Lilly Håkanssons gata 6A Viken
Viken

Lilly Håkanssons gata 6A

Stilren trea på markplan i Viken ...

Till salu

Stilren trea på markplan i Viken ...

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 795 000 kr
  • Boarea: 79 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 5, hiss finns
  • Avgift: 4 402 kr Inkl. värme, kallvatten, dirft, underhåll och sopor. Exkl. hushållsel, varmvatten och kabel-tv.
  • Förening: Brf Orangeriet i Viken
  • Byggnadsår: 2020/2021
  • Område: Viken, Höganäs

2 795 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Eema Jakus Strand

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
Odd Rydin

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Lilly Håkanssons gata 6A

Mitt i detta nybyggda och trivsamma kvarter i Viken, har vi nöjet att presentera en välplanerad och modern lägenhet. Lägenheten är väldisponerad och erbjuder generösa sällskapsytor och underbara fönsterpartier. Yteffektiv och luftig planlösning om 79 kvadrat som fördelas på ett stort vardagsrum som ligger i öppen planlösning med kök och matplats, två bra sovrum, kök, stensatt uteplats samt ett stort badrum med egen tvättavdelning och ett gäst WC.

Varmt välkomna till Lilly Håkanssons gata 6A i populära Viken med närhet till utmärkta bussförbindelser till både Helsingborg och Höganäs, naturen och havet.

Tveka inte att slå mig en pling!!

De 79 kvadratmeterna är disponerade enligt följande:

Vi välkomnas i hallen som ger ett fantastiskt första intryck. Direkt i hallen slås du av den stilrena touchen som är genomgående för hela bostaden. Vi tar några kliv in och blickar in i vardagsrummet med dess iögonfallande ljusinsläpp. Härifrån nås både kök och matplats. I hallen finns både en generös och praktisk klädkammare som ger gott om förvaring för alla kappor, skor och lite därtill samt ett gäst WC.

Vi går vidare in i vardagsrummet. Ekparketten tillsammans med den ljusa färgskalan ger en neutral bas att inreda efter. Här kan du enkelt sätta din egen unika prägel och skapa ditt drömboende. Rummet är stort och ger gott om plats för både soffa, tv-möbel och för matplats.

I öppen planlösning med vardagsrummet ligger det stilrena och praktiska köket. Vita skåpsluckor och snygg arbetsbänk som matchar bra med kaklet ovanför. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt ugn och micro i högskåp.

Vi går tillbaka in och når två sovrum. I det större sovrummet ryms en stor säng med tillhörande nattduksbord. Här finns både en skjutdörrsgarderob samt en generös klädkammare. I det andra sovrummet ryms även en säng med tillhörande möblemang, Klädkammaren är idag inrett till ett kontor.

I lägenheten finns ett stort och snyggt helkaklat badrum. De stilrena materialvalen återspeglas i de snygga infällbara duschväggarna, handfatet i kommod och som extra lyx finns här en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Eema Jakus Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 402 kr, Inkl. värme, kallvatten, dirft, underhåll och sopor. Exkl. hushållsel, varmvatten och kabel-tv.
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m² föreningens information
Våning
1 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,51761 %
Övrigt
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Eema Jakus Strand, på 0704-064828 eller eema.strand@smh.se. Så kommer ansvarig mäklare att ta kontakt med er när det närmar sig visning!

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Föreningen

Namn
Brf Orangeriet i Viken
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
64 lägenheter
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen registrerades hos Bolagsverket 2019-03-04. Föreningens aktuella stadgar registrerades 2019-03-04.
Föreningens ekonomiska plan registrerades hos Bolagsverket 2021-05-28. I bostadsrättsföreningen finns 64 st bostadlägenheter med bostadsrätt på fastigheten Nyckelpigan 1 i Höganäs kommun (tidigare Höganäs Viken 110:1). Bostäderna är alla fördelade på fem hus.
Husen är belägna så att ändamålsenlig samverkan i en enda förening föreligger.
Tv och Bredband
Fiber
Gårdsplats
Gemensam grönskande gårdsmiljö där man kan slå sig ner i en trivsam hörna. Blandad växtlighet med planteringar, buskar, träd och inte minst ett orangeri skapar en inbjudande närmiljö för spontana träffar.
Parkering
Föreningen har 59 parkeringsplatser som hyrs ut, varav 7 i carport. Kostnad för p-plats är 350 kr/mån resp. 650 kr/mån för de i carport. Separat kö.
FÖRSÄKRING
I samband med tillträde tecknade föreningen fastighetsförsäkring med Folksam.
Övrigt
Föreningens ekonomiska förvaltning av Simpleko.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2020/2021
Uppvärmning
Biogas, vattenburet
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX (mekanisk från- och tilluft)
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden hör ett förråd.

Ekonomi

Utgångspris
2 795 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,171%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2022-01-28
Energiklass
B
PRIMÄRENERGITAL
51 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Vid kusten längst till söder i Höganäs kommun hittar du pittoreska Viken. Ursprungligen var orten ett av Kullabygdens många fiskelägen. Idag har Viken utvecklats till en av de större tätorterna i kommunen.

Närservice

I byn finns ett stort antal företag och affärsverksamheter inklusive, matvarubutiker, frisersalonger, småbåtshamn, flertalet restauranger, festlokaler och ett konditori. Det finns även en kommunal grundskola med årskurserna 1-9 (Vikenskolan) samt en friskola med årskurserna 1-6 (Vikens montessori).

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.