Vagnmansgatan 8 Eneborg
Eneborg

Vagnmansgatan 8

Varmt välkomna till denna mysiga bostad på omtyckt läge i välskött HSB förening!

Såld

Varmt välkomna till denna mysiga bostad på omtyckt läge i välskött HSB förening!

På en populär adress finns äntligen möjligheten att förvärva denna yteffektiva etta. Här bor ni på ljusa välplanerade kvadratmeter på första våningen. Bostaden är ljus och luftig och uppfyller alla krav för ett litet, ombonat och bekvämt boende. Lägenheten erbjuder en genomtänkt planlösning med ett trivsamt allrum som kombineras med kök och sovplats lägg där till ett modernt badrum och en praktisk hall.

Denna bostad är perfekt för den som lägger vikt vid ett centralt boende med slående charm. Lägenheten ligger på ett utmärkt läge med närhet till citypuls och fina promenadstråk! Eneborg är ett eftertraktat område som tack vare dess närhet till city och bekvämligheter som matbutiker och fina grönområden attraherar många. Det tar bara ett par minuter att promenera till city och med bil tar man sig med lätthet till välsorterad matbutik, shopping eller motorväg.

Visa mer
Slutpris

550 000 kr

Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.