Hyllebärsvägen 38 Viken
Viken

Hyllebärsvägen 38

Härligt att leva och bo i ljuva Viken!

Till salu

Härligt att leva och bo i ljuva Viken!

Det mesta du kan tänkas önska finns inom 50-skyltarna, som Vikenborna brukar säga. Det glittrande havet, en lång härlig sandstrand och flertalet bryggor väntar fem minuters tramptag bort från detta familjevänliga och inbjudande parhus. På tio minuter nås småbåtshamnen med Hamnplan 9 & Hamnkrogen i Viken; Två mycket omtyckta restauranger där vänner gärna samlas för en spontan aw, där du tar med familjen på middag, har fester och njuter lite extra av livet. Två välsorterade mataffärer, Vikenskolan F-9, flertalet förskolor, frisörer, blomsteraffär, bageri, bibliotek, tandläkare, vårdcentraler, lekplatser, fotbollsplaner, sommarbaserade glasskiosker, en pizzeria, en blivande padelhall och mer därtill gör att du mer än gärna stannar hemmavid. Alla hälsar på alla och bystämningen är gemytlig.

Välkommen hem!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Pris: 3 495 000 kr
  • Boarea: 117 kvm föreningens information
  • Antal rum: 5 rum
  • Avgift: 4 967 kr Det som ingår i avgiften är, sophämtning (gemensamma soprum). En vattenavgift tillkommer varje månad på fakturan (inkluderad i redovisad avgift), utöver det så tecknas elavtal, bredband osv separat.
  • Förening: Brf BoKlok Parklycka i Viken
  • Byggnadsår: 2017
  • Område: Viken, Höganäs

3 495 000 kr

Visningar

2 Okt 17:00 - 17:30
Föranmälan krävs!
5 Okt 18:00 - 18:30
Föranmälan krävs!
Ansvarig mäklare
Johannes Midbjer

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Linda Gasslander

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Hyllebärsvägen 38

Här erbjuds en välskött bostad med en genomtänkt planlösning som passar både den mindre samt den större familjen. Radhuset ligger trevligt på området med uteplats på framsidan och fin trädgård med trädäck på baksidan. Entrén är mysig med uppställningsplats för två bilar.

När du öppnar ytterdörren kliver du in i en ljus och fräsch bostad. Hallen är rymlig och leder dig vidare till det praktiska köket med utrymme för matplats i bra storlek vid flertalet fönster. Köket är stilfullt och bjuder in till matlagning med praktisk förvaring och bra med arbetsytor.

Vardagsrummet är socialt och ljust med ett större fönsterparti med utgång till det trivsamma trädäcket vilket är insynsskyddat. Här finns plats till både en mysig lounge och matmöblemang. Här kan du njuta av solen från tidig eftermiddag till sen kväll! På baksidan har du även ett förråd för cyklar och trädgårdsredskap.

På våning två finns tre sovrum i skiftande storlek samt ett allrum (som kan göras om till ytterligare ett sovrum).

Bostaden erbjuder dessutom två klokt planerade badrum där man på entréplan har kombinerat badrummet med tvättmöjligheter. Detta tillfälle vill du inte missa på bästa läge i uppskattade Viken, anmäl ditt intresse redan idag!

Ett bekvämt och välhållet boende där du har bilen precis utanför ytterdörren. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du önskar boka in en tid för visning, innan det är försent!

  • Familjevänligt
  • Utmärkt solläge
  • Modernt

HALL

När du kliver in i bostaden möts du av ljus och rymd. På golvet vilar en fin klinker och här finns bra med utrymme för avhängning i intilliggande mindre klädkammare. Bakom den andra dörren finns pannan och lite förvaringsutrymme.

Visa mer

BADRUM NEDRE PLAN

Badrummet på entréplan är rymligt med dusch, kommod och wc. Ett helkaklat badrum i stilrena nyanser. Här har man även kombinerat utrymmet med tvättmaskin och torktumlare.

Visa mer

KÖK

Köket är praktiskt, funktionellt och snyggt. Ett välplanerat kök med bra förvaringsmöjligheter samt fina arbetsytor. Den maskinella utrustningen består kyl, frys, spis, spisfläkt, ugn och diskmaskin allt från byggåret 2017.

