Kimsgatan 6 Viken
Viken

Kimsgatan 6

Nyproducerad fristående villa i bostadsrättsform i Vikens Trädgårdsstad ...

Till salu

Nyproducerad fristående villa i bostadsrättsform i Vikens Trädgårdsstad ...

SNABBFAKTA

  • Pris: 3 595 000 kr
  • Boarea: 120 kvm föreningens information
  • Antal rum: 6 rum
  • Avgift: 6 840 kr Exkl. Värme, vatten, renhållning, el och bredband/kabel-tv. Avläsning för faktiskt vattenförbrukning kommer att ske.
  • Förening: BRF VIKENS KVARN
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Viken, Höganäs

3 595 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Kimsgatan 6

Ta chansen!!

Vill ni, som många andra, ha en sprillans ny friliggande villa, med bekvämt avstånd till allt ni behöver i vardagen och med cykelavstånd till havet.

Då har vi nu förmånen att förmedla en av dessa fantastiska villor i Brf Vikens Kvarn. Dessa 23 nyproducerade villor ligger i det nybyggda och familjevänliga kvarteret Vikens Trädgårdsstad. Små gator med begränsad biltrafik, vilket ger en perfekt möjlighet för barnen att leka i området. Området är under uppbyggnad med fin bebyggelse.

Kimsgatan 6, ett sprillans nytt och snyggt arkitektritat hus av välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter. Här har man valt en tilltalande exteriör som i kombination med en noga utvald interiör skapar en långvarig och stilren harmoni. Huset är i två plan som fördelar sig på 120kvm.

På entréplan välkomnas man in i en praktisk hall med plats för avhängning och förvaring. Vidare in nås en optimal planlösning, där entréplanet står för det sociala. Här har man en öppen planlösning mellan matplats, kök och vardagsrum. Härligt ljusinsläpp i vardagsrummet från vilket ni når bostadens trädgård. På entréplanet finns ett badrum med tvättavdelning. Trappan leder er upp till övre plan. Här slås man direkt av rymden som skapats genom att man har öppnat upp i nock. På detta mer privata plan finns idag fyra sovrum, allrum och ett badrum med badkar.

Varje hus har en egen uppfart med plats för en till två bilar.

Här är det lätt att trivas för både liten och stor!

I Viken bor ni med närhet till skola, förskola, service, kommunikation, fina grönområden och havet.

Tveka inte att slå mig en pling för mer information eller besök Brf VIkens Kvarns hemsida!!

Planlösningen disponeras enligt följande:

Entrén är rymlig med gott om avhängningsmöjligheter och här ligger en slitstark klinker under fötterna som sedan övergår till ett gediget plankgolv från Rappgo som är genomgående för hela bostaden.

Först möts vi av matplatsen som ligger i direkt anslutning till det generösa köket. Köken är noga utvalda och framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Den maskinella utrustning är: induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin, frihängande köksfläkt samt integrerad hel kyl och frys.

Vardagsrummet är ljust och här ryms en rejäl soffgrupp. För den som önskar ett sovrum på detta plan finns här möjligheten.

På entréplan finns ett helkaklat badrum. Som extra lyx finns här en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare.

På ovanvåningen finns ett rymligt allrum och fyra bra sovrum. Även på detta våningsplan finns ett stilrent badrum, här med badkar.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Eema Jakus Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 840 kr, Exkl. Värme, vatten, renhållning, el och bredband/kabel-tv. Avläsning för faktiskt vattenförbrukning kommer att ske.
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m² föreningens information
Andel i förening
4,26 %
Bilplats
På uppfarten finns det plats för en bil.
Mark som ingår i upplåtelsen
208 kvm
Övrigt
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Eema Jakus Strand, på 0704-064828 eller [email protected] Så kommer ansvarig mäklare att ta kontakt med er när det närmar sig visning!

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Föreningen

Namn
BRF VIKENS KVARN
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
23 lägenheter

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plansradhus
BYGGNADSÅR
2022
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Fönster
3-glas
VENTILATION
Frånluft, överluft och tilluft
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Kallförråd finns till bostaden på ca 7 kvm.

Ekonomi

Utgångspris
3 595 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,171%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
7 200 kr/år
Uppvärmning
12 000 kr/år
vatten
7 800 kr/år
Renhållning
3 360 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
30 360 kr/år

Allmänt om området

Vid kusten längst till söder i Höganäs kommun hittar du pittoreska Viken. Ursprungligen var orten ett av Kullabygdens många fiskelägen. Idag har Viken utvecklats till en av de större tätorterna i kommunen.

Närservice

I byn finns ett stort antal företag och affärsverksamheter inklusive, matvarubutiker, frisersalonger, småbåtshamn, flertalet restauranger, festlokaler och ett konditori. Det finns även en kommunal grundskola med årskurserna 1-9 (Vikenskolan) samt en friskola med årskurserna 1-6 (Vikens montessori).

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.