Kullagatan 48C Centrum Helsingborg
Centrum Helsingborg

Kullagatan 48C

I hjärtat av Helsingborg på avskilt och privat läge...

Till salu

I hjärtat av Helsingborg på avskilt och privat läge...

Många drömmer om ett boende mitt i stan, omfamnad av Helsingborgs rika utbud av såväl restauranger som kultur samt med promenadavstånd till havet. I det här fallet har vi äran att presentera ett boende som erbjuder exakt det, och mer därtill. Välkomna till denna bostadsdröm belägen på en av Helsingborgs mest attraktiva lägen!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 3 350 000 kr
  • Boarea: 77 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Avgift: 4 202 kr Avgiften inkluderar värme, vatten, bredband samt renhållning.
  • Förening: BRF Gränden
  • Byggnadsår: 1985
  • Område: Centrum Helsingborg, Helsingborg

3 350 000 kr

Visningar

6 Okt
För tidsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare, Odd Rydin på 0722-93 50 50 eller odd.rydin@smh.se.
9 Okt
För tidsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare, Odd Rydin på 0722-93 50 50 eller odd.rydin@smh.se.
Ansvarig mäklare
Odd Rydin

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kullagatan 48C

Vi har nu äran att saluföra ett boende som sällan når marknaden ljus. I hjärtat av Helsingborg, bara en kort avstickare från Kullagatans gångstråk finner ni nio radhus inne på en pittoresk och lummig innergård. Alla tankar om att vi befinner oss mitt i Helsingborg försvinner i samma stund som grinden öppnas och vi kliver in på gården och omsluts av grönskan.

Styr stegen mot bostadens egna uteplats, en grönskande oas mitt i city, och in genom den privata ingången. Bostadens 77 kvm disponeras över 3 rum fördelat på 1,5 plan. Entréplan erbjuder kök i bra stolek som även inrymmer matplats för 4-6 personer, badrum med tvätt och torktumlare, samt ett sovrum med garderober i bra storlek. Från köket genom dubbeldörrar når ni även den andra av bostadens två uteplatser. Trappan tar oss upp till ovanvåningen där vi välkomnas av ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom det större takfönstret samt dubbeldörrarna som leder oss ut till balkongen, lugnt belägen in mot grannföreningens vackra innergård. Ovanvåningen inrymmer även master bedroom med stora garderober och gott om plats för dubbelsäng. Det finns även möjlighet att inreda vinden till ytterligare sovrum.

Det unika och centrala läget som utmärker Kullagatan 48C är oslagbart. Du finner allt du kan tänkas behöva endast en kort promenad bort. Njut av restauranger, caféer, barer eller den vackra utsikten över Öresund. Önskas ett dopp når du Tropical Beach fina strand på bara några minuter och glömde du något när du storhandlade har du Ica Nära precis utanför grindarna. På Kullagatan 48C är det lätt att trivas för den som vill bo med närhet till... ja, allt!

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Odd Rydin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 202 kr, Avgiften inkluderar värme, vatten, bredband samt renhållning.
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m² föreningens information
Andel i förening
5,8573 %
Uteplats
Uteplats på fram- och baksida om bostaden. Marken hör till föreningen men får disponeras av bostadsrättens boende.
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag, innan det kan vara försent!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Odd Rydin på 0722-93 50 50 eller på mail odd.rydin@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Föreningen

Namn
BRF Gränden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
12 lägenheter, 2 lokaler
Äger föreningen marken
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler till nyttjande och utan tidsbegränsning.

Föreningen äger sedan 2005-04-29 fastigheten Kullen Västra 57 i Helsingborgs kommun. Fastigheten består av två radhus och ett flerbostadshus innehållande 12 lägenheter och 2 lokaler. Samtliga lägenheter och lokaler är upplåtna med bostadsrätt.
Information om månadsavgiften
Det ligger en inplanerad avgiftshöjning om 630kr från och med 1/1-2023.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Radhus
BYGGNADSÅR
1985
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
FTX (mekanisk från- och tilluft)
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
- Tvättstuga

Ekonomi

Utgångspris
3 350 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,651%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
14 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
14 400 kr/år
Energideklaration
Utförd 2021-10-07
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
99 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del, där endast 3 750 meter skiljer staden från Helsingör i Danmark. Stadens geografi domineras av den branta sluttningen Landborgen som löper längs Öresund. I centrum är arkitekturen en tätbebyggd stenstad, med monumentala och storstadsmässiga hus mot paradgatorna Drottninggatan och Järnvägsgatan samt mot Stortorget, Sankt Jörgens plats och Trädgårdsgatan. I gatorna bakom denna bebyggelse är arkitekturen mer småskalig och intim.

Kommunikation

Länge drev Helsingborgs stad själv stadstrafiken i staden, men i juni 2005 tog Skånetrafiken över. Det nuvarande linjenätet består av tre huvudlinjer med avgångar så täta som fem minuters mellanrum samt ytterligare sex reguljära linjer, två servicelinjer och fyra pendlarlinjer
Helsingborg är även en viktig järnvägsknut och genom staden går Västkustbanan från Lund till Göteborg. Färjeleden mellan Helsingborg och Helsingör kallas HH-leden och är en av världens tätast trafikerade färjelinjer.

Närservice

Helsingborg har ett rikt utbud av både kultur- och nöjesetablissemang. Kulla-gå-gatan är en av de äldsta gågatorna i landet och här finns både lokala butiker, kedjor och ett stort utbud av både kafféer och restauranger.

Övrigt

2017 hade statistikområdet Helsingborgs centralort drygt 100 000 invånare.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.