Mangårdsgatan 1H Gustavslund
Gustavslund

Mangårdsgatan 1H

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Sprillans nytt och modernt radhus på Gustavslund ...

Kommande

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Sprillans nytt och modernt radhus på Gustavslund ...

Välkomna till detta stilfulla tvåplansradhus i trevligt radhuskvarter i hjärtat av Gustavslund. Radhuset är signerat år 2020, där samtliga materialval är noga utvalda för att skapa en modern och lyxig känsla. Bostaden är disponerad på 4 rum och kök, tre bra sovrum, två badrum varav ett med tvättavdelning. Mycket familjevänlig planlösning med härliga sällskapsytor och fint trädäck på baksidan i soligt västligt läge. Här finns ett generöst garage, ett isolerat förråd och en fantastisk takterrass med pergola. Direkt närhet till underbar natur, bekvämt avstånd till centrum, mataffär, träningsanläggningar samt populära förskolor och skolor.

Nästintill oförskämt bra läge, slå mäklaren en pling för mer information!!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 4 295 000 kr
  • Boarea: 113 kvm föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Avgift: 5 731 kr Avgiften är på 4 987kr med ett obligatoriskt tillägg om 360kr/mån för bredband samt 385kr/mån för prel. deb av vatten och avlopp.
  • Förening: BRF Bonden 7
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Gustavslund, Helsingborg

4 295 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Mangårdsgatan 1H

Vi välkomnas in den ljusa o trevliga hallen. Under fötterna ligger en slitstark, snygg klinker som sedan övergår till ett fint parkettgolv som är genomgående för hela bostaden. Finns gott om förvaring och avhängningsmöjligheter.

Vidare in nås ett stilrent kök som är noga utvalt av dagens ägare. Genomförda tillval har gjort att köket är något alldeles extra. Här finns full maskinell utrustning. Vid köket har man en härlig köksö.

I öppen planlösningen med köket ligger vardagsrummet. Ett underbart rum som upplevs otroligt ljust tack vare de stora fönsterpartierna och dörren som leder oss ut till baksidan.

På entréplan finns ett stort och snyggt helkaklat badrum. De stilrena materialvalen återspeglas i de snygga infällbara duschväggarna, handfatet i kommod och som extra lyx finns här en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. På andra våningen finns även här ett riktigt snyggt badrum i samma läckra utförande som förgående. Här har man valt att inreda med badkar.

På ovanvåningen finns tre sovrum. Två perfekta barnrum, kontor eller gästrum. Bostadens Master Bedroom är verkligen generöst och här finns gott om plats för en stor, härlig säng. I detta rum finns garderober längs med en väggen. Från detta rum kommer vi ut till den underbara takterrassen. För soldyrkaren så är denna plats magisk. Här har dagens ägare uppfört en pergola.

Tillbaka ner och ut på baksidan så möts vi av en två mysiga uteplatser, pool och förråd. På baksidan finns gott om utrymme för större utemöblemang och utekök.

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 731 kr, Avgiften är på 4 987kr med ett obligatoriskt tillägg om 360kr/mån för bredband samt 385kr/mån för prel. deb av vatten och avlopp.
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m² föreningens information
Andel i förening
8,24161 %
Andel av årsavgift
8,33333 %
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Eema Jakus Strand, på 0704-064828 eller eema.strand@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Föreningen

Namn
BRF Bonden 7
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
12 lägenheter
Allmänt om föreningen
Föreningen uppför på fastigheten Varberg Marmorn 2, 1 parhus och 6 radhus med totalt 12 st bostäder, vilka samtliga upplåts med bostadsrätt.
Information om månadsavgiften
Avgiften är på 4 987kr med ett obligatoriskt tillägg om 360kr/mån för bredband samt 385kr/mån för prel. deb av vatten och avlopp.
FÖRSÄKRING
Försäkring under byggnation tecknas av entreprenören Falkenbergs Bygg AB och efter färdigställandet har föreningen tecknat försäkring hos IF Försäkringar. Byggnaden är fullvärdeförsäkrad och försäkringen omfattar ansvar för styrelsens arbete och kollektivt bostadsrättstillägg.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plansradhus
BYGGNADSÅR
2020
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
4 295 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,651%
Pantsatt
Nej

Omgivning

Allmänt om området

Gustavslund är en stadsdel i Helsingborgs östra ytterkant. Sitt namn har den fått av gården Gustavslund som fortfarande finns kvar i området. Stadsdelen domineras i sin helhet av småhusbebyggelse, såsom villor, kedjehus och radhus. De västra delarna byggdes ut etappvis under 1960-, 1970- och 1980-talen. De äldre områdena består av en gatustruktur typiska för sin tid med huvudgator från vilka säckgator strålar och bildar olika kvarter. De nyare områdena har däremot oftare en gatustruktur bestående av fler sammanbundna gator. Området är inte färdigbebyggt och utökas successivt med tiden. De nyaste områdena ligger österut mot 111:an.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Här bor du på bekvämt avstånd till centrum i ett etablerat område med fina grönområden, bra service, skolor och fritidsaktiviteter för stora som små.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Gustavslund 4 210 invånare.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.