Kantorsgatan 22 Pålsjö
Pålsjö

Kantorsgatan 22

Rymlig 3:a med två inglasade balkonger i västerläge!

Kommande

Rymlig 3:a med två inglasade balkonger i västerläge!

Varmt välkomna till detta bekymmersfria boende med genomgående hög standard! Här kan ni flytta in och trivas direkt. Söker ni ett boende nära naturen men samtidigt med närhet till stan, ett kök som erbjuder gott om arbetsytor, förråd i lägenheten samt ett badrum som andas lyx? Då har ni hittat rätt!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 75 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 4, hiss finns
  • Avgift: 4 237 kr Obligatorisk tilläg om 222 kr tillkommer för Telia Triple-play. Paketet innefattar Tv-paket lagom, fiber 100/100 samt ip-telefoni.
  • Förening: HSB Brf Pålsjö Hage
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Pålsjö, Helsingborg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kantorsgatan 22

Välkomna till Kantorsgatan 22 och ett riktigt bra boende! Granne med natursköna Pålsjö skog ligger detta trevliga tegelhus uppfört 2019 av Peab.

En våning upp, dit du bekvämt tar dig med hiss från entréplan når vi denna rymliga 3a om 75 väldisponerade kvadratmeter. Önskar du ett bekymmersfritt boende med genomgående hög standard, gångavstånd till Pålsjö skogs grönska men ändå med närhet till stadens puls, då är detta boendet för dig!

Vad gällande tillval har det inte snålats i det här fallet. Hur låter det med naturstensbänkskiva i köket med en rostfri maskinpark, genomgående ekparkett i hela lägenheten, samt ett helkaklat badrum med marmorering samt plats för både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå detta har bostaden även 2 mycket rymliga balkonger i soldränkt västerläge. Dessa har man även valt att glasa in för att förlänga säsongen i dessa rum!

I lägenheten finner ni två sovrum i bra storlek som ligger i lugnt läge in mot gården. Ni finner även gott om förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderoberna som återfinns i båda sovrummen. Ni har även bostadens förråd bekvämt inne i lägenheten precis intill ytterdörren.

Köket går i en behaglig grå ton med gott om förvaring i både över- och underskåp. Ni finner även en köksö som adderar arbetsyta samtidigt som det ger er en avlastningsyta mellan kök och matplats för servering och buffédukning när familj och vänner är över på middag! I anslutning till matplats finner ni bostadens vardagsrumsdel med utgång till en av bostadens två balkonger.

Här bor ni på bra avstånd från större vägar vilket gör lägenheten tyst och trivsam, samtidigt som ni når stadens puls och rika utbud av restauranger, barer och shopping med cykel på 10 minuter.

Välkomna till ett riktigt bra och bekymmersfritt hem!

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Odd Rydin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Varmt välkomna till detta bekymmersfria boende med genomgående hög standard! Här kan ni flytta in och trivas direkt. Söker ni ett boende nära naturen men samtidigt med närhet till stan, ett kök som erbjuder gott om arbetsytor, förråd i lägenheten samt ett badrum som andas lyx? Då har ni hittat rätt!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 237 kr, Obligatorisk tilläg om 222 kr tillkommer för Telia Triple-play. Paketet innefattar Tv-paket lagom, fiber 100/100 samt ip-telefoni.
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m² föreningens information
Våning
1 av 4, hiss finns
Andel i förening
1,7581 %
Andel av årsavgift
1,7581 %
Uteplats
Två inglasade balkonger i soldränkt västerläge!

Föreningen

Namn
HSB Brf Pålsjö Hage
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
58 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Tv och Bredband
Telia Triple play via fiber.
Parkering
I föreningen finns det 41 parkeringsplatser, 13 carportplatser och 2 gästparkeringar. Till parkeringarna är det separat kö.
FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,651%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
6 720 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 720 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2019-11-07
Energiklass
B
PRIMÄRENERGITAL
59 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Pålsjö, eller Pålsjöskog som det också kallas, är ett kommunalt naturreservat i Helsingborgs kommun. Reservatet är beläget strax norr om Helsingborgs stad och är ett av helsingborgarnas populäraste friluftsområden. Här kan du rida, cykla och vandra, samtidigt som vattnet erbjuder bad och fiskemöjligheter. Naturreservatet omfattar ett svagt böljande område som längs med landborgen erbjuder ett antal utsiktsplatser med vidsträckta vyer över Öresund.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Längs strandpromenaden ligger ett antal restauranger med fri utsikt mot Danmark. En av dem är Pålsjö Krog som ligger intill det anrika kallbadhuset Pålsjöbaden.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.