Kronovallsgatan 4 Mariastaden
Mariastaden

Kronovallsgatan 4

Såld

Med detta utsökta läge har vi nöjet att presentera en mycket fin lägenhet i Brf Vitsippan i Mariastaden. Lägenheten ligger på andra våningen och är i toppskick. Vi välkomnas vi av en ljus och hemtrevlig bostad om 59 kvm. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden. Den genomgående bostaden tillsammans med ljusinsläppet från de stora fönsterna resulterar i en luftig känsla. Lägenheten har en öppen och smart planlösning, där vardagsrum, matplats och kök ligger tillsammans. Härifrån nås det underbara balkongen som ligger i ett bra läge. Generöst sovrum med gott om plats för en stor härlig säng och förvaring. Avslutningsvis så finns här ett helkaklat badrum i sobra toner och egen tvättavdelning. Intill badrummet ligger en generös klädkammare.

Denna bostad är belägen i ett nyproducerat och populärt område i Mariastaden, med närhet till utmärkta bussförbindelser till centrum, mataffärer och underbar natur precis utanför dörren. Tveka inte att slå mig en pling!!

Visa mer
Slutpris

1 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.