Pålstorpsvägen 130, Stuga nr 33 ... Pålstorp
Pålstorp

Pålstorpsvägen 130, Stuga nr 33 ...

På det perfekta läget ...

Till salu

På det perfekta läget ...

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 1 rum
  • Boarea: 16 kvm
  • Pris: 350 000 kr
  • Område: Pålstorp, Helsingborg

350 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Pålstorpsvägen 130, Stuga nr 33 ...

Välkommen till detta lugna paradis men ändå nära Råå hamn, Råådalen och Helsingborgs city ...
På detta stugområde är man alldeles i närheten av Råås fantastiska strand och pittoreska uteliv vid Råå hamn, som man når med cykel på fem minuter. Bussen in till stan går precis utanför koloniområdet.

Här har man sin egen lilla oas i denna trevliga stugby.

På varje lott får man bygga en stuga på max 50 kvm, en redskapsbod på 5 kvm samt ett växthus på 8 kvm.

Stugan säljes med alla möbler och husgeråd till synes samt så ingår alla verktyg, trädgårdsredskap och maskiner. Bara att överta direkt!!
Utelampan vid grinden och några solstolar ingår ej!!

Den lilla röda stugan är på ca 16 kvm och med ett härligt uterum på ca 10 kvm. Innanför dörren möts vi av ett litet kök med förvaringsmöjligheter och plats för ett litet matbord med två stolar. Köket ligger öppet tillsammans med vardagsrummet som med den praktiska bäddsoffan kan förvandlas till sovolats. I stugan finns ett WC och handfat

Trädgården inbjuder till många sköna och härliga stunder. Här finns ett praktiskt förråd, stor gräsmatta för lek och spring, underbara blommande planteringar. Här plockar man sina egna björnbär, hallon, krusbär, vinbär och körsbär.

Stugan går i perfekt harmoni och samklang med atmosfären runtomkring. Varmt välkommen på visning till denna pärla!

Pålstorps Sommarby ligger i en vacker omgivning med omväxlande betesmarker, lövlundar och åkrar på vägen mot Gantofta alldeles intill naturreservatet Rååns Dalgång. Råådalen har fantastiska promenadstråk och vacker natur. För den som önskar kan ta en lugn fiskestund i Råån.
På området finns 52 stuglotter och dom är mellan 250-500 kvm. Inom området finns en klubbstuga, två gemensamhetshus med toaletter, dusch och tvättmaskin. Det finns lekplats för barnen samt parkering med gott om plats. Man har som kolonist ett odlingskrav på 30%. Går bra med buskar, grönsaker och träd. Fritidshuset är ej belåningsbart hos banken. Ej året runt boende.
Som köpare "måste man" inte vara folkbokförd i Helsingborgs kommun men däremot så betalar man 10 000kr/pr utöver arrendeavgiften.
Önskar man sällskap tar man med sig mat och dryck och går ner till klubbstugan för lite gemenskap som sker flera fredagskvällar under sommarhalvåret.

Varmt välkomna på visning

För mer info https://palstorp.net/

BILDER

Allmänt om området

Pålstorp är ett bostadsområde som ligger alldeles intill Råå och har sedan 1960-talet bebyggts med villor och planeringen av området och dess lagom stora trädgårdar och lite olika storlek på villor uppskattas av familjerna som valt att bo här. Lugnt villaområde med närhet till naturupplevelser i närliggande Råå-dalen. Idylliska Råå med dess hamn och rikliga serviceutbud ligger inom 10 minuters promenad.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

I närheten ligger Råå Center med stor ICA Maxi, Systembolag, träningslokaler mm.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.