Triangelgatan 6C Höganäs
Höganäs

Triangelgatan 6C

STOR ENPLANSVILLA MED MAGISK TOMT, ÄNTLIGEN TILL SALU I HÖGANÄS, BYGGT 2008.

Till salu

STOR ENPLANSVILLA MED MAGISK TOMT, ÄNTLIGEN TILL SALU I HÖGANÄS, BYGGT 2008.

På Triangelgatans trygga kvarter ligger denna enplansvilla som väntar på att en ny familj ska flytta in och skapa nya minnen. Planlösningen är bra planerad med en barndel med tre sovrum och badrum. I andra delen av huset ligger det större föräldrasovrummet som har ett eget lyxigt badrum och klädkammare. Triangelgatan 6C är ett hus att trivas och njuta i och under sommaren är jacuzzin i trädgården den givna samlingsplatsen för hela familjen oavsett om du vill ligga och njuta i en solstol, ta ett bad eller bara hänga på det härliga trädäcket. I trädgården finns också gott om plats för spring och lek och härliga grillkvällar. Och även på vintern njuter ni av den uppvärmda jacuzzin som förgyller de kalla kvällarna.

I denna delen av Höganäs bor ni centralt och bekvämt, med närhet till ett stort service utbud. Ett familjevänligt och trivsamt område med fina gång- och cykelvägar, stora grönområde, lekplatser. En kort promenad bort har ni stranden och runt hörnet finner ni även skogsområdet Ärtan & Bönan.

Denna bostad måste upplevas i verkligheten! Varmt välkommen hem.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 6 250 000 kr
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 161 kvm
  • Byggnadsår: 2008
  • Område: Höganäs, Höganäs
  • Besiktigad: Ja
  • Fastighetsbeteckning: Skalet 14

6 250 000 kr

Visningar

8 Okt 12:00 - 12:45
Föranmälan krävs! Passar inte tiden, kontakta mäklaren så hittar vi en tid som passar!
Ansvarig mäklare
Louise Scholander

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Triangelgatan 6C

Vill ni bli kära vid första ögonkastet? Då ska ni titta hit!
Välkommen in till denna moderna enplansvilla med mycket karaktär, häftig arkitektur, luftiga sällskapsytor och gott om ljusinsläpp. Tänk att ett av få enplansvillor i Höganäs nu äntligen söker efter nya ägare.

Med sin trivsamma och härliga planlösning, blir det ett genomtänkt och bekvämt hem. Bostaden har stilrent kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum där ett trivsamt ljusinsläpp fördelas över ytorna. Vardagsrummet är ett rum att trivas i och samlas med hela familjen. Här tänder man gärna en brasa under kyligare dagar. Under sommarens soliga dagar öppnar man gärna upp till trädgården och ut till jacuzzin. Förbi köket kommer ni till det stora sovrummet med sitt egna badrum och klädkammare - lyxigt. Från sovrummet finns det också utgång till den härliga baksidan. Varför inte starta morgonen med ett dopp i jacuzzin?

I andra änden av huset finns barnavdelningen, tre sovrum samlat tillsammans med ett badrum. De tre sovrummen har alla bra storlek och garderob finns i alla rum.

Den välkomnade miljön vid entrén går inte av för hackor, här känner man redan att man kommer trivas. Vidare på tomten finns en härligt stor altan med jacuzzi och gott om plats för både soffhäng och matplats, eftersom huset är byggt i vinkel så sitter du väldigt skyddat från insyn. Dessutom finns en häck som omgärdar huset, mycket lättarbetad tomt med plats för hopp och lek.

Kvalitéerna i denna enplansvilla är många, här får du plats för den stora familjen och gott om plats för trevliga middagar både inomhus och utomhus. Vattenburen golvvärme i hela huset, vilket gör att alla element är borta. Det här är villan för dig som söker något som är helt inflyttningsklart! Parkeringsmöjligheter på stensatt uppfart samt i carport. Intill carporten finns två bra förråd.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller louise.scholander@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Louise Scholander

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Skalet 14
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
6 rum, varav 4 - 5 sovrum
Boarea
161 m² taxeringsinformation
Tomtarea
1 354 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
BESIKTIGAD
Ja

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
BYGGNADSÅR
2008 
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fasad
Puts och sten
Fönster
3-glas isoler
Tak
Takpannor
Stomme
Trä
Grundläggning
Platta på mark
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
F (mekanisk frånluft)
Övriga byggnader
2 st stora förråd, carport.

Ekonomi

Utgångspris
6 250 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,171%
TAXERINGSVÄRDE
2 757 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
2 203 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
3 910 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
14 785 kr/år
VA
8 279 kr/år
Renhållning
2 335 kr/år
Kommentar
Driftkostnaderna är personlig och kan därför komma att variera.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
25 399 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-07-26
Energiprestanda primärenergital
161 kWh per kvm och år

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Last: Officialservitut Väg, 1284-1210.1
Planbestämmelser
Detaljplan

Allmänt om området

Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus). Under 1830-talet utvecklades tegel- och keramikindustrin genom Höganäsbolagets försorg.
Av den gamla fiskarebebyggelsen återstår idag endast smärre rester.
I området runt det s.k. Höganäs nedre (dvs hamnen), i anslutning till Sundstorget, finns gatusträckningar och delar av bebyggelse bevarad. I det så kallade Höganäs övre, runt stadens andra torg, Gruvtorget, finns rester av gruvnäringen och därtill hörande bebyggelse. Området utmärks av rutnätsplan med en öppen torgplats, kring vilken det forna brukets centrala byggnader är grupperade. Inom Höganäs finns flera mindre områden med bostadshus, som i uppförts av gruvbolaget, som arbetarbostäder. År 2007 stod det tredje högsta huset i Skåne färdigt, "Jefasthuset" med sina 15 våningar.

Kommunikation

Till Höganäs kan man ta sig med bil från Helsingborg via väg 111.
Höganäs har även bussförbindelse med Helsingborg via Pendeln 220 som går Höganäs-Helsingborg-(Landskrona).

Närservice

I Höganäs finns både grundskola och gymnasium, i anslutning till dessa finns en skatepark samt idrottsanläggning med badhus, fotbollsplaner samt drivingrange. I centrum finns många trevliga restauranger men du finner även mataffär, bibliotek, banker, klädbutik m.m. På Salthallarna eller på Höganäs Outlet finner du också många butiker butiker och andra verksamheter.

Parkering

I Höganäs finns det gott om parkeringsmöjligheter och här parkerar man helt gratis.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.