Flybjärsvägen 164 Påarp
Påarp

Flybjärsvägen 164

I omtyckta Påarp finns nu möjlighet att förvärva detta välskötta boende.

Såld

I omtyckta Påarp finns nu möjlighet att förvärva detta välskötta boende.

Varmt välkommen till Flybjärsvägen 164 och detta radhus på fin hörna i uppskattat område. På Flybjärsvägen bor ni i en välskött förening och ett trivsamt område. I Påarp har ni ett utbrett serviceutbud, skola och bekvämt med tågstation. Detta boende gör att du kan följa solen från morgon till kväll och samtidigt förlänga sommaren med det trivsamma uterummet på baksidan av bostaden. Detta är en välplanerad bostad om 117,5 kvm fördelat över två plan med ett praktiskt förråd i trädgården samt ett tillhörande garage i länga.

Entréplan erbjuder bra med utrymme till förvaring i hallen, inbjudande kök med anslutning till tvättstugan, stilrent badrum med anslutande klädkammare samt ett socialt vardagsrum. På våning två finner du tre fina sovrum samt även här ett ljust badrum med badkar.

Välkomna till HSB Brf Haga - en populär förening med festlokal, gemensam pool, stor lekplats, tennisbana och övernattningsrum för medlemmarna.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Linda Gasslander

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Johannes Midbjer

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.