Hantverkaregatan 37 Söder
Söder

Hantverkaregatan 37

EN TREA I BRA SKICK MED MAGISK UTSIKT ÖVER PARKEN - HISS FINNS!

BUDGIVNING PÅGÅR

EN TREA I BRA SKICK MED MAGISK UTSIKT ÖVER PARKEN - HISS FINNS!

Välkommen till denna stilrena trea om 87,5 kvm med inbjudande planlösning och rymlig balkong näst högst upp i huset med hiss. Här erbjuds ett stilrent kök med gott om förvaring samt generös matplats i köket. Sovrummen rymmer enkelt plats för en dubbelsäng och förvaring om så önskas. Njut av den härliga balkongen som är insynsskyddad och med trevlig utsikt över parken. Vardagsrummet är väl tilltaget och det stora fönsterpartiet ger ett fint ljusinsläpp till rummet. Belägen på ett trevligt läge med gångavstånd till vad hela staden har att erbjuda - butiker, restauranger, universitet och nöjen. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar. Här bor du i stabil och välskött förening.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 595 000 kr
  • Boarea: 87.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 4 av 5, hiss finns
  • Avgift: 5 570 kr Ingår värme, vatten och basutbud för tv i månadsavgiften.
  • Förening: HSB Brf Hantverkaren i Helsingborg
  • Byggnadsår: 1982
  • Område: Söder, Helsingborg

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

29 Sep 16:30 - 17:00
Föranmälan krävs! Passar inte tiden, kontakta mäklaren så hittar vi en tid som passar!
Ansvarig mäklare
Louise Scholander

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Hantverkaregatan 37

Välkommen till denna stilrena trea om 87,5 kvm med inbjudande planlösning och rymlig balkong näst högst upp i huset med hiss. Lägenheten har ett stort vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett bra ljus. Utgång till härlig möblerbar balkong - insynsskyddad, med trevlig utsikt över parken. Här är det bara att koppla av och njuta av solen och värmen på sommaren. Kök med snygga luckor och gott om förvaringsutrymmen. Rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Badrum med dusch, wc och kommod. Hall med bra utrymme. Lägenheten har mycket fräscha ytskikt.

Välkomna till detta trevliga läget som erbjuder cykelavstånd till shoppinggator, restauranger, barer, universitetet, strandpromenader och härligt miljöombyte i vårt kära Jordbodalen. Varför inte flytta in i en lägenhet som har, ett välplanerat kök, rymligt badrum och stor möblerbar balkong? Här kommer ni att trivas och kunna koppla av i ett lugnt och naturskönt område med vacker inbäddad grönska.

Anmäl er på visning redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller louise.scholander@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Louise Scholander

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 570 kr, Ingår värme, vatten och basutbud för tv i månadsavgiften.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
87.5 m² föreningens information
Våning
4 av 5, hiss finns
Andel i förening
2,51852 %
Andel av årsavgift
2,51852 %

Föreningen

Namn
HSB Brf Hantverkaren i Helsingborg
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
43 lägenheter, 1 lokal
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag som bildades 1982. Föreningen har sitt säte i Helsingborg och äger fastigheten Ryssland Västra 15 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter och lokaler. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Hantverkaregatan 31-37.

Inflyttning skedde under år 1982. Föreningen har 43 bostadsrättslägenheter med en totalyta på 3460 kvm och en hyreslokal på 10 kvm.

Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande:
1 rok: 1 st
2 rok: 13 st
3 rok: 29 st
Tv och Bredband
Huset är anslutet till ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.
FÖRSÄKRING
Byggnaden är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Föreningen har bostadsrättstillägg.
Övrigt
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
För de närmaste 5 till 10 åren planeras:
- takbyte
- utemiljö

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljsbostadshus
BYGGNADSÅR
1982
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Frånluft
Hiss
Ja
Övrigt om byggnaden
För de närmaste 5 till 10 åren planeras:
- takbyte
- utemiljö
Övriga byggnader/utrymmen
Källarförråd och tvättstuga.

Ekonomi

Utgångspris
1 595 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,651%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
2 400 kr/år
Försäkring
1 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 600 kr/år
Kommentar
Driftkostnaden är personlig och kan därmed komma att variera.
Energideklaration
Utförd 2019-05-29
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
107 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg.
Söder tillkom på 1800-talet under Helsingborgs kraftiga expansion. Etableringen av hamnen och järnvägen söderut gjorde att många industrier etablerade sig här och i anknytning till dessa byggdes flera arbetarbostäder. Detta hade som konsekvens att Helsingborg blev väldigt segregerat mellan arbetardelarna i söder och de mer välbemedlade delarna i norr. Den klassiska gränsen mellan de två områdena är Trädgårdsgatan vid Stadsparken.
Segregationen lever vidare idag genom att stadsdelen har blivit ett av Helsingborgs mest invandrartäta områden. Stadsdelen har därför en starkt mångkulturell prägel med flera butiker där man kan köpa råvaror från fjärran länder och restauranger som erbjuder många olika nationalrätter.

Kommunikation

Bussförbindelser till övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

På söder finner man även gallerian Söderpunkten och Helsingborgs mest centrala badhus - Simhallsbadet.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Söder 5 295 invånare.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.