Styrbjörn starkes gata 24 Raus Södra
Raus Södra

Styrbjörn starkes gata 24

Välhållet och trivsamt boende på familjärt område.

Såld

Välhållet och trivsamt boende på familjärt område.

Trivsamt radhus som är välhållet på bilfritt och familjärt område. Den ljusa och välhållna interiören med stor social yta, ett sovrum, kök, badrum och separat tvättstuga i kombination med mindre uteplats och inglasad veranda gör detta boende till ett bekvämt boende. Varmt välkomna!

Detta trevliga radhus välkomnar er in med inbjudande inglasad veranda. Väl inne i bostaden möts ni av en generös hall med bra utrymme till att hänga av ytterkläderna. Direkt till höger kliver ni in i ett rymligt och välhållet kök med plats för matbord med utsikt mot föreningens fina innergård. Maskinparken i köket består av spis, fläkt, samt kyl/frys. Därefter har ni det stora och ljusa vardagsrummet. Här inreder ni förslagsvis med ytterligare matplats, soffa och tv om så önskas. Om ni är i behov av ytterligare ett sovrum finns här plats att skärma av med hjälp av en vägg. Från vardagsrummet kliver ni ut på baksidan med fin uteplats och ett praktisk förråd till cyklar och trädgårdsredskap. Bostaden erbjuder god förvaring i klädkammare och stort badrum. Ett ljust och rymliga sovrum. Bilen parkerar ni smidigt i garaget. För gäster finns gästparkering.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.