni har hittat ert nya hem - Äntligen!

Här har ni en hemtrevlig bostad vilket är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten. Lägenheten är hemtrevlig och i bra skick. Hallen är stor och erbjuder bra med plats till förvaring. Köket är inbjudande och välplanerat med utrymme för matplats. Från köket har ni ingång till det underbara vardagsrummet. Här är generösa ytor och det inryms enkelt ett soffmöblemang och matplats. Från vardagsrummet har ni utgång till den trivsamma balkongen som ni har i underbart sydvästläge. Har kan ni spendera soliga dagar från tidig vår till sen höst.

Vidare i bostaden har ni badrummet vilket är stilrent och utrustat med duschkabin, kommod, badrumsskåp och wc. Därefter har ni funktionell klädkammare och tre rogivande sovrum.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplan och i föreningen finns både samlingslokal och gym. Här bor Ni i ett lugnt område med naturen i Ramlösa Brunnspark alldeles i närheten med sina vackra promenadstråk och härliga grönområden perfekta för picknick. Bra kommunikationer i form av både buss och tåg (Ramlösa Station ligger bara några minuters promenad från bostaden). För pendlaren nås E6:an på bara några få minuter. Välkomna till HSB Brf Huslyckan - en omtyckt förening på kanonläge!

 • Högst upp i huset
 • Tre trivsamma sovrum
 • Underbar balkong

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Linda Gasslander

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

På uppskattat läge på trivsamma Elineberg har vi nu möjlighet att presentera denna hemtrevliga bostad med tre rogivande sovrum, inbjudande kök, socialt vardagsrum och en underbar balkong i underbart solläge. Här bor ni i välskött förening i en fin bostad med utmärkt planlösning. Anmäl er till visning redan idag!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 757 kr, I avgiften (4757 kr) ingår bostadsrättstillägg, värme och kabel-TV. Avgift för kall- och
varmvatten tillkommer och debiteras per månad efter förbrukning. Senast tillkom 68 kr i
fast avgift och 82 kr i rörlig avgift plus mom s på 38 kr. Totalt 4907 kr.
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
79 m² föreningens information
Våning
3 av 3
Andel i förening
0,85036 %
Andel av årsavgift
0,85036 %
Nettoskuldsättning
0 kr
Bilplats
Garageplats och parkeringsplats. Separat kö tillämpas.
Fri parkering på gatan.

Föreningen

Namn
HSB BRF Huslyckan i Helsingborg
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
138 lägenheter, 27 lokaler
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheterna Huslyckan 3, 4 och 5 i vilka man upplåter bostadsrättslägenheter, lokaler, garage och parkeringsplatser. Fastigheterna är geografiskt belägna i Helsingborg med adress Domaregatan 2, 4, 6, 8, 10 och 12.

Inflyttning skedde under åren 1960-1961. Föreningen har 138 bostadsrättslägenheter med en totalyta på 9209,5 kvadratmeter, 27 mindre lokaler, 43 garage, 58 parkeringsplatser och 20 cykelplatser. Dessutom finns en samlingslokal och ett gym.

Bostadsrättslägenheterna är fördelade enligt följande:
2 rum & kök: 43 st
3 rum & kök: 75 st
4 rum & kök: 20 st
Parkering
43 garage, 58 parkeringsplatser, separat kö.
FÖRSÄKRING
Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
År 2008 har föreningen gjort en relining av avloppsstammarna 2013 byttes tappvattenstammarna samt kulvertarna och 2018 byttes fönstren.
2020 färdigställdes omläggningen av takens ytskikt.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1961
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas
VENTILATION
Frånluft
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Bostaden disponerar över två källarförråd och tvättstuga finns beläget i källarplan.

Ekonomi

eller högstbjudande
1 695 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,65%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2018-05-06
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
134 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Letar du efter en mäklare på Elineberg? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Elineberg för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Elineberg nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Övrigt

Elineberg är en stadsdel i sydöstra Helsingborg. Bebyggelsen är indelad i två områden, som avskiljs från varandra genom Ramlösavägen; gamla Elineberg i norr och det nyare bostadsområdet i söder. Till området hör en grundskola, Elinebergsskolan, och en kyrka, Elinebergskyrkan. Området har även en egen fritidsgård, Elinebergs fritidsgård. Här finns goda bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.