Ulvögatan 46 Rydebäck
Rydebäck

Ulvögatan 46

Trivsamt boende nära havet!

Till salu

Trivsamt boende nära havet!

På Ulvögatan 46 finner ni nu detta trivsamma boende med insynskyddad trädgård i söder och fin stensatt framsida med härligt uterum. Interiören är ljus och tilltalande fördelat på stora sociala ytor, ett stort vardagsrum med öppen planlösning och ett stilsäkert kök från Kvik. Bostaden har fyra sovrum, två helkaklade badrum samt praktisk tvättstuga. Detta hemtrevliga boende är beläget endast en kortare promenad från havet och vackra närmiljöer med även närhet till mycket bra service. Missa inte chansen till detta uppskattade boende i familjära Rydebäck.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 130 kvm taxeringsinformation
  • Pris: 4 295 000 kr
  • Byggnadsår: 1969
  • Område: Rydebäck, Helsingborg
  • Fastighetsbeteckning: Malören 8

4 295 000 kr

Visningar

11 Feb 12:30 - 13:15
Föranmälan krävs!
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Ulvögatan 46

Varmt välkomna till Rydebäck och Ulvögatan 46. Här bor ni med underbar närmiljö endast en kortare promenad från havet och resturang Tegel.
Bilen parkeras bekvämt i länga med eldriven garageport i nära anslutning till bostaden. Framsidan är stensatt och lättskött med tillgång till trädgårdsförråd och härligt uterum. Uterummet nås även inifrån bostadens kök/matplats. Oasen på framsidan med rabatt och päronträd är den perfekta platsen att spendera tid på med familjen en solig eftermiddag. Tar vi sedan steget in i bostaden möts vi av en ljus och tilltalande planlösning. Modernt och elegant kök från Kvik installerades 2018 och har mycket generös förvaring i högskåp samt en stor och praktisk köksö med goda arbetsytor. Intill köket finner vi rymlig matplats och ingång till praktisk tvättstuga. Vidare på entréplan finner vi det första sovrummet och ett helkaklat badrum. Sist men inte minst kommer vi in i det ljusa och luftiga vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Här erbjuds gott om plats till stort matbord och soffgrupp. Rummet har flertalet fönster vilka gör att ljuset flödar in i bostaden. Här finner vi även utgång till bostadens baksida med stort trädäck, gräsytor, vackert silverpäronträd och mindre redskapsbod. Allt fint insynskyddat med vintergrön tujahäck. Tar vi oss upp för trappan till bostadens ovanvåning finner vi tre fina sovrum och ett helkaklat badrum. Sammantaget är detta är ett mycket trivsamt boende, perfekt beläget med goda kommunikationsmöjligheter och med närhet till matbutik, apotek, förskola och skola. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Närheten till havet.
  • Trädgård i söder.
  • Elegant kök.

HALL

Ljus hall med trappa upp till ovanvåningen direkt till höger. Hallen leder oss in i bostaden med öppen och ljus planlösning.

KÖK

Underbart kök från Kvik med stor köksö och öppen planlösning mot vardagsrum och trädgården i söder. Köket har utrustats med god förvaring i högskåp och med inbyggt skafferi, diskamskin från Siemens och övriga vitvaror från Bosch.

VARDAGSRUM

Härligt vardagsrum som ger plats till för såväl stor soffgrupp som matbord. Här finns dessutom utgång till trädgården med härligt trädäck och gräsytor.

SOVRUM

Fyra generösa sovrum varav det första återfinns på nedanvåningen. Praktisk lösning med skjutdörr till det mindre sovrummet och mycket god förvaring i det stora sovrummet.

BADRUM

Helkaklade badrum med golvvärme. Badrummet på nedanvåningen renoverades 2006.

HALL ÖVRE PLAN

När vi tar trappan upp till ovanvåningen möts vi av en ljus hall som leder oss till sovrummen och badrum. Tidigare var här ett allrum som gjorts om till att idag vara det fjärde sovrummet.

TVÄTTSTUGA

Praktisk tvättstuga som underlättar vardagens bestyr som renoverades 2013. Tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Bosch) från 2015.

UTERUM

Underbart uterum med närhet till köket och med kvällssol.

TRÄDGÅRD

Fin trädgård med stort trädäck och fina gräsytor. Vackert silverpäronträd som blommar på våren och uppvuxen tujahäck som ger bra insynskydd.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johannes Midbjer

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

På Ulvögatan 46 finner ni nu detta trivsamma boende med insynskyddad trädgård i söder och fin stensatt framsida med härligt uterum. Interiören är ljus och tilltalande fördelat på stora sociala ytor, ett stort vardagsrum med öppen planlösning och ett stilsäkert kök från Kvik. Bostaden har fyra sovrum, två helkaklade badrum samt praktisk tvättstuga. Detta hemtrevliga boende är beläget endast en kortare promenad från havet och vackra närmiljöer med även närhet till mycket bra service. Missa inte chansen till detta uppskattade boende i familjära Rydebäck.

