Onsdagsgatan 7 Västergård
Västergård

Onsdagsgatan 7

Välhållet och trivsamt gavelradhus på lugnt och trivsamt område.

Såld

Välhållet och trivsamt gavelradhus på lugnt och trivsamt område.

Detta trevliga gavelradhus välkomnar er in med en grönskande framsida. Med bekväm uppställningsplats för bilen och ett ombyggt garage för cyklar och trädgårdsredskap. Väl inne i bostaden möts ni av en generös hall med plats att hänga av ytterkläder och gott om förvaring i garderober. Direkt till höger finner vi en praktisk gäst-WC. Köket finner vi till vänster och är välhållet med plats för matbord med utsikt över framsidan. Fortsätter vi in i bostaden finner vi det praktiska och funktionella badrummet med tillgång till tvättmaskin och torktumlare. Vidare finner vi det stora och härliga vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster. Här ges plats för stor soffgrupp och matplats. Vidare erbjuds tre rymliga sovrum och gott om förvaring. Därefter har vi ett fint uterum där tid med fördel spenderas från tidig vår till sen höst. Från uterummet når ni sovrum tre vilket vi valt att kalla gästrum. Trädgården har ett mindre trädäck, gräsyta och vackra rosenbuskar perfekt beläget i bästa syd/väst.

På Västergård bor ni nära all tänkbar service, Jordbodalen och Ramlösaparken ligger på promenadavstånd och kollektivtrafiken går regelbundet ner till centrum. Ni som pendlar når enkelt motorväg i norr- och södergående riktning samt 111:an till Höganäs. Missa inte chansen till detta trivsamma boende!

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.