Tranemansgatan 25A Eneborg
Eneborg

Tranemansgatan 25A

Bostad med genomgående ljusinsläpp i populära BRF Viskan!

Såld

Bostad med genomgående ljusinsläpp i populära BRF Viskan!

När ni tagit trapporna upp till våning fyra kliver ni in i denna ljusa bostad med genomgående ljusinsläpp. I hallen finns bra med plats för förvaring samt en praktisk klädkammare. Hallen fungerar som bostadens knutpunkt och tar er till bostadens samtliga rum. Till höger finner ni köket vilket är välplanerat med arbetsytor och plats till förvaring. Vid fönstret har ni en fin plats för ett matbord.

Vardagsrummet är tillräckligt rymligt för både sällskapsyta och en matplats alternativt arbetsplats och här har ni ett fantastiskt ljusinsläpp från stort fönster och från balkongdörren. Balkongen finner ni i ett härligt västerläge där ni kan njuta av eftermiddagssolen. Eftersom bostaden är belägen högst upp i huset är detta läge utmärkt för dig som gillar att njuta av solen efter en lång dag på jobbet/i skolan. I anslutning till hallen har ni det fräscha badrummet. Ett ljust och luftigt helkaklat badrum utrustat med kommod, WC och dusch. Vidare finner ni det rogivande sovrummet vilket erbjuder bra med plats till förvaring i fina garderober. En fin bostad med genomgående ljusinsläpp, på omtyckt läge, i eftertraktad förening.

Visa mer
Slutpris

1 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.