Drottninggatan 236C Norr
Norr

Drottninggatan 236C

Bo på stans bästa läge ...

Såld

Bo på stans bästa läge ...

Höstsolen skiner och överallt ser vi höstens färger spricka fram ...

Strax efter centrala Helsingborg, på norr, med Landborgspromenaden i ryggen och vattnet som naturlig gräns åt andra hållet ligger Drottninggatan 236C. Här bor Ni med direkt närhet till såväl hav, goda kommunikationer, natur, fina promenadstråk, kallbad, restauranger och livsmedelsbutiker. Till den vackra fastigheten hör den privata innergården som föreningens medlemmar fritt får tillgå.

I detta omtyckta kvarter har vi på Svenska Mäklarhuset fått förtroendet att förmedla ett hem som onekligen får hjärtat att slå lite snabbare. En optimalt belägen och rymlig trea med mycket charm och trevlig planlösning. Lägenheten karaktäriseras av generös takhöjd, högresta fönster, en balkong med underbar utsikt och ett enormt vardagsrum, matsal och kök som ligger tillsammans i en öppen planlösning.

Det finns bostäder som spelar i en helt egen liga, som har allt det där som gör livet extra gott. Ett hem på högsta nivå, både bildligt och bokstavligt talat. Den som flyttar in i här kan se fram emot, bland annat:

* Otroligt stort rum där vardagsrum, matplats och kök ligger tillsammans

* Två utmärkta sovrum och ett kontor

* Två helkaklade badrum med tvättmöjligheter

* En alldeles fantastisk havsutsikt

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, på en eftertraktad adress på ett av Helsingborgs bästa lägen, med badrocksavstånd till stranden och allt som staden har att erbjuda.

Tveka inte att slå mig en pling och bli ägare av denna pärla.

Visa mer
Slutpris

5 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.