Visa mer

MATPLATS

Köket är rymligt och här finns bra med utrymme för en trivsam matplats. Mycket fönster gör att köket blir ljust och trivsamt.

Visa mer

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är ljust och luftigt, här har man idag möblerat med en härlig soffgrupp. Här erbjuds finns dessutom utrymme för matbord om så önskas. Här tillförs rikligt med ljus från stora fönsterpartier samt en utgång genom altandörr till härligt trädäck.

Visa mer

UTEPLATS

Uteplatsen är trevlig och ligger ostört från övriga grannar. I anslutning till uteplatsen har du även ett rymligt förråd.

Visa mer

BADRUM ÖVRE PLAN

Badrummet på ovanvåning är även detta utrustat med dusch, kommod och wc. Ett fint badrum i stilrena nyanser med våtrumsmatta på golv och klinker på väggarna.

Visa mer

SOVRUM

På ovanvåningen har du tre rymliga sovrum.

Visa mer

ALLRUM

På ovanvåningen finner du dessutom allrummet. Detta rum kan även bli ett sovrum om man väljer att skärma av mot trappan med en vägg.

Visa mer

FASAD

Hyllebärsvägen 38 finner du på en hörna i ett uppskattat kvarter i Viken. Detta boende passar den lilla samt den stora familjen. På nr 38, med attraktivt gavelläge, är det lätt att ta del av allt detta och dessutom njuta lika mycket i det egna hemmet. Den lättskötta trädgården och det generösa trädäcket i västerläge där solen lyser från tidig eftermiddag till sen kväll bjuder in till långa mysiga fikor, middagar och häng med familj och vänner. Stora fönsterpartier låter ljuset fylla alla rum och två badrum minskar kön på morgonen. Här är det helt enkelt väldigt lätt att trivas.

Visa mer

OMRÅDESBILDER

Uppskattade Viken!

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johannes Midbjer

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 967 kr, Det som ingår i avgiften är, sophämtning (gemensamma soprum). En vattenavgift tillkommer varje månad på fakturan (inkluderad i redovisad avgift), utöver det så tecknas elavtal, bredband osv separat.
Antal rum
5 rum + kök
Boarea
117 m² föreningens information
Andel i förening
2,94118 %
Uteplats
Uteplats på framsidan av huset samt baksidan med trädäck och mindre gräsyta runt ena sidan av bostaden.
Bilplats
Uppfart i anslutning till bostadens entré med plats till två bilar.
Allmänt om lägenheten
Fastigheten är ansluten till fiber.
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag, innan det kan vara försent!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intressenanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Linda Gasslander, på 0704 33 16 70 eller Linda.Gasslander@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Föreningen

Namn
Brf BoKlok Parklycka i Viken
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
34 lägenheter
Allmänt om föreningen
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheterna med beteckning Stubbarp 33:3 och 3:31 i Höganäs kommun. Föreningens gatuadresser är Hyllebärsvägen 36-102 (jämna nummer).

Nabo Group AB har enligt avtal skött den ekonomiska förvaltningen åt föreningen och den tekniska förvaltningen sköts av styrelsen.
FÖRENINGENS EKONOMI
1% höjning per år fram t.o.m. år 2025. Därefter 1,5% fram t.o.m. år 2032.
FÖRSÄKRING
Föreningen är fullvärdesförsäkrad med ansvarsförsäkring för styrelsen hos Trygg Hansa. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plansradhus
BYGGNADSÅR
2017
Fönster
3-glas
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
3 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,171%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 700 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 700 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
Driftskostnaden kan vara missvisande då det under den senaste tiden inte har varit ett permanent boende.
Nätbolag
Höganäs Energi
Elleverantör
Höganäs Energi

Allmänt om området

Vid kusten längst till söder i Höganäs kommun hittar du pittoreska Viken. Ursprungligen var orten ett av Kullabygdens många fiskelägen. Idag har Viken utvecklats till en av de större tätorterna i kommunen.

Närservice

I byn finns ett stort antal företag och affärsverksamheter inklusive, matvarubutiker, frisersalonger, småbåtshamn, flertalet restauranger, festlokaler och ett konditori. Det finns även en kommunal grundskola med årskurserna 1-9 (Vikenskolan) samt en friskola med årskurserna 1-6 (Vikens montessori).

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.