Redaregatan 33 Oceanhamnen
Oceanhamnen

Redaregatan 33

Genomgående tre om hela 98,5 kvm med högt i tak, uteplats och utsikt mot kanalen.

Till salu

Genomgående tre om hela 98,5 kvm med högt i tak, uteplats och utsikt mot kanalen.

I Oceanhamnen, Helsingborgs nya havsnära stadsdel finner du nu denna ljusa och tilltalande bostad bekvämt belägen en halv trappa upp i huset. Här bor ni med kanalen utanför fönstret och i ett boende med stort hållbarhetsfokus. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljus med hög fönstersättning och stilrena materialval som kombinerats med hållbara lösningar som vakuumtoaletter i badrum och avfallskvarn i köket. Bostaden har härliga sociala ytor och tillgång till uteplats mot grönskande innergård. Missa inte denna tilltalande och välkomnande bostad!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Pris: 4 695 000 kr
 • Boarea: 98.5 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 1 av 6, hiss finns
 • Avgift: 4 650 kr ink Värme, vatten, sophantering och bostadsrättstillägg.
 • Förening: Riksbyggen BRF Oceankajen
 • Byggnadsår: 2019
 • Område: Oceanhamnen, Helsingborg

4 695 000 kr

Visningar

8 Okt
ring för tidsbokning!
Ansvarig mäklare
Johannes Midbjer

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Linda Gasslander

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Redaregatan 33

Varmt välkomna till Redaregatan 33 en fantastisk bostad fördelat på 98,5 ljusa kvadratmeter med ständig närvara av kanalen. Här bor du med havet, restauranger, parker, hotel och butiker runt hörnet. Detta trivsamma boende i vackra Oceanhamnen är något unikt med en fantastisk takhöjd och stora sociala ytor. Lägenheten som är belägen en halv trappa upp i huset har en underbar utsikt mot kanalen samt en uteplats mot den grönskande innergården. Här förenas närhet till hav och stad på det mest smakfulla sätt i detta kvalitetsboende med hög standard.
Lägenheten har en ljus och välkomnande hall som leder oss in mot köket och vardagsrummet. I hallen finner vi även praktisk gäst wc. Köket är stilrent och erbjuder god förvaring bakom vita skåpsluckor. På golvet vilar ett parkettgolv och väggarna är vitmålade. Vidare erbjuder lägenheten två rymliga sovrum, god förvaring och ett helkaklat elegant badrum. Missa inte chansen till denna bostadspärla!

 • Kanalutsikt.
 • Högt i tak.
 • Uteplats.

KÖK

Visa mer

MATPLATS

Visa mer

VARDAGSRUM

Visa mer

SOVRUM

Visa mer

BADRUM

Visa mer

HALL

Visa mer

UTEPLATS

Visa mer

FASAD

Visa mer

PLANRITNINGAR

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johannes Midbjer

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 650 kr, ink Värme, vatten, sophantering och bostadsrättstillägg.
Antal rum
3 rum
Boarea
98.5 m² föreningens information
Våning
1 av 6, hiss finns
Andel i förening
2,50077 %
Andel av årsavgift
2,50079 %
Övrigt
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Johannes Midbjer, på 0704 485 029 eller maila till Johannes.midbjer@smh.se allternativ Linda Gasslander 0704 33 16 70 eller linda.gasslander@smh.se

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Föreningen

Namn
Riksbyggen BRF Oceankajen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
46 lägenheter, 3 lokaler
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Oceankajen är byggt enligt Miljöbyggnad Silver.
Huset har 46 bostadsrätter samt 3 lokaler Föreningen äger fastigheten Hamlet 2. Fastigheternas adress är Auroras gränd 2, Oceankajen 4-6 samt Redaregatan 31-33 och är en äkta förening. Föreningen är med i Hamlets samfälligheten (48,4%) som omfattar markytor samt ett underliggande garage. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen.
Gemensamma utrymmen
I Brf Oceankajen finns tillgång till övernattningslägenhet/lokal. De boende i föreningen disponerar en gemensam takterrass och en vacker innergård.
Parkering
Föreningen disponerar över 26 garageplatser (1250/månaden). Separat kö råder.
FÖRSÄKRING
Fastigheten är försäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
Övrigt
Föreningen har el och varmvatten som räknas av utifrån enskild förbrukning för varje bostad.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Förenings och byggnaderna är så pass nya att inga större underhåll fodras eller planeras. En underhållsplan har upprättats för att på sikt kunna underhålla och sätta av pengar i föreningen.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljsbostad
BYGGNADSÅR
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX (mekanisk från- och tilluft)
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden finns ett källarförråd.

Ekonomi

Utgångspris
4 695 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,651%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2022-03-14
Energiklass
C

Allmänt om området

I Oceanhamnen planerar vi för en ny stadsdel med bostäder, kontor, restauranger och handel nära vattnet. Allt byggt med ett tydligt fokus på miljö och hållbarhet.

Kommunikation

Ett promenadstråk längs kajerna ska bli en förlängning av stadens centrala kajpromenad, medan en gång- och cykelbro mellan Oceanhamnen och Helsingborg C ska göra det lätt att ta sig mellan Oceanhamnen och centrum.

Närservice

Oceanhamnen kommer att rymma fyra bostadskvarter med cirka 350 bostäder. Tre kontorsbyggnader med spännande arkitektur på pirspetsen ska ge plats för 32 000 kvadratmeter verksamhetslokaler och service nära vattnet. I området ska det också finnas en kajpromenad, ett torg, en park i torrdockan samt en kanal genom piren där småbåtar kan passera.

Övrigt

Oceanhamnen är ett av huvudområdena i stadsmässan H22 – A smarter city, som genomförs i Helsingborg sommaren 2022.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.