Visa mer

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Malören 8
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
5 rum, varav 4 sovrum
Boarea
130 m² taxeringsinformation
Tomtarea
276 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Uteplats
Stort trädäck i söder med insynsskyddad baksida och. uterum. Framsidan av bostaden är stensatt.
Bilplats
Bilen parkeras i länga med elektrisk garageport i nära anslutning till bostaden.
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag, innan det kan vara försent!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Johannes Midbjer, på 0704 48 50 29 eller [email protected] alternativt Linda Gasslander, på 0704 33 16 70 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Luft/luft värmepump samt direktverkande el.
BYGGNADSÅR
1969 
Byggnadstyp
1½-plansradhus
Fasad
Tegel / Trä
Fönster
3-glas
Tak
Eternit
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta med uppreglat golv
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Självdrag
RENOVERINGAR MM.
2022 Ny integrerad diskmaskin och ny inbyggd micro.
2020: Renovering av sovrum nedanvåning med nytt golv och målade väggar samt installation av ny garderob med skjutdörrar.
2019 Renovering av sovrum till vänster på ovanvåning med ommålning och nya golv (vitt laminat).
2018 Förändring av planlösning då vägg mellan vardagsrum och kök togs ner för att få en öppen planlösning. Köket som är från kvik totalrenoverades och nytt golv i form utav grått klinkers lades in i köksdelen samt pergogolv i vardagsrummet. Spotligts installerades samtidigt i hall och kök.
2017 Renovering av förråd då el drogs in och väggarna isolerades.
2015 Allrummet på ovanvåningen gjordes om till sovrum med skjutdörr, nytt golv lades (laminat) i både hall och sovrum. väggarna målades om.
2015 Installation ny tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Bosch).
2013: Byte av samtliga fönster (utom badrum uppe) till Ekstrands 3-glas trä / aluminium.
Nya altandörrar med helglas. Fasadpanel byttes och målades vit samt byte till vit ytterdörr.
2013 Trädgården rensades upp och gamla träd togs bort. Vidare sattes staket och grind.
2013 Nytt tak, uterum.
2013 Tvättstuga renoverades, ny golvbrunn, mörkgrått klinker, våtrumstapet.
2013 Samtliga radiatorer byttes från elradiatorer till oljeelement.
2006 Renovering av badrum nedanvåning.
2005 Mekanisk undertrycksventilation installerades av OCAB.

Övrig info:
Fiber finns installerat.

Ekonomi

Utgångspris
4 295 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
9 287 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,65%
TAXERINGSVÄRDE
2 469 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 478 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
2 130 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
30 200 kr/år
VA
5 730 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
7 200 kr/år
Renhållning
950 kr/år
Kommentar
Förbrukningen är beräknad på nuvarande ägare och kan komma och variera beroende på förbrukning och avtal.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
44 080 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
5 personer
Nätbolag
Öresundskraft
Elleverantör
Öresundskraft
Elförbrukning
11 463 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2023-02-03
Energiprestanda primärenergital
126 kWh per kvm och år
Energiklass
E

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Rya GA:13 ändamål: Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Rya GA:16 ändamål: Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Rya GA:20 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt
Planbestämmelser
Tomtindelning Stadsplan

Allmänt om området

Rydebäck ligger vid kusten en halv mil söder om Helsingborg vid havet och bebyggelsen består till största delen av villor.
Ursprunget till Rydebäck är en gård med ett tegelbruk som grundades på 1600-talet av den danske kungen Christian IV. Teglet användes som byggnadsmaterial till alla de slott som byggdes i Skåne vid den tiden.
Utbyggnaden av samhället startade på 1960-talet och idag är Rydebäck ett av landets största villaområden.

Kommunikation

Sedan 2001 går Västkustbanan genom samhället och det finns en Pågatågsstation i den östra delen. Det går även bussar med bra förbindelse till Helsingborg.

Närservice

I orten finns tre restauranger, Restaurang Tegel, Rydebäcks Pizzeria/restaurang och Primo Pizza. Vidare finner ni det nyöppnade hotellet 1622. Hotellet som ligger södra längan av Rydebäcks Gård har helrenoverats och erbjuder idag boende, god mat, spa och event- och konferensmöjligheter. Rydebäck har även ett konstgalleri, Galleri Tegelbruket samt för den sport intresserade den mycket uppskattade golfklubben Rya golfklubb.

Övrigt

Rydebäck har ungefär 6 000 invånare.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.