Dalhemsvägen 17C Dalhem
Dalhem

Dalhemsvägen 17C

Trea på våning två i fint skick äntligen till salu!

Till salu

Trea på våning två i fint skick äntligen till salu!

På grönskande område har vi äntligen nöjet att presentera denna bostad på våning två i huset med väl genomtänkt planlösning och stor inglasad balkong. Trivsamt vardagsrum, två rogivande sovrum, stort kök, rymligt badrum och goda förvaringsmöjligheter är bara en del av vad som erbjuds. Välkomna!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 995 000 kr
  • Boarea: 80 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 2
  • Avgift: 6 552 kr Värme, vatten, grundutbudet kabel-tv, internet och 2 parkeringsplatser ingår i månadsavgiften. Till avgiften tillkommer balkongtillägg om 390 kr per månad.
  • Förening: HSB Brf Kjellstorp
  • Byggnadsår: 1972
  • Område: Dalhem, Helsingborg
eller högstbjudande

995 000 kr

Visningar

5 Feb
RING FÖR TIDSBOKNING!
Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Dalhemsvägen 17C

Välkommen till denna trevliga trerumslägenhet som ni finner ostört på våning två med välplanerade ytor, rummen erbjuder goda ytor och genomgående för lägenheten är ett härligt ljusinsläpp med fönster i olika vädersträck. Bostaden har även en underbar balkong! Du möts först av hallen med generösa möjligheter för att hänga av dig ytterkläderna och förvara skor, möjlighet till ännu mer förvaring finns naturligtvis. Från hallen når du förutom kök hemmets vardagsrum som är stort med god sällskapsyta för både soffgrupp och matdel. Köket har många goda egenskaper, här kan du förvara mängder i skåp och lådor samtidigt som du har goda arbetsytor till kökets alla sysslor. Det bästa med köket är att du får plats med en matgrupp vid fönsterpartiet. Utgången till den inglasade balkongen når ni från köket. Lägenheten har ett badrum (detta kommer stambytas inom närmsta åren). Till detta har ni två fina rogivande sovrum.

I ett separat hus på gården finns också möjlighet att tvätta i en stor fräsch tvättstuga och här finns även ett välutrustat gym att använda under tiden.

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

I Brf Kjellstorp bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta. Här finns fina grönområden för trevliga promenader. Området har närhet till förskolor, skolor, butiker och goda kommunikationer.

Välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

VARDAGSRUM

SOVRUM

KÖK

BALKONG

BADRUM

HALL

OMRÅDESBILDER

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Linda Gasslander

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

På grönskande område har vi äntligen nöjet att presentera denna bostad på våning två i huset med väl genomtänkt planlösning och stor inglasad balkong. Trivsamt vardagsrum, två rogivande sovrum, stort kök, rymligt badrum och goda förvaringsmöjligheter är bara en del av vad som erbjuds. Välkomna!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 552 kr, Värme, vatten, grundutbudet kabel-tv, internet och 2 parkeringsplatser ingår i månadsavgiften. Till avgiften tillkommer balkongtillägg om 390 kr per månad.
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
80 m² föreningens information
Våning
2 av 2
Andel i förening
0,33372 %
Andel av årsavgift
0,33372 %
Nettoskuldsättning
200 771 kr, Nettoskuldsättningen baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på 2021-års årsredovisning.
Bilplats
Till bostaden tillhör två parkeringstillstånd till föreningens parkeringar.

Föreningen

Namn
HSB Brf Kjellstorp
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
338 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
HSB Brf Kjellstorp i Helsingborg består av 338 lägenheter. Inflyttning skedde under år 1971. Föreningen har tvättstugor, garage, gym, bastu, föreningslokal, övernattningslägenhet och fria parkeringsplatser. Senaste åren har utemiljön fått sig en ordentlig ansiktslyftning och är mycket välskött och tilltalande. Föreningen har också nyligen fått renoverat sina balkonger. I samband med det passade föreningen på att göra balkongerna större. Nära till natur och kommunikationer. Besök gärna föreningens hemsida https://kjellstorp.hsbbrfwebb.se/
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och Com Hems basutbud för tv och internet.
Balkongtillägg om 390 kr/mån tillkommer.
FÖRENINGENS EKONOMI
Avgiften höjdes med 5% from 1 januari 2021. Föreningen planerar höjning med ca 4-5% per år med anledning av det tilltänkta stambytet.
Tv och Bredband
Föreningen har tecknat gruppavtal med Com Hem vilket innebär att Bredband 100 och Telefoni Bas nu ingår i månadsavgiften.
Parkering
2 parkeringstillstånd till föreningens parkeringsplatser, ingår i månadsavgiften.

Föreningen har tillgång till 156 garage (kostar mellan 378kr-480kr beroende på typ), separat kö.
FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
Övrigt
Kvarterslokal
700kr/dygn
Deposition 1500kr

Övernattningslägenhet (1 rum och kök)
1 dag - 400kr
2-6 dagar - 300kr/dag
1 vecka - 1500kr
Deposition 1500kr

Föreningen har 10 st. tvättstugor varav 1 st. är anpassad för grovtvätt. Den finns i kvarterslokalens källare.
Övriga tvättstugor finns:
1 st. i kvarterslokalens markplan, denna är handikappanpassad
4 st. i källaren på hus 23
4 st. i källaren på hus 51
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har färdigställt arbetet med renovering, inglasning och utbyggnad av balkongerna. På senaste tiden har även gymmet renoverats och byggts ut samt porttelefoner installerats.

Stambyte planeras inom de närmsta åren (ca 2021-2022, inte helt fastställt ännu), och därefter även byte av takpapp och fönsterbyte. För mer information, läs senaste årsredovisningen.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1972
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Frånluft
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Bostaden disponerar över ett källarförråd.

Ekonomi

eller högstbjudande
995 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,651%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2019-04-29
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
162 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Dalhem är en stadsdel i nordöstra Helsingborg som byggdes 1971 till 1975 som ett led i miljonprogrammet. Denna är trots detta väldigt varierad då man valde att använda sig av flera olika byggherrar och upplåtelseformer. Nära den äldre bebyggelsen i norr hittar man villaområdena från miljonprograms-utbyggnaden, dessa består mestadels av 1½-plansvillor, men även en del radhus och kedjehus. Stadsdelens södra delar består nästan uteslutande av flerbostadshus, varav de flesta består av låghus i två våningar. I sydväst och sydost är tvåvåningshusen tätt placerade med endast ett fåtal gröna platser.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Närheten till motorväg gör det smidigt för pendlaren

Närservice

I området ligger Anneroskolan som stadsdelens grundskola. Här finns även en rad livmedelsaffärer, apotek mm på promenadavstånd.

Övrigt

2018 bodde det 5 736 personer i statistikområdet för Dalhem.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.