Elias follins gata 22 Slottshöjden
Slottshöjden

Elias follins gata 22

Utmärkt tvåa högst upp i huset ...

Såld

Utmärkt tvåa högst upp i huset ...

Ovanför centrum, endast några minuters promenad från centrala Helsingborg, finns snart möjligheten att bli ägare till en suverän och kvadratsmart tvåa, närmare bestämt på Elias Follins gata 22. Lägenheten karaktäriseras av behagliga och moderna toner såsom genomgående snyggt golv och smakfullt kök som i ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. I detta rum slås man av ljusinsläppet via fönsterpartierna. Här har man en fantastik utsikt över takåsarna. Med smart möblering kan rummet möbleras på många sätt. I bostaden finns ett riktigt generöst sovrum med plats för en stor, härlig säng och förvaring. Från hallen nås ett helkaklat badrum med dusch.

Här råder en skön och avslappnad atmosfär och livet i denna stadsdelen blir mycket trivsamt och bekvämt tack vare tillgängligheten och närheten till allt det bästa som stan har att erbjuda. På kort avstånd ligger en välsorterad Coop-butik, trevliga caféet Två Systrar och nedanför backen finns en uppsjö av restauranger och affärer. Söker Ni grönska ligger Slottshagen med promenadavstånd. Läget är helt enkelt utsökt!

I Brf Pilen Norra bor man i en stabil förening med stor omsorg för sin fastighet och sina medlemmar.

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
Slutpris

1 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.