Gustavslundsvägen 32 Gustavslund
Gustavslund

Gustavslundsvägen 32

Friköpt familjeidyll på lugnt läge med altan i soldränkt västerläge!

Kommande

Friköpt familjeidyll på lugnt läge med altan i soldränkt västerläge!

Kanske området bästa läge. Här bor ni i ytterkanten av området med promenadstråken och trädlinje som granne. Vakna till fågelkvitter och avnjut din frukost på trädäcket. Här lever man med en fantastisk altan på bästa solläge där du sitter privat och med fördel tillbringar många av sommarens måltider. Enkelt boende fördelat över 1,5-plan i på bästa läget i området. Närheten till Ramlösaparken, lekplatser, gym, busshållsplatser, mataffärer, vårdcentraler med mera. Biyta om ca 14 kvm (förråd på tomten) som man lätt kan göra om till uterum eller extra yta om man önskar. Bara att flytta in.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 96 kvm taxeringsinformation
  • Byggnadsår: 1974
  • Område: Gustavslund, Helsingborg
  • Fastighetsbeteckning: Aron 13

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Gustavslundsvägen 32

Hjärtligt välkomna hem till denna friköpta familjeidyll belägen på områdets bästa läge! Här välkomnas vi av en ombonad och hemtrevlig bostad som erbjuder allt man kan önska sig i ett boende som detta. Hur låter det med två fantastiska uteplatser, den ena där ni sitter och njuter av dagens första solstrålar med en kopp kaffe i handen. Den andra belägen i solsäkert västerläge Hit kommer ni ta ut middagarna de varmare månaderna på året och spendera otaliga dagar och kvällar i goda vänners sällskap.

Bostadens 96 kvadratmeter fördelar sig över 1,5-plan med en praktisk planlösning, med de sociala delarna på nedre plan och de avskilda privata delarna på övervåningen. På entréplan välkomnas vi in i en ljus och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter. Till höger om oss når vi det ljusa och öppna köket med mycket förvaring och arbetsytor. Här lämnas även gott om utrymme för matplats till fyra personer. Den maskinella utrustningen i köket består av ugn, kombiugn, fullstor kyl och frys, induktionshäll samt diskmaskin. I anslutning till köket når vi även tvättstugan utrustad med tvättmaskin, torktumlare och ytterligare förvaringsmöjligheter. På entréplan återfinns även en fräsch toalett. Bostadens fantastiska allrum är väl tilltaget och här möblerar ni både för större soffgrupp, tv-möblemang samt matplats. Härifrån har vi även utgången till den stora altanen i solsäkert läge, och trädtopparna precis utanför!

Ovanvåningen knyts samman genom en hall varifrån vi når samtliga rum. Här uppe finns två mindre rum, perfekt som mindre sovrum eller kanske arbetsrum? Här finner vi även bostadens helkaklade badrum, utrustat med badkar, WC samt handfat med kommod. Master bedroom är av bra storlek och här inrymmer ni dubbelsäng med tillhörande sängbord. I master bedroom finns en mindre klädkammare med smidig förvaring. På ovanvåningen finns även tillgång till bostadens vind som erbjuder ytterligare förvaring.

Som boende på Gustavslundsvägen 32 bor ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym (med padelhall), ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger flertalet lekplatser. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer med hållplats på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter. I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Varmt välkomna hem!

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Odd Rydin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Kanske området bästa läge. Här bor ni i ytterkanten av området med promenadstråken och trädlinje som granne. Vakna till fågelkvitter och avnjut din frukost på trädäcket. Här lever man med en fantastisk altan på bästa solläge där du sitter privat och med fördel tillbringar många av sommarens måltider. Enkelt boende fördelat över 1,5-plan i på bästa läget i området. Närheten till Ramlösaparken, lekplatser, gym, busshållsplatser, mataffärer, vårdcentraler med mera. Biyta om ca 14 kvm (förråd på tomten) som man lätt kan göra om till uterum eller extra yta om man önskar. Bara att flytta in.

Visa mer

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Aron 13
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea
96 m² taxeringsinformation
Tomtarea
135 kvm
Bilplats
Låst carport.

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrvärme
BYGGNADSÅR
1974 
Byggnadstyp
1,5-plansradhus
Fasad
Trä och trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Grundläggning
Krypgrund
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
RENOVERINGAR MM.
Tidigare ägare:
2015 - Nya golv nedervåning (parkett) + ovanvåning (laminat)
2017 - Installation fjärrvärmepanna
2017 - Friskluftsventiler ovanvåning
2019 - Nytt kök
2020 - Ny altan (trädäck)
2022 - Lagning tak förråd

Nuvarande ägare:
2022 - Ytskick nedervåning (väggar, tak, lister, fönsterbrädor, målning fönsterfoder)
2022 - Nya större ovanskåp kök
2022 - Stenlagt uteplats, byggt staket samt planterat häck (framsida)
2023 - Ny komod samt toalett ovanvåning

Ekonomi

FASTIGHETSAVGIFT
9 287 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,651%
TAXERINGSVÄRDE
1 884 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 153 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
2 958 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
3 947 kr/år
El
8 730 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
10 000 kr/år
Kommentar
Samfällighetsavgiften avser ytterbelysning i området, gräsklippning, snöröjning, sandning, vändzoner och parkeringsutrymmen, sophantering.
Driftkostnad samt elförbrukning är beräknad mellan april 2022 och december 2022.
Elnät: Beräknad årsförbrukning sett till tidigare år: 3 000 - 4 000 kWh/år.
Fjärrvärme: Beräknad årsförbrukning sett till tidigare år: 7 000 - 8 000 kWh/år.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
22 677 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Nätbolag
Öresundskraft
Elleverantör
Öresundskraft

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2013-08-25
Energiförbrukning
185 per kvm (Atemp) och år

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Ramlösa GA:3 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning
Planbestämmelser
Stadsplan

Allmänt om området

Gustavslund är en stadsdel i Helsingborgs östra ytterkant. Sitt namn har den fått av gården Gustavslund som fortfarande finns kvar i området. Stadsdelen domineras i sin helhet av småhusbebyggelse, såsom villor, kedjehus och radhus. De västra delarna byggdes ut etappvis under 1960-, 1970- och 1980-talen. De äldre områdena består av en gatustruktur typiska för sin tid med huvudgator från vilka säckgator strålar och bildar olika kvarter. De nyare områdena har däremot oftare en gatustruktur bestående av fler sammanbundna gator. Området är inte färdigbebyggt och utökas successivt med tiden. De nyaste områdena ligger österut mot 111:an.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Här bor du på bekvämt avstånd till centrum i ett etablerat område med fina grönområden, bra service, skolor och fritidsaktiviteter för stora som små.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Gustavslund 4 210 invånare.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.