Såld lägenhet på Larmvägen 12A i Fredriksdal
Fredriksdal

Larmvägen 12A

EN AV TREORNA ÄR ÄNTLIGEN TILL SALU - LÄGENHET I MYCKET GOTTSKICK! HÄRLIG BALKONG. HISS FINNS!

Såld

EN AV TREORNA ÄR ÄNTLIGEN TILL SALU - LÄGENHET I MYCKET GOTTSKICK! HÄRLIG BALKONG. HISS FINNS!

Några våningar upp i huset (hiss finns) erbjuds nu 82 genomtänkta och väldisponerade kvadratmeter med vackra och högkvalitativa materialval, såsom ekgolv och ett mycket tilltalande kök. Bostadens stora fönsterpartier och läge ger oss härliga ljusflöde från två olika väderstreck. Vidare erbjuds stora sociala ytor, gott om förvaring genom flertal garderober och en stor inglasad balkong i soligt söderläge. Lägenheten håller en genomgående hög standard och för nästa ägare är det bara att flytta in.

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat en övernattningslägenhet, lekplats, parkeringsmöjligheter samt en vacker innergård med grillplats. I månadsavgiften ingår TV, vatten och värme.

Här bor du på Fredriksdals trevligaste läge, bara ett stenkast från ICA Maxi, City Gross, LIDL, skola och dagis. Med en kort promenad når du Fredriksdals museum och vackra trädgård. Med en utmärkt bussförbindelse når du även stadens pulsliv och Väla.

Visa mer
Slutpris

1 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.